MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

çok teşekkür ederiz darkinlife sen listeye uğurlu gelirsin ve bizlerde senin gibi hamilelik müjdemizi veririz inşallah.

• her şey için çok teşekkür ederiz gerçekten hoş bir liste oldu birde darkinlife ın hamilelik müjdesiyle liste çok hoş görünüyor. bizlerle ilgilenip dertleşme fırsatı yakalamak ve birbirimizin sürecini öğrenmek iin fırsat yarattın. minnettarız sana. yarınki kontrolüm sonucu 12 yada 13 martta yumurta toplama işlemi tarihim belli olucak yarın tam tarih bildirebilirim. bende her kez için duacıyım allah bu yolda hepimize yardım etsin ve yüzümüzü güldürsün.

Ebrizm .!.:
her şey için çok teşekkür ederiz gerçekten hoş bir liste oldu birde darkinlife ın hamilelik müjdesiyle liste çok hoş görünüyor. bizlerle ilgilenip dertleşme fırsatı yakalamak ve birbirimizin sürecini öğrenmek iin fırsat yarattın. minnettarız sana. yarınki kontrolüm sonucu 12 yada 13 martta yumurta toplama işlemi tarihim belli olucak yarın tam tarih bildirebilirim. bende her kez için duacıyım allah bu yolda hepimize yardım etsin ve yüzümüzü güldürsün.

Rica ederim. Listeyi beğendiğinize sevindim. İnşallah bol bol yumoşların olur Ebrizm canım.
Yanlız bir ricam olacak arkadaşlar; nerede tedavi olduğunuzu ve sorunun ne olduğunu da belirtirseniz listeyi güncelleyebilirim.

Son düzenleme:
Benide eklermisiniz.Martın ortalarında 2. aşılama olacak. Allah herkese nasip etsin inşallah..

Beyaz46, ekledim canım.
Listemiz hamişlerde dolar inşallah. Hükümettin, bizzat en yetkili ağızdan "3 çocuk yapın" talimatı var :) Belki tüp bebek tedavilerinde devlet masrafın %100'ünün karşılar kimbilir :)

Rica ederim. Listeyi beğendiğinize sevindim. İnşallah bol bol yumoşların olur Ebrizm canım.
Yanlız bir ricam olacak arkadaşlar; nerede tedavi olduğunuzu ve sorunun ne olduğunu da belirtirseniz listeyi güncelleyebilirim.

merhaba ben yeni üye oldum benide listeye eklermisin bende allahın izniyle bir ay sonra tüp bebek tedavisine başlıycam dualarımız hepimizle olsun

iyi dileklerine çok teşekkürler canım. ben izmirde symrna art tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. Sorun benim yumurta oluşumum ve eşimde hareketlii sperm azlığı var

Beyaz46, ekledim canım.
Listemiz hamişlerde dolar inşallah. Hükümettin, bizzat en yetkili ağızdan "3 çocuk yapın" talimatı var :) Belki tüp bebek tedavilerinde devlet masrafın %100'ünün karşılar kimbilir :)

Ne gezer canım tüp hakkı 3 den 2 ye indiriliyormuş.Duyduğuma göre.

Büyük bir haksızlık bu:kızgın:Çok üzgünüm çoook

Herkesin anne olmaya hakkı var.:enbuyukkk:

• Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??

• [*]Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ?? - ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
  • Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
  • Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - Mart Ortası - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
  • Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo (Cuma Yumurtalar Toplanacak)
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
  • Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
  • yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
  • Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
  • Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. geçen hafta doktora gittim ve infilite yani tıpca sebebi belirlenemeyen hamile kalamama durumu teşisi konuldu ve doktorum aşılama önerdi kısmet olursa nisan başı gibi 1, aşılamayı deneyecez. umarım hayal kırıklıgına ugramam. yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla cok fazla acı olmuyormuş ama genede içim bir tuhaf daha şimdiden biraz heyecan yaptım galiba..
Sevgili Yonca aramıza hoşgeldin. Aşılama kolay bir işlem. Bir kaç dakika sürüyor .Ağrı olayı kişiden kişiye değiyior. Bazı arkadaşlar hiç ağrı hissetmediklerini söylüyorlar ama ben biraz ağrı hissetmiştim doğrusu. Dilerim en kısa sürede bebişine kavuşursun.

Ecearda, canım sanırım yarın test yaptıracaksın. İnşallah sonuç pozitiftir.

Bonadea soru işretli kısımları doldurayım. Merkez Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bbebek Merkezi. Sebep: İnfertilite. Çok teşekkür ederim. Umarım güzel haberler alırız. Bu arada Yonca arkadaşım herkes ağrısız oluyor diyor ama benim biraz ağrılı oldu ilk aşılamam. Hayırlısı olsun demekki kişiye göre değişiyor.

