Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama benim 2.aşılamam listede yanlış olmuş .22 martta yaoıldı oda zaten 11 nisanı bekliyorum hayırlısıyla
ama benim 2.aşılamam listede yanlış olmuş .22 martta yaoıldı oda zaten 11 nisanı bekliyorum hayırlısıyla
Kızlar microya başlayalı 5 gün oldu. Günde 600 unite menogon (8 iğne) gibi yüksek bir doz kullanılmasına rağmen maalaef sadece 2 yumurtam gelişti. Doktorum, 3 gün daha iğnelere devam , belki arkadan gelen yumurtalar da büyüyebilir, dedi ama bize bir mucize lazım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar bu arada yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra biliyorum narkoz verilip toplanacakta uyandıktan sonra ağrı oluyormu.bilen arkadaşlar cevaplayabilirmisiniz.tşk ederim.
canım benim de ilk micromda 2 yumurtam oluşmuştu doktorumda bana dhea isimli ilacı önerdi 1 ay düzenli kullandım bu ilaç yumurtaların gençleşmesinde işe yarayabiliyormuş bugün adetimin 2.günüydü ve dotor ilaç işe yarayayacak galiba yumurtaların daha iyi gibi dedi istersen doktorunada sor.ama ben internetten de araştırdım yumurta gelişiminde memnun olanlar varyerimseniben
canım benim. biliyorsun ki önemli olan sayı değil. mucizelere en çok burada tanık olmuyor muyuz? ne olur bozma moralini canım. ben de 1 yumurtayla aşılamaya girdim hep. bakalım yarın sağda da yumurta var dedi ama bana da mucize gibi geliyor. belki mucizelerimiz gelir bizim de ....
Canım teşekkürler. DHEA'yı bende kullanayım bir sonraki denememde. Bu arada, ilk kontrolünde kaç yumurta geliştiğini bizimle de paylaşabilirsen .çok sevinirim. Dilerim çil çil yumurtaların olur. Sevgiyle.
Akdaşcığım çok sağol canım. İnşallah yarın ki aşılaman sana bebiişini getirir. Dualarım seninle. Sanırım micro'dan vazgeçip biz de aşılama yapacağız. Sevgiyle..