inşallah canım hepimizin işi yolunda gider sen hangi merkezde yaptırıyordun sanırım ikinci denemen ilkide aynı yerdemiydi ben kent hastanesinde yaptırıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olsungonal f ve menegon u 4 gündür kullanıyorum yarın sabah ilk kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
kızlar benimde yeni üyelerden birisiyim. ilk kez tüpbebek denemesi yaptırıyoruz. 2. evre endo hastasıyım. kistimi aldırdım. samsun ilkadım tüpbebek merkezinde tedaviye başladım. dün ganol-f kullanmaya başladım. merkez hakkında bilgisi olanlar var mı ?inşallah en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırız
Hoşgeldin aramıza.Umarım başarılı bir deneme yaşarsın.
Samsun mu bilmiyorum canım..
ADANALIYIKKK ALLLAHIN ADAMIYIK)))
hoşbulduk.sağol.ama niye samsun deyince durakladın. olumsuz bir şey mi duydun
Duydum mu acaba diye şöyyyyle bi düşündüm de.Siteden belki duymuşumdur diye yokladım hafızayı.Yok canım kimseyi de hatırlayamadım.Samsundan.
Genelde Ankara İstanbul var ama Samsunda vardır mutlaka.
Olumsuz birşey duymadım yok yok endişelenme :içelim:
Gonal f dozun kaç?
Sizin sorun neydi ?
gonal f dozum 300 ben 2. evre endometriozisim 6 ay önce kistimi aldılar 6 ay bekledik ama olmadı normal yolla beklerseniz olur dedi doktor ama kist tekrar çıkabilir bu süre içerisinde diye bize tüp bebek önerdi
Geçmiş olsun canım.İmkan varsa şartlar tedaviye başlamayı gerektiriyorsa beklememek en iyisi.
İnşallah güzel haberler yazarsın siteden.İyi geceler.
Kızlar nerelerdesiniz????????????
kızlar aşılamamın yarın 6,günü ve kasıklarımda ağrı var neden olabilir lütfen cevap yazınnnnnnn
kızlar aşılamamın yarın 6,günü ve kasıklarımda ağrı var neden olabilir lütfen cevap yazınnnnnnn