MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

bilmiyorum inş hamileyimdir....dua et canım yaaaa.pazar günü 1 hafta olacak..sabırsızlanıyorum.aşılama yapıldıktan kaç gün sonra bebek rahe yerleşir acaba

1 hafta sonra canım.daha doğrusu döllenme gerçekleştikten 6-7 gün sonraaaa. inşallah tutar canım

canım inş hayırlı haberlerle döneriz.sen ne kullandın esra?ben puregon ve jimdi de alltan jel kullanıyorum.

gonal f kullandım 112.5 dozluk göbekten aşılama olduktan sonrada duphaston dıye bı hap verdı doktor onu kullanıyorum

Iyi Akşamlar Arkadaşlar.bende Mart Sonu Gibi 2.aşilamami Olucam Rabbim Hepimizin Kucağini Doldursun Inşallah.1.aşilamamda Olmuştu Ikiz Ama 2 Aylik Düştüler.nasip Inş Bu Aşilamya.

selam kızlar bende 2. aşılamamı yaptırıcam bu ay adet olmayı bekliyorum ama olmadımgünü geçti.testte negatif çıktı.moralim bozuk

Kızlar kasık ağrısı kullanılan ilaçlardanda olabiliyor.
Ama gönlümden geçen sizlerin pozitifi görmesi ve bu belirtilerin yalnız ilaçlardan olmaması.
Hadi bakalım İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.

Slm Kızlar.Şuan tüm işlemlerim belli oldu. Bu ay Lucrin ile başlıyorum micro tedavime.Gürgan Clinicte.
Umarım güzel sonuçlanır.

• BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??

• [*]Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??

• [*]Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ?? - ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
  • Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
  • Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - Mart Ortası - ?? - ??
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
  • Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - ???? -- ???

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir

Son düzenleme:
Darkinlife 3. aşılama mart ortası yazıyo hala güncelle bakalım listeyi :)
Allahım bir daha gerek duyurmasın o günlere.

Herkese bol şanslarrr

İNŞ DARKİNLİFE İNŞ.HAMİLEYİZDİR,NE KADAR ZORMUŞ BEKLEMESİ.....DUA ET HAYATIM.ALLAH HERKESE VERSİN.

Darkinlife 3. aşılama mart ortası yazıyo hala güncelle bakalım listeyi :)
Allahım bir daha gerek duyurmasın o günlere.

Herkese bol şanslarrr
Buraya da yazmaz mı insan hamile olduğunu kıs :) Tüp bebek başlığı altında henüz gördüm hamile olduğunu..
Büyük bir keyifle hemen güncelleyeyim. Listenin ilk hamişi olma ünvanını da sen almış oldun. Maşallahhh.. Allah kucağına almayı nasip etsin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…