Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar girdim ultrasona 1 tane yumurtan çatlamak üzere dedi bugünü iyi degerlendir dedi. Yarın yine gidecem ultrasona ama birde rahimde kalınlaşma olmamış dedi . Ne demek istedi yarın sorucam o an aklıma gelmedi bu nedemek ?

Ben de adetimin 3.gunu gittim kist oluşmuş 38 mm doktor yumurtlama ilacı yazmadı kist buyur diye doğum kontrol hapı da yazmadı vücuttan kendiliğinden atılmasını bekliycez dedi önümüzdeki hafta yumurta takibi yapicak kist varken gebelik tehlikeli değil mi? Bu konuda bilgim de yok acaba değiştirsem mi doktoru bilgisi olan var mı?

Kizlar bugun gittim hastaneye doktor 5-6 haftalik dedi daha kalp atimlari duymadik daha cok kucuktu sol kasigimda haftaya yine gel dedi hayirlisi insallah Allah birdaha aci yasatmasin amin

Kızlar benim adetim 2 gün geçti dün dayanamadım test yaptin negatif çıktı
Kizlar bugun gittim hastaneye doktor 5-6 haftalik dedi daha kalp atimlari duymadik daha cok kucuktu sol kasigimda haftaya yine gel dedi hayirlisi insallah Allah birdaha aci yasatmasin amin
Gozun aydın canım çok sevindim maalesef ben bu ayda adet oldum artık diğer aya hamilelerin duası kabul olur derler bana ve bebek bekleyen herkese dua et canim

Kızlar benim adetim 2 gün geçti dün dayanamadım test yaptin negatif çıktı

Gozun aydın canım çok sevindim maalesef ben bu ayda adet oldum artık diğer aya hamilelerin duası kabul olur derler bana ve bebek bekleyen herkese dua et canim
ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese versin rabbim amin olsun umut herzaman vardir :)

Back