- 27 Ekim 2017
- 289
- 106
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptırdım bugün iğne vurulalı 14 gün oldu 0.1 bu ayda umur yok heves kirildi . Hsg filimi istemişti zaten onu çektirecem of offf.
Hayırlısı olsun üzme kendini.Ayni dertten ben de muzdaribim benim bat cumartesi hiç bir belirtim de yok erken gebelik testi yaptım negatif doktorum bu ay da olmazsa rahim filmi cekelim demişti o kadar stresliyim ki![]()
Urfada yaşıyorum burada imkanlar kısıtlı araştırma da yapmadım adetimin üçüncü günü doktor kontrolüm var bir de doktoruma danışırım bekliyorum daha![]()
Ben ankaradayım nasip. 5 güne kadar adet olmazsam gidicem tekrar yoksa hsg filmi iste.
Insllh temiz çıkar hsg sonucumuz korkuyorum acaba tıkanıklık mi var diye
Ben aslen ankaralıyim iş yüzünden urfadayim ankaralı misin sen de
Yok doğma büyüme ankaraliyim.
Vayy hemşeri çıktık:)))
var canım gözun aydın darısı bize adetin kaç gün gecmisti birde belirtilerini yazarsan çak sevinirim
Vayy hemşeri çıktık:)))
Yarın çektircem ben de .ınsllh ben de olumsuz bir sonuçla karşılaşmam korkuyorumBen anestezi de istedim seninki nasil geçti çok ağrı oluyor mu
Yok canım uyudum zaten hiç bisi hisetmedim tıkanıklık varmis ilacın etkisiyle açılmış. Hayırlısı bakalim . Nasip . Sen napdin çekindin mı?
Yarın çektircem ben de
Insllh önemli bir sorunla karsilasmam
Yarın çektircem ben de
Insllh önemli bir sorunla karsilasmam
bu benim rahim filimimNapdin canım ? Nasıl gecdi ?
Napdin canım ? Nasıl gecdi ?