- 3 Şubat 2018
- 432
- 393
- 103
Hayir hic yapmadim eger birde yoksa uzulmek istemiyorum cikmazsa eger kafayi yerimTest yapmadın miiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir hic yapmadim eger birde yoksa uzulmek istemiyorum cikmazsa eger kafayi yerimTest yapmadın miiii
Bence yap canım eğer gebeysen doktor folik asit falan başlatır bence önce evde gebelik testi yap eğer çıkarsa kan ver hemen doktorla görüş canım çok geçmiş adetinHayir hic yapmadim eger birde yoksa uzulmek istemiyorum cikmazsa eger kafayi yerim
Folik asit kullaniyorum zaten de artik pazartesiyi bekliyim diyorum insallah hamisimdirBence yap canım eğer gebeysen doktor folik asit falan başlatır bence önce evde gebelik testi yap eğer çıkarsa kan ver hemen doktorla görüş canım çok geçmiş adetin
Bir hafta iyi beklemişsin canım insainşa hamilesindirHayir hic yapmadim eger birde yoksa uzulmek istemiyorum cikmazsa eger kafayi yerim
Kan verdin mi canım sonuç ne?Folik asit kullaniyorum zaten de artik pazartesiyi bekliyim diyorum insallah hamisimdir
Kan verdin mi canım sonuç ne?[/QUOTE
Vermedim haftaya carsambaya aldim randevumu cok rahatim gibi gozuksemde benide anla uzulmek istemiyorum kurtajin etkisini atamadim
Sende durun nasilKan verdin mi canım sonuç ne?
Benim battan 3 veya 6 gün geçti bekliyorum.Bata 6 gün varken kan vermiştim negatifti o yüzden idrarda bakacağım ama negatif çıkaraa bir şey yoksa niye olmadım diye üzülmek istemiyorum.BakalımSende durun nasil
hayırlısı olsun inşallah. bende sadece göğüs şişliği var. o da zaten adet öncesi de oluyor. onun dışında bişey yok.Isteyen herkese versin rabbim alanda o verende o benim gunum geceli 8 gun oldu hamileyim galiba butun belirtilerim var akintim goguslerim rahim mide bulantisi ama gitmiycem doktora bi hafta sonra aldim randevumu gitsem bile vericegi folik asit onuda ben zaten yeni aldim kullaniyorum insallah sag saglim kucagima alirim muska yaptirdim korusun diye birde
Benim arada sancı gibi oluyor oldum diye bakıyorum,bir şey yokIsteyen herkese versin rabbim alanda o verende o benim gunum geceli 8 gun oldu hamileyim galiba butun belirtilerim var akintim goguslerim rahim mide bulantisi ama gitmiycem doktora bi hafta sonra aldim randevumu gitsem bile vericegi folik asit onuda ben zaten yeni aldim kullaniyorum insallah sag saglim kucagima alirim muska yaptirdim korusun diye birde
Benimde umudum yoktu goguslerimde sislik vardi adet olucam sandim ama olmadim kurtajdan sonra duzensiz olur derlerdi ama benim hep duzenli geldi bu ay rabbim sesimi duydu galibahayırlısı olsun inşallah. bende sadece göğüs şişliği var. o da zaten adet öncesi de oluyor. onun dışında bişey yok.
Eğer hamilelik varsa idrarda hemen cikmiyo bi 5 6 gun sonra cikiyoBenim adetim normalde yarın ama ben bu Sabah dayanamadım ve gebelik testi yaptım negatif cikti acaba acelemi ettim normalde benim adetim başlamadan önce çok ağrım olur ve adet olmama bır iki gün kala goguslerdeki şişlik kaybolursu şimdi ise göğüsler de ara ara ağrı ve dolgunluk var ayrıca adet sancısı falan da yok
İnşallah vardır canomEğer hamilelik varsa idrarda hemen cikmiyo bi 5 6 gun sonra cikiyo
Insallaahh canim benimİnşallah vardır canom