Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım yaa,demek ki olabiliyor.özelden msj yazmıştım ben de sana bu msjı görmeden.başka bir sayfada sen de buna benzer bi şikayet yazmışsın da.bi bak istersen özele:)
Ben geldim kızlarrrrrr
sağol canım yaa,demek ki olabiliyor.özelden msj yazmıştım ben de sana bu msjı görmeden.başka bir sayfada sen de buna benzer bi şikayet yazmışsın da.bi bak istersen özele:)
baktım cnm mesajına 50 mesajım olmadığı için özelden yazamıyorum.deminde dediğim gibi korunmayı bıraktıktan sonra genellikle adet düzeni bozuluyor.banimde senin gibiydi adetim gününden hiç şaşmazdı nezamn korunmayı bıraktım karma karışık oldu.hamile bi arkadaşım vardı teyzesi ebeydi oda bizim gibi sorun yaşamış ve teyzesi onada aynı şeyi söylemiş vücut kendini hazırlıyor gebeliğe tabi bu arada da günler şaşıyor ama merak etme benim 6 ay oldu bazı aylar yumurtlama günlerini takip edemedim özel nedenlerden dolayı buna rağmen son iki aydır adetim tekrar düzene girdi. adetinin 8. veya 10. günlerinden sonra düzenli ilişkilerini oturt en azından gün aşırı yapmaya çalış. bi kaç ay bebek olmasa bile üzülme çünkü vücudun alışacak bu düzene. hakkında hayırlısı cnm umarım bebişin çok bekletmez konuverir göbüşüne opuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerimm ya isim neydi canım yaaaaaa
Doğumkontrol hapından sonra mı? bunlar oluyor akannehir
Mehtap canım ama bana Mehtoş diyebilirsiniza.s.
geçmiş olsun canmm :teselli:
kısmet tatlım. inşallah mayısa gelir bebişin :Saruboceq:
yok canım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım hep eşim korundu