• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Günaydınnn millet
Benim koca ikiz istiyo hemde ikisinide erkek akannehir :1shok: :bbo:
anaaaa adam çoçuk istemiyorr diyodum başıma gelene bak yasakkelime şakkıdı

Günaydınnn millet
Benim koca ikiz istiyo hemde ikisinide erkek akannehir :1shok: :bbo:
anaaaa adam çoçuk istemiyorr diyodum başıma gelene bak yasakkelime şakkıdı

vur demişsin öldürmüş seninki :)) ikiz çok güzel aslında çok seviyorum amaaaaa çok zor yaaaaaaaa :))))) benimkide bu aralar çocuk bana benzemezse seni boşarım dio ban :D

yen,i adres demişin ne oldu şimdi...neden terk ediyoruz topiğimizi.....gerçi haziran ve sonrasını başka bir arkadaş açmış. ama umarım mayıs bana uğurlu gelir artık.eğer listeyi tutmaya devam ediyorsan beni mayıs 25 mayısa yazar mısın?şimdi dediğin diğer topiğe geçiyorum bakalım kimler var yok orda...

benimde umudum Mayısa kaldı inşallah diğer topiğe geçmeye gerek kalmaz :)) :Saruboceq:

arkadaşlar bende mar t nisan mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler bölümüne yazmıştım bir senedir bebiş istiyoduk olmuyodu en sonunda hsg çektirdim şubatta çektirip nisan ayının sonundaadet olmayı beklerken olmadım:CüvCüv:bebişimin gelmeye karar verdiğinide 23 nisanda gidip acilde yaptırdığım kan tahliliyle öğrendim çok komik bir durumdu. hastaneler resmi tatilde tabi bende gitmişim bhcg tahlili istiyorum bir sürü inleyen hamile kadın arasında zor ikna ettim tahlil için halime acıyıp kıymetli gebelik yazdılar teşhisede sonra öğrendim en kısa zamanda isteyen herkese inşallahhhhhh nasip olur.

Merhaba anneler,
3 çocuk annesiyim.2 yaşında oğlum ve 8 aylık ikiz kızlarım var. Çalışamadığım için internet üzerinden uygun fiyata ithal bebek ve çocuk kıyafetleri satıyorum.İnceleyebilmeniz için aşağıda linki yazıyorum.

Adresim Tıklayınız: https://www.facebook.com/foyasithalurunler
Eki Görüntüle 852880

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn:KK43:(((( yaşadınız mı böyle bırsey?

zamanında ayları az takip etmedim.
şimdi kısmetse kızımı bekliyorum.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Back