MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

inşallah fındık80 inşallah hayırlı haberlerle gel. şuan bir belirti falan varmı. ne durumdasın?
nasıl bir duygu banada ilk defa aşılama yapılacak. aklım hep durumda. sen neler yaşadın.neler yaptın bu süre zarfında beklerken ve aşılama olayında. ay çok soru sordum ama merak ettim işte

2008'in Anne Adayları

• Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??

• [*]Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ?? - ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
  • Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
  • Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği

• [*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo (Cuma Yumurtalar Toplanacak)
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
  • Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
  • yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
  • Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
  • Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
  • Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
  • Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???

• [*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
    • Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir

Son düzenleme:

Merhaba Canım
Doktoruma birkaç kere hatırlattım hocam alsak diye. Dediğin gibi beklme süreci var. Ne zaman olacağı belli değil 3 ay 6 ay vs. Yaşım 32. Sanırım o yüzden almaya gerek yok dedi. Yaşın 32 dedi. Bence zaman kaybetmeyelim Sanırımda haklı. Yinede aklım takılıyor.Aslında ben hata ettim. bundan 3 yıl önce mol gebelik geçirmiştim.O zamanki doktorum alabiliriz kistini istersen dedi.Ama kararı bize bıraktı.O zamanda bayağı küçüktü 8 milim falan.Doktorada tekrar tekrar sormuştum o zamanlar gebeliğe engel bir durumum varmı engel olabilecek birşey varsa bekleme dönemimde halledelim. Beni çok aydınlatmadı bu endometriozis konusunda.Bilseydim böyle sorunlar doğuruyo hiç beklemezdim.İyi bir doktordu ama. Böyle şeyler çok önemli.1 yıl bekleme süreci vardı mol gebelikte . Bu sırada hocam tedavilik bir durumum varsa diyede üstüne basabasa söylemiştim. Keşke o zaman aldırsaydım. Ama kısmet. Keşkelerin bir anlamı yok artık. Hayırlısı diyelim.

canım ;
canını sıkma senin yaşında birçok kadın tüp bebek ile hamile kalabiliyor.Hatta benim araştırdığım bazı kaynaklar artık kist alınmadan tüp bebek uygulanabileceğini söylüyor. Benim bir arkadaşım 3cm kist ile hamile kalmıştı(endo). Hamile kaldıktan sonra kistinin olduğunu öğrenmişti. ama 3 ay içinde bebek o kisti iliaçsız eritmişti.yani anlayacağın allahtan ümit kesilmez. herşeyin bir zamanı var demekki herşeyin hayırlısı sen doktoruna güveniyorsan sorun yok. her duyduğuna inanma.bazen insanlar bilip bilmeden konuşup canını sıkabilir. sen herşeyden önce rahat ol.bol şans

evet canım
Doktorumda aynı şeyi söyledi artık günümüzde genelde almıyorlar bu kisti çok fazla büyük olmadığı sürece. Tüp bebekte de kenarından girip yumurtaları topluyoruz.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Zaman neler geitrecek göreceğiz. Herşey kader kısmet.

yeni başlayan arkadaşlar hepiniz aramız hoş geldiniz tedavisi süren bizler içinde hayırlısı olur inşallah. benim bu gün son kontrolüm vardı iğneler bitti bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve c tesi günü yumurta toplama işlemi pazartesi günü transfer allah inşallah yüzüüze güler ve bize bebeklerimizi kısmet eder. Bir an önce şu işlemleri atlatmak istiyorum artık kalbim dayanmıycak bu kadar heycana. Dualarınızı eksik etmeyin nolur bende her an her dua ettiğimde yalvariyorum allahıma isteyem her keze burdaki tüm bekleyenlere kısmet et bizim dualarımızı kabul et diye. hepinize sevgiler.

Ebrizm, canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun. Kaç yumurta gelişti?

Ebrizm, canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun. Kaç yumurta gelişti?

