sağol canımmm birinin banada cvp vermesi çok hoşuma gitti ...... öyle diyorum bende herşeyde vardır bir hayır...kısmet artık ....
canım benim ilk denememde 3 yumurta geliştiğini söylemişlerdi ama yumurta toplama günü sadece 1 tana kalmıştı çünkü ben de erken ovulasyon oluyormuş.okuduğum kadarıyla sende microdan vazgeçip aşılama yaptırmayı düşünüyormusun ama yalnış anlamazsan sana bir tavsiyem olacak eğer çok aceleniz yoksa kendine birkaç ay ara verip bu sırada yumurta geliştirici birtakım ilaçlar ve bitkiselller kullanıp tekrar yumurta takibi yaptırabilirsin ama yine de tabiki senin kararırın anladığım kadarıyla sorunumuz benziyo dr.senden amh testi istedimi.bu test yumurtalık rezervini gösteriyor
Peluşcuğum ilgine gönülden teşekkürler canım. Aynen söylediğin gibi yapacağız sanırım. Microdan vazgeçip aşılama yaptıracağız ve eğer olumsuz olursa birkaç ay ara verip, Hayıt macunu, DHA, L'cartinine, L'arginine, Dong Quai gibi bitkisel tavkiyeler alacağım. Özellikle DHA'nın yumurta gelişiminde etkili olduğunu yerli ve yabancı sitelerde çok okudum. Doktorum yumurta sayısını artırıcı bir ilaç olmadığını söyledi. Yani bu konuda iş başa düşüyor. Bu arada, ben hipogonadizm hastasıyım. Beyinden hormon salgılanmadığı için ilaç kullanmadan adet göremiyorum. Acaba senin de sorun aynı mı?
Gelincik hoşgeldin. Aşılaman hayırlı olsun. Sevgiyle...slm arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre versin bende aşılam yaptırdım sonucu bekliyorumhiç öyle umutsuzlugum yok inşallah hepimizin böyle bebekleri olur
Sanki regl olacağım gibi hissediyorum :1no2:
Dilerim bebişin seni hiç bırakmaz....Geeeeeeeelllll bebiş bebiş bebiş bebişşş....hayır canım mikroenjeksiyon 2.,trnsfer oldu sonuç 5 nisanda
İnşallah Nisan ayında ilk ve son aşılamanı yaptırırsın ve bebişine kavuşursunArkadaşlar merhaba!!Ben martta 1.aşılama diye yazdırmıştım ama bu ay yumurtalarım olgunlaşmadığından dolayı yaptıramadımAma nisan ayında ümitliyim!!!İnşaallahhh yumurtalarım olgunlaşır da 1.aşılamamı geç de olsa yaptırabilirim :teytey: Allahım inşallahh herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder!Tedavisi süren arkadaşlara bol şanslar a.s.
hayır canım ben şimdilik düzenli adet görüyorum ama doktorum yumurtalarımın biyolojik yaşının 40 civarlarında olduğunu yani çok fazla vaktim kalmadığını söyledi.tahmin edersin ki dünya başıma yıkıldı şimdiye kadar o kadar düzenli ağrısız sorunsuz adetlerim oldu ki ben ilk ilişkimizde hamile kalacağımı zannetmiştim 3 yıldır testler yaptırıyoruz 1 aşılama denedik ama hiçbir dr bana durumumdan bahsetmemişti.neyse bonadea pesetmek yok normalde kadınlar zaten 1 yumurta ile hamile kalıyorlar bizde yapabiliriz.:içelim:
:sm_confused:slm kızlar şimdi doktorumun yanından geliyorum aşılama olacaktım bu çarşamba bugün yumurtalarımı birkez daha ölçmek için çağırmıştı doktorum zaten hani göbekten yapılan hormon iğnesi varya onu kesmişti yarıda fazla büyüyolar diye ama bide bu sabah ne görelimm hemen hemen onlarca yumurta olmuş hepside kocamannnn....bu ay iptal dedi doktorum aşılamayı çünkü çoğul gebelik riski varmış 2 - 3 değil 7 -8 gibi yani kızlarrr işte anlıyacağınız bu yumurtalar büyüse bir türlü büyümese bir türlüü şaşırdık valla ....
aynı durumla karşılaşan varmı aranızda.......:sm_confused:
arkadaşlar ben de 2 nisanda aşılama yaptırıcam.yanlız daha ctesi dr. gittim tahlilleri gösterdik muhaneden sonra çarşamba gel aşılama yapalım dedi ne bir ilaç nede farklı bişey.bu normal mi sizce ilk denememiz ama içim kıpır kıpr
Bol şans canım. Sana da bir "geeeeeeellllll bebiş bebiş bebişş bebişşşşşş2.kez dondurulmuş embryo transferi - sonuç 3 nisan
Herkese selamlar, ben ilk micro denememde negatif sonucu 1 hafta once aldim( ama 2ay sonra hemen tekrar denemek istiyorum.
Peluş35, sanırım aynı merkezde- aynı doktora tedavi oluyoruz, sen 2. tedavine baslamadan ne kadar ara verdin?
Evet canım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun,herkes bebeğini kucağına aldığı günü görebilsin.
bana vakit kaybetmememi soyledi çünkü yaşım 34 olmasına ragmen yumurtalık rezervlerim cok iyi durumda değilmiş. Biz aslında eşimdeki morfoloji problemi ile gitmiştik ama birde üstüne benim problemim eklendi. Tedavinin başında Teksen bey yaşımın çok üstünde dozla başlattı ancak 3 yumurta toplandı ve 1 tanesi döllenebildi ama tutunamadı.Şimdi DHEA kullanıyorum. Yumurtalıklarımın ilaç dozuna verdiği cevaba bakılırsa 40 yaşında gibi gözüküyormüş. Bu sefer kısa protokol deneyecek.Ama çok stress oluyorum, negatif sonuç çok yıpratıcı....
:sm_confused:slm kızlar şimdi doktorumun yanından geliyorum aşılama olacaktım bu çarşamba bugün yumurtalarımı birkez daha ölçmek için çağırmıştı doktorum zaten hani göbekten yapılan hormon iğnesi varya onu kesmişti yarıda fazla büyüyolar diye ama bide bu sabah ne görelimm hemen hemen onlarca yumurta olmuş hepside kocamannnn....bu ay iptal dedi doktorum aşılamayı çünkü çoğul gebelik riski varmış 2 - 3 değil 7 -8 gibi yani kızlarrr işte anlıyacağınız bu yumurtalar büyüse bir türlü büyümese bir türlüü şaşırdık valla ....
arkadaşlar ben de 2 nisanda aşılama yaptırıcam.yanlız daha ctesi dr. gittim tahlilleri gösterdik muhaneden sonra çarşamba gel aşılama yapalım dedi ne bir ilaç nede farklı bişey.bu normal mi sizce
ilk denememiz ama içim kıpır kıpr