- 27 Ekim 2017
- 289
- 106
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydın canım çok sevindim maalesef ben bu ayda adet oldum artık diğer aya hamilelerin duası kabul olur derler bana ve bebek bekleyen herkese dua et canimKizlar bugun gittim hastaneye doktor 5-6 haftalik dedi daha kalp atimlari duymadik daha cok kucuktu sol kasigimda haftaya yine gel dedi hayirlisi insallah Allah birdaha aci yasatmasin amin
ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese versin rabbim amin olsun umut herzaman vardir :)Kızlar benim adetim 2 gün geçti dün dayanamadım test yaptin negatif çıktı
Gozun aydın canım çok sevindim maalesef ben bu ayda adet oldum artık diğer aya hamilelerin duası kabul olur derler bana ve bebek bekleyen herkese dua et canim
Insallah canim uzulme kafana takma bisey oluruna birak ummadigin anda olur insallahBenimde yumurtalarım çatlamak üzere. Inşallah bu ayda hevesim kirilmaz
İnşallah canım yaInsallah canim uzulme kafana takma bisey oluruna birak ummadigin anda olur insallah
Tebrik ederim ,Allah sağlıkla büyütsün icindeArkadaşlar benim adetim 2 gün gecikmişti sabah test yaptım çift çizgi çıktı şükürler olsun![]()
Hadi gozun aydın canim tebrik ederimArkadaşlar benim adetim 2 gün gecikmişti sabah test yaptım çift çizgi çıktı şükürler olsun
Hadi gozun aydın canim
Teşekkürler arkadaşım
Amin . Çok teşekkür ederim :)Tebrik ederim ,Allah sağlıkla büyütsün icinde![]()
Kaç gün gecikme olmustu ki baya yuksek cikmis.hayirlis olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsinIşten gelince kan verdim arkadaşlar sonucum 1050 cıktı:)
3 gün gecikmeyle bu değer çıktı canim ve bir gün önce idrar testinde ikinci çizgi çok netti. Sağol Allah herkese nasip etsin...Kaç gün gecikme olmustu ki baya yuksek cikmis.hayirlis olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Tebrik ederim sagsalim kucagina almani nasip etsin Allahim❤3 gün gecikmeyle bu değer çıktı canim ve bir gün önce idrar testinde ikinci çizgi çok netti. Sağol Allah herkese nasip etsin...
Amin inşaallah:)Tebrik ederim sagsalim kucagina almani nasip etsin Allahim❤