11 yumurta görünüyor ama 9 tanesi gelişmiş gibi olumlu olabilecek umarım yeterli sayıda embriyo elde edilebilir ilk denememde 6 yumurta toplanmıştı ama 2 tane transfer edilebildi. inşallah 3 tane transfer edilebilir bu defa.çok teşekkürler canım iyi dileklerin için. hepimiz için aynı şeyler geçerli allah yüzümüze baksın.

selam kızlar bende yeniyim aranıza benide katın bakalım.p.tesi bende ilk aşılamamı olcam yumurta takibinden sonra pazar günü çatlatma iğnemi olcakmışım çok heyecanlıyım bakalım hepimize ALLAH yardım etsin herkesin gönlüne göre olsun lütfen takibi bırakmayalım.

hoşgeldin tonya. ALLAH SENİN VE HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH .BOL ŞANSLAR

selam arkadaşım hoşgeldin allah hepimizin yüzüne baksın inşallah herşey gönlümüzce olur allah inşallah hepimize nasip eder bebişleri amin.

Ebrizm
Canım, inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gider. Olumsuz şeyler düşünme. Zaman bırak herşeyi. İnşallah duaların kabul olur. Kader kısmet neyse hepimizde onu yaşayacağız. Allah yardımcın olsun. Dularımız seninle.Transferden sonra bizi habersiz bırakma.

teşekkür ederim canım. Hepimiz için en iyisi neyse o olsun inşallah mutlaka transferden sonra bilgi vericem. sizlerle kader bağımız var ilk önce sizlerle paylaşmak isterim.

slm bende aranıza yeni katıldım.3 defa aşılama yapıldı sonuç olumsuz.nisan ayında tüp bebeğe başlayacağız.ama kızlar ne kadar sürüyor.40 gün falan dediler o kadar uzun mu bu işlem?

Evet şekerim sayılır,
Yaşa ve tahlil sonuçlarına bağlı gerçi. Uzun protokol 40-45 gün, kısa protokol 18-20 gün sürer. Ama o günler bir uzar bir uzar sanki sana 3 ay geçmiş gibi gelir.
Allah yardımcın olsun, Aramıza hoşgeldin ve bol şanslar...
Sevgi ile

selam arkadaslar bende araniza dun katildim ve ilk asilamam 11 mart sali gunu yapildi bugun 4.gunum ve cok heyecenliyim...umarim hayirlisi ile hepimizin isleri yolunda giderde bebislerimizi kucagimiza bir an once aliriz
bu arada daha tecrubeli arkadaslara bi sorum olacak bugun moralim bozuldu cunku goguslerimde agri oldu normal reglime 13-14 gun var ve genelde reglime 1 hafta 10 gun kala goguslerimde agri olur insallah bu sefer regl olmam agri olunca boole bi gerginlik kapladi icimi yani kasik ve gogus agrisi tutmasi halinde de oluyomu yoksa bu reglimin mi habercisi acaba???

o agrıların olması normal canım doktor bana adet olacakmıs gıbı agrıların olur demıstı ozellıkle aşılamadan sonra 3 4 gun baya bı agrım oldu benımde normal onlar canım yumurtaların buyuyorya onlardan ve ılaclardan oluyor agrın üzülme canım heps bendede oldu yani içini ferah tut

sagol esracim icimi rahatlattin ayy bu olay test sonucunu alana kadar boole izdirap icinde gececek heralde :) ayy nooldu ayy agridi ay tuttumu ay tutmadimi allahtan sure kisa boole 1 ay falan beklemiyoruz insan aklini yitirirdi walla :)

sagol esracim icimi rahatlattin ayy bu olay test sonucunu alana kadar boole izdirap icinde gececek heralde :) ayy nooldu ayy agridi ay tuttumu ay tutmadimi allahtan sure kisa boole 1 ay falan beklemiyoruz insan aklini yitirirdi walla :)

evet canım haklısın ihsllah hepımızınkı tutar hayırlısıyla

Arkadaşlar 2. aşılamanın daha başarılı olduğu konusunda bir duyum aldım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…