selam arkadaşlar perşembe günü aşılamam var heyecanla bekliyorum.inşallah hayırlı haberlerle dönerim.aşılama yaptıran aradaşlar yaptırdıktan sonra yatıyomusunuz..dinlenmekmi gerekiyo.bilgilendirirseniz sevinirim..
canım yaşadıkdıklarımız birebir aynı bana da kısa protokol uygulanıyor inşallah işe yarar sana da moral olur belki de gebelik takiplerinde karşılarıza.s.
canım yaşadıkdıklarımız birebir aynı bana da kısa protokol uygulanıyor inşallah işe yarar sana da moral olur belki de gebelik takiplerinde karşılarıza.s.
Sevgili Peluş,
Moral olur diye soylemek istedim. Benim ilk mikro denemem uzun protokol oldu ve negatif sonuclandı. Esimde morfolojik sıkıntıla ben de PKO var. Hemen ardınden kendi kendime gebe kaldım ve o da düştü. ikinci mikromu yeni yaptırdım kısa protokol. Daha kısa zamanda yanıt alıyorsun tedaviden, ve nedense ben cok daha fazla sayıda yumurta cıkardım kısa protokolde.
Dilerim tedavileriniz hayırlı olur ve olumlu sonuclar alırsınız
SEVGİLER
arkadaşlar benimde bugün yumurtalar toplandı bakalım kısmet olursa.perşembeye transfer dedi doktor dualarınızı eksik etmeyin allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin.
a.s.
ya arkadaşım umudunu kesme belki olmassın inşallah olmassın bende aşıla yaptırdım bendede var belırti ama yinede umudum var nisanın 4.de belli olacak inşallah hepimiz kavuşuruzböyle yaramaz bebeklerimizea.s.
Sevgili Peluş,
Moral olur diye soylemek istedim. Benim ilk mikro denemem uzun protokol oldu ve negatif sonuclandı. Esimde morfolojik sıkıntıla ben de PKO var. Hemen ardınden kendi kendime gebe kaldım ve o da düştü. ikinci mikromu yeni yaptırdım kısa protokol. Daha kısa zamanda yanıt alıyorsun tedaviden, ve nedense ben cok daha fazla sayıda yumurta cıkardım kısa protokolde.
Dilerim tedavileriniz hayırlı olur ve olumlu sonuclar alırsınız
SEVGİLER
bence şansın yüksekken niye yapmadı anlamadım,ayrıca çağul gebelik bebklerin kalp oluşumu başlamadan indirgeniyor ve en sağlam kese bırakılıyor.
Onlarca yumurta derken 20? 30 ? dr bunu iğnelere başladığın sonra ilk muanede fark etmedimi, ayrıca yumurtalarını çatlatmadımı,sonuçta şimdi doğol yolla çatlayacaklar,ama ilaç aldığın için ve dışarıdan uyarma gerekiyor.sonra kıstte dönüşme ihtimali çok yüksek.Ayrıca doğal yolla denemendede gebe kalmam ve hatta çoğul olması yüksek ihtimal,bence dr la konuştun mu bu durumu.Seni ne zaman çağurdı,?Biraz şüpheli geldi bana,( ilaçı dozunu düzenleyemedi)
kuzi saol canım.bana çatlama iğneside vermedi çarşamba yumurta çatlıcak dedi sadece.acaba çok mu paranoya yapıyorum bizdeki sorun sper sayısının az olması ve ileri hareketliliğin düşük olması yumurtalarda sorun yok belkide ondan gerek görmemiştir die avutuyorum kendimi yarın bu saatlerde yapılmış olacak ama şimdiden içim karardı ümitsizleştim
Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. Sakin Haa.
biliyorsun bizim işimiz sadece yüksek moral.ayrıca yumurtaların belli olgunluktalarsa kendileri de çatlardiye düşünüyorumallah(c.c) yardımcın olsunkuzi saol canım.bana çatlama iğneside vermedi çarşamba yumurta çatlıcak dedi sadece.acaba çok mu paranoya yapıyorum bizdeki sorun sper sayısının az olması ve ileri hareketliliğin düşük olması yumurtalarda sorun yok belkide ondan gerek görmemiştir die avutuyorum kendimi yarın bu saatlerde yapılmış olacak ama şimdiden içim karardı ümitsizleştim
Biraz daha açar mısın konuyu? Bu yaz ben de Anatolia'da micro yaptırmayı düşünüyorum.
valla benimde kafamda sorular var neden bu kadar çok oldu anlayamadımm... sonuçta zaten yumurtlama problemim yoktu ama yinede gerekiyo dedi iğneleri yaptım şimdide bu sorun....bi daha adet olunca gel bu ay iptal dedi offfff şaşırdım valla..:sm_confused:
Canım çok teşekkür ederim verdiğin moral için. Aynı zamanda belli olacakmış sonucumuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada bu yazıyı yazalı bir gün geçti hala regl olmadım ama belirtiler var belim çok ağrıyor.