MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

: 2008'in Anne Adayları

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE :teytey: :hooray: :teytey:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE :teytey: :hooray: :teytey:

BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - 24 Mart'ta tedaviye başladı - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 2.Aşılama -- 22 Mart( sonuç 11 Nisan) -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???Dualarınızı eksik etmeyin
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 24 Mart'ta tedaviye başladı -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -Dualarınızı eksik etmeyin
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ruba - 2. Micro- (5 Nisan Sonuç) - Fatih Tıp Fak.- Sperm azlığı --- Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

RUBACIM ekledim canım

çook teşşekkür ederim canım,sen neler yapıyorsun,günün nasıl geçti?

merhaba kızlar herkeze bol şanslar herşey yolunda gider inşallah

ben de endometriozis hastasıyım
nisanda tüpbebeğe başlıyoruz inşallah ben de adetimi bekliyorum hayırlısı

[/COLOR]
...........................................................................

tüp bebek yaptıran arkadaşlar bir sorum olacak.yumurtatoplandıktan sonra eve gidebiliyormusun,birde transfer olurken yine narkozmu veriliyor,beni aydınlatırsanız sevinirim tşklr.

akdas , canım arkadaşım ;

aşılama yolundaki tecrübelerimiz konusuna yazdım ancak ; her gördüğüm yerde tekrar bol şans dilemek istiyorum. Allahım yüzünü güldürsün inşallah. a.s.

Arkadaşlar merhaba!!Ben martta 1.aşılama diye yazdırmıştım ama bu ay yumurtalarım olgunlaşmadığından dolayı yaptıramadım Ama nisan ayında ümitliyim!!!İşaallahhh yumurtalarım olgunlaşır da 1.aşılamamı geç de olsa yaptırabilirim :teytey:
Allahım işallahh herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder!Tedavisi süren arkadaşlara bol şaslar a.s.

tüp bebek yaptıran arkadaşlar bir sorum olacak.yumurtatoplandıktan sonra eve gidebiliyormusun,birde transfer olurken yine narkozmu veriliyor,beni aydınlatırsanız sevinirim tşklr.

canım yumurtalar toplandıktan sonra birkaç saat yatırıyorlar hastanede sonra eve gidebilirsiniz ama o gün mümkün olduğunca dinlenmeni istiyorlar.transfer günü de narkoz vermiyorlar o gün tek yapman gereken çok çok su içmek hiç zor olmuyor merak etme allah bu çabanın mükafatını biran önce verir inşallah

:sm_confused:slm kızlar şimdi doktorumun yanından geliyorum aşılama olacaktım bu çarşamba bugün yumurtalarımı birkez daha ölçmek için çağırmıştı doktorum zaten hani göbekten yapılan hormon iğnesi varya onu kesmişti yarıda fazla büyüyolar diye ama bide bu sabah ne görelimm hemen hemen onlarca yumurta olmuş hepside kocamannnn....bu ay iptal dedi doktorum aşılamayı çünkü çoğul gebelik riski varmış 2 - 3 değil 7 -8 gibi yani kızlarrr işte anlıyacağınız bu yumurtalar büyüse bir türlü büyümese bir türlüü şaşırdık valla ....
aynı durumla karşılaşan varmı aranızda.......:sm_confused:

arkadaşlar ben de 2 nisanda aşılama yaptırıcam.yanlız daha ctesi dr. gittim tahlilleri gösterdik muhaneden sonra çarşamba gel aşılama yapalım dedi ne bir ilaç nede farklı bişey.bu normal mi sizce
ilk denememiz ama içim kıpır kıpr

benım bi arkadaşım aynı senın gibi oldu ama aşılamasını yaptı doktoru ve aşılama ile 3üz tuttu ardından doktor 3bebeği rahmin taşımaz birinin kalbi atmadan büyümesini durduralım dedi ama oda kıyamadı tabiki olmaz dedi bu arada çok da sorunları oldu karnı su topladı hastanede yattı ve enson bebeklerin üçünüde kaybetti çünkü rahmi taşımamış 3 bebeği :çok üzgünüm: yani diyeceğim şuki canım doktorun iptal etmesi daha hayırlı belkide senın için....

sağol canımmm birinin banada cvp vermesi çok hoşuma gitti ...... öyle diyorum bende herşeyde vardır bir hayır...kısmet artık ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…