Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yumurtlama döneminin sonundayim adetine iki hafta var daha sanirim bu ay da olmadi göbeğimin sağ tarafında bi şey hissediyorum arada batıyor galiba yine yumurtam çatlamadi kist var sanki özellikle de ilişki sırasında batıyor bu gebelik belirtisi olamaz sanirim :110:

Neden oldu bu damarlar bi anda 5 damar çıkmış
Canım acaba adet döneminde çıkmış olmasın senin çünkü ben ocakta kimyasal gebelik geçirdim o zaman yeşil damarlar vardı ve şubatta istedim yine belirtiler yeşil damarlar oldu göğüsümde ama hamile değildim yani bence korulacak bişey yok hani hamile olabilirisn dicem de yeni adetten çıktım diyorsun

Canım acaba adet döneminde çıkmış olmasın senin çünkü ben ocakta kimyasal gebelik geçirdim o zaman yeşil damarlar vardı ve şubatta istedim yine belirtiler yeşil damarlar oldu göğüsümde ama hamile değildim yani bence korulacak bişey yok hani hamile olabilirisn dicem de yeni adetten çıktım diyorsun
İlk kez bugün netten araştırdığımda gördüm hamilelik olayını ama regl biteli iki gün oldu trajı komik :) teşekkür ederim rahatladım❤️

Kızlar ayın 2 de çatlatma iğnesi vurulmustum . Çok aşırı bel ağrısı ve kasık agrisi yasıyorum . Bu normal mi 10 gün oldu iğne vurulalı. Çok sıķ tuvalete çıkıyorum ara ara başım dönüyor ama progestan dan diye düşünüyorum baş dönmesini size gebelik testi yapmalimiyim ?

Kaç gün var ki batına
Genelde erken gebelik belirtisi yaşayanlar 10 gün öncesi bel ve kasık ağrılarından şikayet ediyorlar ınsllh hamilesindir

Bilemiyorum ki canım ben hiç progestan kullanmadım normalde iğneden en az 12 gün sonra gebelik testi yapılıyor bekle biraz daha istersen
Ben iki defa iğne vuruldum şimdiye kadar ikisinde de hiç bir belirti yasamadim

Bilemiyorum ki canım ben hiç progestan kullanmadım normalde iğneden en az 12 gün sonra gebelik testi yapılıyor bekle biraz daha istersen
Ben iki defa iğne vuruldum şimdiye kadar ikisinde de hiç bir belirti yasamadim

Pazartesi gün aldim bakalim 14 gün olmuş oluyor ne olacak . Çok merakdayim zaman geçmek bilmiyor.

Bilemiyorum burada okuduğum kadarıyla iğnenin etkisinden çift çizgi çıkma olasılığı çok yüksek oluyormuş sen yine de pazartesi bekle 14 gün ıyi bir süre kesin sonucu alırsın o zaman

Back