• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Eee benim daha günüme var...Peki bendeki 2 kasığımın ortası adet olacakmışım gibi ağrıyor...Arada belime vuruyor...Hareket ettikçe ağrım çoğalıyor...Ben neden oldum böyle...

heeyy sigaracılar siz bi hamile kalında göstercem ben size o kaka sigarayı alsanaalsanasmile

Ben geldim kızlarrrrrrrrr

ama acaip canım sıkıldı ya, göoya bugün tatail olacaktı ama patron arayıp ne tatili iş var demiş, her sene farklı bişey yapıyor ya geçen senede tüm bayramlar tatildi sıkıldımmmmmmmmmmmm

Benim rgl bitti
yumurtlama günlerine dikkat edeceğim bu sefer kızlarrrr guclubacismile

BıŞı SORCAM

bende daha geçen cumartesi bir parça şeffaf akıntı gibi bişi geldi, o kadar başkada yok ve bu cumartesi yumoş bitiyor yoksa ben bu ay yumurtlamadım mı? Boşuna mı uğraştım o kadar

BİŞİ SORCAM

bende daha geçen cumartesi bir parça şeffaf akıntı gibi bişi geldi, o kadar başkada yok ve bu cumartesi yumoş bitiyor yoksa ben bu ay yumurtlamadım mı? Boşuna mı uğraştım o kadar

amannn o kişiden kişiye değişiyooo
kimi kadın ayda 3 kez bile yumurtluyomuşşşş
hesaplama aracıyla hesapla

BEN BURDAYIM KACİŞİ BEKLİYOM YEMEK İÇİN :a015:

eveeeeeeet acıktık yaaahuuuuu benim koca da yeni geldiii birazdan yemek yeriz bizde şekercim napıon ne var ne yok... nisan ayı epey uğurlu bereketliymiş bakssana maşallahhh hamilelerimiz artıyo .benim nisan şansım sona erdi artık mayısa bakcazzzzzzzzzsempatiksalakcinnidelikafadulden

afiyet olsun kızlar benim koca yedi içerde oturuyozemuszemus

eveeeeeeet acıktık yaaahuuuuu benim koca da yeni geldiii birazdan yemek yeriz bizde şekercim napıon ne var ne yok... nisan ayı epey uğurlu bereketliymiş bakssana maşallahhh hamilelerimiz artıyo .benim nisan şansım sona erdi artık mayısa bakcazzzzzzzzzsempatiksalakcinnidelikafadulden

Benimde yumoşlar cumartesi bitiyor hesaplayıcılara göre, üfff ya biz ne zaman yazdırcağız isimlerimizi benim denemelerim yeni olmasına rağmen heyecan yapıyorum:umursamaz:

Back