MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

benimde 22 martta aşılamam yapıldı.dua edin bana arkadaşlar yaaa.inşallah bu sefrede olur da sağlıklı olur.11nisanı iple çekiyorum valla.:emir_bebek::çok üzgünüm:

ama benim 2.aşılamam listede yanlış olmuş .22 martta yaoıldı oda zaten 11 nisanı bekliyorum hayırlısıyla

valla ben de heyecanlandım şimdi 13 nisanı bekliyorum aşılamam yarın ben daha şimdiden beklemeye başladım yerimseniben
aslında hiç vazgeçmedim beklemekten...........her ay 26 günde bir

Kızlar microya başlayalı 5 gün oldu. Günde 600 unite menogon (8 iğne) gibi yüksek bir doz kullanılmasına rağmen maalaef sadece 2 yumurtam gelişti. Doktorum, 3 gün daha iğnelere devam , belki arkadan gelen yumurtalar da büyüyebilir, dedi ama bize bir mucize lazım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim de ilk micromda 2 yumurtam oluşmuştu doktorumda bana dhea isimli ilacı önerdi 1 ay düzenli kullandım bu ilaç yumurtaların gençleşmesinde işe yarayabiliyormuş bugün adetimin 2.günüydü ve dotor ilaç işe yarayayacak galiba yumurtaların daha iyi gibi dedi istersen doktorunada sor.ama ben internetten de araştırdım yumurta gelişiminde memnun olanlar varyerimseniben

arkadaşlar benimde buğün tedavim sona erdi.kısmet olursa pazartesi yumurtalar toplanacak büyük bir ihtimal perşembeye transfer.allah hepimizin gönlüne göre versin.amin,

arkadaşlar bu arada yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra biliyorum narkoz verilip toplanacakta uyandıktan sonra ağrı oluyormu.bilen arkadaşlar cevaplayabilirmisiniz.tşk ederim.

arkadaşlar bu arada yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra biliyorum narkoz verilip toplanacakta uyandıktan sonra ağrı oluyormu.bilen arkadaşlar cevaplayabilirmisiniz.tşk ederim.

Yok canım ya ağrı falan olmuyo merak etme, belki biraz hafif kasık ağrısı olabilir ama etkilenecek kadar değil yani

canım benim de ilk micromda 2 yumurtam oluşmuştu doktorumda bana dhea isimli ilacı önerdi 1 ay düzenli kullandım bu ilaç yumurtaların gençleşmesinde işe yarayabiliyormuş bugün adetimin 2.günüydü ve dotor ilaç işe yarayayacak galiba yumurtaların daha iyi gibi dedi istersen doktorunada sor.ama ben internetten de araştırdım yumurta gelişiminde memnun olanlar varyerimseniben

Canım teşekkürler. DHEA'yı bende kullanayım bir sonraki denememde. Bu arada, ilk kontrolünde kaç yumurta geliştiğini bizimle de paylaşabilirsen .çok sevinirim. Dilerim çil çil yumurtaların olur. Sevgiyle.

canım benim. biliyorsun ki önemli olan sayı değil. mucizelere en çok burada tanık olmuyor muyuz? ne olur bozma moralini canım. ben de 1 yumurtayla aşılamaya girdim hep. bakalım yarın sağda da yumurta var dedi ama bana da mucize gibi geliyor. belki mucizelerimiz gelir bizim de ....

Akdaşcığım çok sağol canım. İnşallah yarın ki aşılaman sana bebiişini getirir. Dualarım seninle. Sanırım micro'dan vazgeçip biz de aşılama yapacağız. Sevgiyle..

ben işlemden sonra hiçbir ağrı sızı hissetmedim.çok derin bir uykum çektim.çok güzeldi.

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey:

BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - 24 Mart'ta tedaviye başladı - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 2.Aşılama -- 22 Mart( sonuç 11 Nisan) -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???Dualarınızı eksik etmeyin
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 24 Mart'ta tedaviye başladı -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -Dualarınızı eksik etmeyin
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

kızlar bugün aşılamam yapıldı duymayan kalmadı sanırım heryere yazdım.:)) dualarınızı eksik etmeyin ne olur.....

slm arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre versin bende aşılam yaptırdım sonucu bekliyorum :nazar:hiç öyle umutsuzlugum yok inşallah hepimizin:emir_bebek::emir_bebek:böyle bebekleri olur

akdaş aşılaman hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun,beni de listeye alırmısınız,2. mikro,sperm azlığı transfer yapıldı,5 nisanda test yapılacak fatih tıp fk

Akdaş cım inşallah bu sefer tutar hayırlısıyla canım Allah yardımcın olsun

canım inşallah tutar allah gönlüne göre varsin.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Canım teşekkürler. DHEA'yı bende kullanayım bir sonraki denememde. Bu arada, ilk kontrolünde kaç yumurta geliştiğini bizimle de paylaşabilirsen .çok sevinirim. Dilerim çil çil yumurtaların olur. Sevgiyle.

Akdaşcığım çok sağol canım. İnşallah yarın ki aşılaman sana bebiişini getirir. Dualarım seninle. Sanırım micro'dan vazgeçip biz de aşılama yapacağız. Sevgiyle..

canım benim ilk denememde 3 yumurta geliştiğini söylemişlerdi ama yumurta toplama günü sadece 1 tana kalmıştı çünkü ben de erken ovulasyon oluyormuş.okuduğum kadarıyla sende microdan vazgeçip aşılama yaptırmayı düşünüyormusun ama yalnış anlamazsan sana bir tavsiyem olacak eğer çok aceleniz yoksa kendine birkaç ay ara verip bu sırada yumurta geliştirici birtakım ilaçlar ve bitkiselller kullanıp tekrar yumurta takibi yaptırabilirsin ama yine de tabiki senin kararırın anladığım kadarıyla sorunumuz benziyo dr.senden amh testi istedimi.bu test yumurtalık rezervini gösteriyor

X