MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin inş. yaaa ne güzel hamiş haberlerini almaya başladık.inş. devamımız gelir.darısı tüm olmayanlaraaa.......

Kızlar benim mesajımı araya kaynattınız naniknanik

İkinizide Tebrik etmiştim.

Diloş ve Nurr :hooray::teytey::hooray:

Hadi gözünüz aydın.darısı listedekilere.

teşekkür ederim canım.güzel dileklerin için.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebişini.darısı tüm tedavide olan ve sonuç bekleyen arkadaşlarıma inşşşş......

darkin canım çook tesekkür ederim ins darısı bütün olmayanların basına. Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın ins, bizede sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip eder canlarimmm

kızlar Allah tamamına erdirsin kucağınızada almayı nasip etsin inşallah

: 2008'in Anne Adayları

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE :teytey:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE :teytey:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:teytey:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:teytey:

BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - 24 Mart'ta tedaviye başladı - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
[Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 2.Aşılama -- 22 Mart( sonuç 11 Nisan) -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???Dualarınızı eksik etmeyin
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -Dualarınızı eksik etmeyin
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

kızlar dörtledik valla......

diloşşşşşşşşşşşşşşşşş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. çok sevindim. sağsalim kucağına al inşallah

Diloş tebrik ederim canım. Sağlıklı bir hamillelik geçirir kucağına alırsın inş.

Benim az yumurtam geliştiği için microdan vazgeçilip aşılamaya karar verilmişti. Bugün aşılama yapılacak. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Akdaş canım listede beni de kızartır mısın ? Bu 4.Aşılamam olacak.

hamıs olan arkadaslar hepınızı kutluyorm ıctenlıkle.ıns sonuna kadar hersey saglıkla gıder ve hayırlı sonucu alırsınız.darkınlıfr tesk edrım msjın ıcın.buarada sen tedavı gordugun halde dogal yoldan mı hamıle kaldın :) lıstede oyle yazıyor da ne guzel

slm kızlar bu liste uğurlumu ne dörtlemişsiniz maşallah rabbim tamamına erdirsin hepsini. benide ekleyin listenize 5 yıldır uğrağıyoruz kızlar bende 11 nisanda tedaviye başlıyorum sebeb; morfoloji bozukluğu. a.s.

bonadea tesk ederim canımm. hadi bakalım hayırlısı inş bu ay hepimize uğurlu gelecek darısı bütün isteyenlerin başına Rabbim hepimizin emiğini boşa çıkarmaz inş...yerimseniben

kuzi ve akdaş arkadaşlarım çokk tesekkür ederim bütün iyi dilekleriniz için, darısı hepinizin başına olsun dualarım sizinle ...a.s.a.s.a.s.

ben de tebrik ederim canım ,Allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza inşallah

[/COLOR]

[/QUOTE]

benim de 1 tüpbebek başladı bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün, hepimizin

meralun canım uzun zamandır görüşemiyoruz..... senle sorunumuz aynı ve ne büyük tesadüf ki sende 3. nisanda ilk iğnene başlamışsın herhalde yanlış anlamadıysam... bende öyle benimde uzun protokol.... allah yardımcımız olsun...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.... :teytey::teytey:

arkadaşlar 8 nisanda hakan şatıroğluyla görüşmem var. sonucu yazarım. beni de eklersiniz ona göre. tüplerle ilgili bir sorun galiba

Canım hayırlı olsun aşılaman inşallah.a.s.

Evet canım ben 2. aşılamayı ekim sonu yada kasım başı gibi olmuştum en son.Ondan sonra çeşitli nedenlerle 3. aşılama gecikti.En son martta yaptırmaya karar vermiştik.Kendiliğinden geldi Şubatta bebişim.

Darısı gözü yolda kalanlara inşallah.a.s.

Kızlar iyi dilekleriniz için sağolusn .Aşılamam yapıldı ama hızlı ileri hareketli sperm sayımız % 0 çıktı. O yüzden pek umudumuz yok bu aşılamadan senağlama

Boşver takma onu Yavaşlarda iş görür merak etme.

Siz keçiboynuzu kürüne başlamamışmıydınız yoksa ??

canım tedavin hayırlı olsun.inş 12 gün sonra sende hamişler kervanına katılırsın.dualarım seninle.bol sanslarrr.......

: 2008'in Anne Adayları

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE :teytey:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE :teytey:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:teytey:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:teytey:

BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
[Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 2.Aşılama -- 22 Mart( sonuç 11 Nisan) -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???Dualarınızı eksik etmeyin
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

BONEDEA herşeyde vardır bir hayır. umarım sonuç iyi olur canım.hadi listede üst sıralarda morarırsın inşallahhhhhhhhh

sersoy79 ekledim canım listeye. hayırlı olsun

meralun senin de hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…