benim de eşim korunuyor,ben hiç bir korunma yöntemi uygulamadım.cennetkokulum sağol cevabın için.
hylclk,10 aylık evliyim canım,aslında erken olduğunu düşünüyorduk(bikaç ay daha beklemeyi düşünüyorduk) ama yaz tatilinde evde olduğum için hamileliğin ilk dönemleri yaza gelsin istiyorum o yüzden bu aralar çalışmaları hızlandıracağız:)
tamam mehtoşummmm sen öle istiyosan öle olsun senin ilk bebiş mi canım.benim de ilk bebiş heyecanlıyız bu 3. deneme ama bi düzene oturtamadık bu ay epey çalışmıştık ama yine denk gelmedi demek:umursamaz:
aaaaaaaa temmuzda mı evlendiniz biz de öyle hayırlısı canım allahın izniyle olur inşallahhh biz de üç aydır bıraktık korunmayı canım:hulya:
Şeniz:dance:
Evet canım bizimde kısmet olursa ilk bebiş olacak bende 2,5 senelik evliyim ben evlendikten 1 sene sonra istemey başladım ama kociş hemen istemedi. bizimde 2. ayımız gibi, ay çok özel olcak ama geçen ay tam yumurtlama günümde bi kere korunmasız denedik ondan sonra düğün falan vardı kardeşimin bir daha olmadı benimkide tek seferde olacak diye havalara girdi gögüslerim falan çok şişmişti. tabi olmadı o yüzden bu ay daha ilk ay denemesi sayıyorum. senin adın hülya mı
evet canım hülya ben.valla tek seferde yapanları ayakta alkışlıyorum nasıl iş anlamadım mehtoşum.o kadar özen gösteriyoz denk gelmiyo kimisinin de bir denemeyle iş tamam oluyo şekerim yaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook:sm_confused:
bende 2007 Temmuz da evlendimmmmm
evet canım hülya ben.valla tek seferde yapanları ayakta alkışlıyorum nasıl iş anlamadım mehtoşum.o kadar özen gösteriyoz denk gelmiyo kimisinin de bir denemeyle iş tamam oluyo şekerim yaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook:sm_confused:
kızlarrr ben ağustosta 4 senelik evli olucam bebek işini sizce çok mu geciktirmişiz korkuyorum etrafta uzun süre korunmadan sonra çok uğraşırsınız diyolar mafoldumben
Hülyacım ,
benim bu konu hakkında bi tezim vardı eğer okuduysan, millet bi kere adamla birlikte oluyor hoooop hamile veya (allah korusun) tecavüze uğrasınlar hemen hamiş en azında diziler öle. bizim canımız çıkıyo tık yok nasıl iş anlamadım
nice senelere inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.kucağınızda dolu dolu bebişlerle inşallahh sağlıkla huzurla:Saruboceq:
Ben geldim kızlar...Koçişi işe geçirdim geldim...Ne kaynatıyorsunuz...
ahh hayatım hiç belli olmuyoki canım yaaaaaaaaaa bi bakmışın hemen olmuş herkes bir değilkiiiiiiiii.isim neydi canımcımbayanssulusmile
ismim rabia hülyacım valla ne bilim bende anlamadım. bebek düşünmeden önce baya kolay bişey sanıyodum hemn oluyo falan milletin meğerse ne zormuş yaaaa(( Allah yardımcımız ola :Saruboceq:
aman hiçte çıkaım yok ama ısrarla istiyor üfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?