MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

gonal f ve menegon u 4 gündür kullanıyorum yarın sabah ilk kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.

gonal f ve menegon u 4 gündür kullanıyorum yarın sabah ilk kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
inşallah canım hepimizin işi yolunda gider sen hangi merkezde yaptırıyordun sanırım ikinci denemen ilkide aynı yerdemiydi ben kent hastanesinde yaptırıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

• BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil T.B.M- Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
  • Darkinlife - 3. Aşılama - Mart Ortası -Konya Başkent Ü.H-Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??
  • Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ??
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
  • Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
  • Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Esinesinti - 1.Micro- Mart - Gurgan Clinic veya Anatolia - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??
  • Ebrizm - 2.Micro - Mart Ortası - ?? - ??
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
  • EsraSoner - 1.Aşılama - Mart ortası - taksım tup bebek - ???
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
  • Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar ise kırmızıyla gösterilmiştir

Selam arkadaslar bende tüp bebekten sonra bu ay insallah aşılamaya başlıcam adet olmayı bekliyorum tabii insallah olmam ama. Allah yardımcımız olsun cok korkuyorum ya yine olmazsa

kızlar benimde yeni üyelerden birisiyim. ilk kez tüpbebek denemesi yaptırıyoruz. 2. evre endo hastasıyım. kistimi aldırdım. samsun ilkadım tüpbebek merkezinde tedaviye başladım. dün ganol-f kullanmaya başladım. merkez hakkında bilgisi olanlar var mı ?inşallah en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırız

Hoşgeldin aramıza.Umarım başarılı bir deneme yaşarsın.
Samsun mu bilmiyorum canım..
ADANALIYIKKK ALLLAHIN ADAMIYIK :KK66:)))

hoşbulduk.sağol.ama niye samsun deyince durakladın. olumsuz bir şey mi duydun

Duydum mu acaba diye şöyyyyle bi düşündüm de.Siteden belki duymuşumdur diye yokladım hafızayı.Yok canım kimseyi de hatırlayamadım.Samsundan.

Genelde Ankara İstanbul var ama Samsunda vardır mutlaka.
Olumsuz birşey duymadım yok yok endişelenme :içelim:

Duydum mu acaba diye şöyyyyle bi düşündüm de.Siteden belki duymuşumdur diye yokladım hafızayı.Yok canım kimseyi de hatırlayamadım.Samsundan.

Genelde Ankara İstanbul var ama Samsunda vardır mutlaka.
Olumsuz birşey duymadım yok yok endişelenme :içelim:

sağol canım ilk kez olduğu için bayağı endişeliyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur:

gonal f dozum 300 ben 2. evre endometriozisim 6 ay önce kistimi aldılar 6 ay bekledik ama olmadı normal yolla beklerseniz olur dedi doktor ama kist tekrar çıkabilir bu süre içerisinde diye bize tüp bebek önerdi

Geçmiş olsun canım.İmkan varsa şartlar tedaviye başlamayı gerektiriyorsa beklememek en iyisi.

İnşallah güzel haberler yazarsın siteden.İyi geceler.

kızlar aşılamamın yarın 6,günü ve kasıklarımda ağrı var neden olabilir lütfen cevap yazınnnnnnn

kızlar aşılamamın yarın 6,günü ve kasıklarımda ağrı var neden olabilir lütfen cevap yazınnnnnnn

canım benımde aşılamamın 2 gunu ve aşılama oldugundan berı kasıklarımda agrı var ve çok gazım var bende anlamadım neden oluyor acaba

bilmiyorum inş hamileyimdir....dua et canım yaaaa.pazar günü 1 hafta olacak..sabırsızlanıyorum.aşılama yapıldıktan kaç gün sonra bebek rahe yerleşir acaba

canım inş hayırlı haberlerle döneriz.sen ne kullandın esra?ben puregon ve jimdi de alltan jel kullanıyorum.

X