Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yap canım eğer gebeysen doktor folik asit falan başlatır bence önce evde gebelik testi yap eğer çıkarsa kan ver hemen doktorla görüş canım çok geçmiş adetin
Folik asit kullaniyorum zaten de artik pazartesiyi bekliyim diyorum insallah hamisimdir

benim de bat 23 marttı daha olmadım. 2 aydır 10 gün gecikmeli oldu hep bu ay da öyle olur o yüzden umudum yok

Isteyen herkese versin rabbim alanda o verende o benim gunum geceli 8 gun oldu hamileyim galiba butun belirtilerim var akintim goguslerim rahim mide bulantisi ama gitmiycem doktora bi hafta sonra aldim randevumu gitsem bile vericegi folik asit onuda ben zaten yeni aldim kullaniyorum insallah sag saglim kucagima alirim muska yaptirdim korusun diye birde

Isteyen herkese versin rabbim alanda o verende o benim gunum geceli 8 gun oldu hamileyim galiba butun belirtilerim var akintim goguslerim rahim mide bulantisi ama gitmiycem doktora bi hafta sonra aldim randevumu gitsem bile vericegi folik asit onuda ben zaten yeni aldim kullaniyorum insallah sag saglim kucagima alirim muska yaptirdim korusun diye birde
hayırlısı olsun inşallah. bende sadece göğüs şişliği var. o da zaten adet öncesi de oluyor. onun dışında bişey yok.

Benim arada sancı gibi oluyor oldum diye bakıyorum,bir şey yok

hayırlısı olsun inşallah. bende sadece göğüs şişliği var. o da zaten adet öncesi de oluyor. onun dışında bişey yok.
Benimde umudum yoktu goguslerimde sislik vardi adet olucam sandim ama olmadim kurtajdan sonra duzensiz olur derlerdi ama benim hep duzenli geldi bu ay rabbim sesimi duydu galiba

Benim adetim normalde yarın ama ben bu Sabah dayanamadım ve gebelik testi yaptım negatif cikti acaba acelemi ettim normalde benim adetim başlamadan önce çok ağrım olur ve adet olmama bır iki gün kala goguslerdeki şişlik kaybolursu şimdi ise göğüsler de ara ara ağrı ve dolgunluk var ayrıca adet sancısı falan da yok

Benim adetim normalde yarın ama ben bu Sabah dayanamadım ve gebelik testi yaptım negatif cikti acaba acelemi ettim normalde benim adetim başlamadan önce çok ağrım olur ve adet olmama bır iki gün kala goguslerdeki şişlik kaybolursu şimdi ise göğüsler de ara ara ağrı ve dolgunluk var ayrıca adet sancısı falan da yok
Eğer hamilelik varsa idrarda hemen cikmiyo bi 5 6 gun sonra cikiyo

Ben de dayanamayıp baktım bekleyeceğim deyip :KK1: negatif bu ilk aydı hemen tedirgin oldum

Arkadaşlar bakar mısınız bu arkadaşımın testi sizce ikinci çizgi var mı? Ben gördüm ama sizde telefonu uzaklaştırarak bakar mısınız Var mı
8cd947441f.png

Back