Son düzenleme:
kızlar dün doktora gittim.yumurtalarım büyümüş cuma günü toplayacaklar .çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla bebişim olur

kızlar dün doktora gittim.yumurtalarım büyümüş cuma günü toplayacaklar .çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla bebişim olur

Merhaba
Hakkında hayrlısı olsun. Emeklerin boşa çıkmaz umarım. Benimde endometriozisim var 3,5 cm. Kaçıcı evre acaba biliyormusun. Doktor almaya gerek yok dedi. Bu şekilde 3 aşılama yaptık olmadı. tüm hormın testlerimde normal görünüyo. Daha öncede yazmıştım ama sanırım görmedim. Bu konuda bildiklerini yazarsan sevinirim.Bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum. Bi kistim oluşmuş. Nisanda tüp bebeğe geçiyoruz.İyi haberlerini alırız umarım en kısa zamanda. bol şans.

slm kızlar biraz önce dr dan geldim. bu ay ilk aşılamamı yapacak. yarın sabah gonaphene ye başlıyorum. ama çok heycanlıyım. Allah hepimizin gönlündeki muradı versin inşallah. Kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun .Aminnnnn

Merhaba
Hakkında hayrlısı olsun. Emeklerin boşa çıkmaz umarım. Benimde endometriozisim var 3,5 cm. Kaçıcı evre acaba biliyormusun. Doktor almaya gerek yok dedi. Bu şekilde 3 aşılama yaptık olmadı. tüm hormın testlerimde normal görünüyo. Daha öncede yazmıştım ama sanırım görmedim. Bu konuda bildiklerini yazarsan sevinirim.Bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum. Bi kistim oluşmuş. Nisanda tüp bebeğe geçiyoruz.İyi haberlerini alırız umarım en kısa zamanda. bol şans.

canım kusura bakma göremedim herhalde .öncelikle teşekkür ederim benim kistim de 3,5 cm idi .2. evrede olduğumu söyledi doktor. ben de 3 ay doğum kontrol hapı kullandım erime di doktor beklersek tüplerine sarabilir dedi. o yüzden ameliyat oldum. ameliyat sorunsuz geçti. 6 ay içinde bebeğiniz olur dedi. ama malesef olmadı.:sm_confused: tekrar gittiğimizde herşey normal beklersek olur. fakat bu tür kistlerin bebek olmadığı taktirde 6 aydan sonra tekrarlama ihtimali var. dedi. isterseniz aşılama yapalım şansınız %15 dedi. ben tüp bebek istedim. yaşım 28 old. için tüp bebekte şansım %80 miş. öylelikle karar verdik. inşallah hayırlısı olur.başka aklına takılan birşey olursa sorabilirsin elimden geldiğince cevap yazarım. sanada bol şans .kendine iyi bak.

• Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??

• [*]Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ?? - ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
  • Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
  • Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - Mart Ortası - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
  • Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - ???? -- ???
  • Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - ???
  • yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
çok teşekkür ederim benide kaydettiğin için inşallah uğurlu gelir en kısa zamanda benimde bebeğim olur herkesin olur inşallah en kısa zamanda dualarım herkes içina.s.sırnaşık şey

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. geçen hafta doktora gittim ve infilite yani tıpca sebebi belirlenemeyen hamile kalamama durumu teşisi konuldu ve doktorum aşılama önerdi kısmet olursa nisan başı gibi 1, aşılamayı deneyecez. umarım hayal kırıklıgına ugramam. yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla cok fazla acı olmuyormuş ama genede içim bir tuhaf daha şimdiden biraz heyecan yaptım galiba..

a.s.:nazar:hoş geldin bende yeni sayılırım benimde bir sebep bulunamadı bende bir kere aşılama oldum ama olmadı senin inşallah olur olursa çok ama çok sevinirim inanki bende ssk günümün dolmasını bekliyorum tedaviye yeniden başlamak için inşallah hepimizin bebek sahibi olmak isteyen herkesin bebeği olur dualarım herkes içina.s.süprizzzzz:dance:

slm kızlar biraz önce dr dan geldim. bu ay ilk aşılamamı yapacak. yarın sabah gonaphene ye başlıyorum. ama çok heycanlıyım. Allah hepimizin gönlündeki muradı versin inşallah. Kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun .Aminnnnn

HAYIRLI OLSUN CANIM BENİMDE İLK AŞILAMA BAKALIM PZARTESİ SONUCU ALICAM.İNŞ İİ SONUÇLAR VERİR RABBİM

X