mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sen de de kırmızı diye aklinialirimsmile yaa bebiş konmuşsa göbüşüne hihoyyyt süprizzzzz

ya kızlar deli gibi acıkıyom ben. nasıl başa çıkıcam bununla yardım lütfen.

ıste tam tersı olcak belkı bencede hem azızenın cok uyuması hem de senın bu kadar yok demenle ıkınızde hamılesınz umarım su an allah soyletıyodur. hem adetle belırltılerı aynı oluomus akıllı dırek kestırıp atma :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sen de de kırmızı diye aklinialirimsmile yaa bebiş konmuşsa göbüşüne hihoyyyt süprizzzzz

yok anam..yok....ne batma var,ne çatma var..memeler balon gibi şişti o kaa..tam adet pozisyonundayım yani..getti dağğ gibi hafta sonu tatili...uğraş dur karın ağrısıyla...

inş bebişin sana süpriz yapar tatlişkom :Saruboceq:

ayy defnecim evet aynen gene öyle oluyom...
nasıl geççek bu hafta sonu bilmem boshayallersmile

3 gün kalmış canımcım azcık daha sık dişini bakalım. benim içime doğuyor hamilesin valla bak dedi dersin kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim

selam opuyorumnanaktan

kızlar çin takvimine nasıl bakıyonuz? ben yaşın üstüne 2 yaş daha ekle öle bak dediler. varmı öle bişi?

kız o yazı da ne kaydirigubbakcemile3 nazooo
35 lik çatlak kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin hemi kaydirigubbakcemile3

.
.....................................................................................................

ayy ben kafayı yemek üzereyim yaaaaaa
şimdide sanki adet olcam gibi karnım ağrıyoooo sempatiksalakcinni

anaaa kızlarr ince ince kasıklarım ağrıdı biraz önce...helaya gittim...yook bişey..daha mı erken gelecek ....:sinifsinif:

ayy ben kafayı yemek üzereyim yaaaaaa
şimdide sanki adet olcam gibi karnım ağrıyoooo sempatiksalakcinni

anaaa kızlarr ince ince kasıklarım ağrıdı biraz önce...helaya gittim...yook bişey..daha mı erken gelecek ....:sinifsinif:

valla sizde bişeyler var ama hadi hayırlısı :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…