Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki var gibiArkadaşlar bakar mısınız bu arkadaşımın testi sizce ikinci çizgi var mı? Ben gördüm ama sizde telefonu uzaklaştırarak bakar mısınız Var mı
![]()
İnşllah yanıltmazSanki var gibi
İnşallah kuzumBen gördüm ikinci çizgiyi sanki silik de olsa gözüküyor ikinci çizgi ınsllh hamiledir![]()
Evet var canim yeni yeni daha hayirli olsun :)Arkadaşlar bakar mısınız bu arkadaşımın testi sizce ikinci çizgi var mı? Ben gördüm ama sizde telefonu uzaklaştırarak bakar mısınız Var mı
![]()
Malesef canım kan testi yaptı negatifEvet var canim yeni yeni daha hayirli olsun :)
Allah gönlüne gore versinMalesef canım kan testi yaptı negatif
Amin canımAllah gönlüne gore versin
Insallah canim yumurtlama gununde hic kasik agrin oldumuKızlar bugün adet günüm ama ağrım falan hiç yok arada bı ağrıyo belimle kasiklarim sonra geçiyor inşallah hamileyimdir
Ben hamileyim galiba demeyimde hamileyim artik ama doktora gitmedim benimde bu ay yumurtlama gunumde baya kasik agrim oldu iliskiye girince falan megersem o yumurta catlamasiymis oyle olunca hamile kalabiliyomussun umitli degildim ama oldu goguslerim cok agriyo akintim fazlalasti sık sık idrar cikiyorum birde hamile kalcagin zaman rahiminde kipirtilar oluyoEvet hemde çok fazla oldu o ağrı devam etti adet günüm yaklaşınca agrida azalıp kayboldu inşallah canım sende hangi belirtiler var canım Zeynepnahitt
Ne zaman gideceksin hastaneye canım inşallah müjdeli haberini bekliyorum sendenBen hamileyim galiba demeyimde hamileyim artik ama doktora gitmedim benimde bu ay yumurtlama gunumde baya kasik agrim oldu iliskiye girince falan megersem o yumurta catlamasiymis oyle olunca hamile kalabiliyomussun umitli degildim ama oldu goguslerim cok agriyo akintim fazlalasti sık sık idrar cikiyorum birde hamile kalcagin zaman rahiminde kipirtilar oluyo
Ya aslinda biliyomusun hic gitmek istemiyorum iki hafta falan ama haftaya carsambaya randevu aldim insallah bi sorun cikmaz iki dusugum oldu da birazda ondan tedirginim muska yaptirdim hocaya bugun taktim şifa olur insallahNe zaman gideceksin hastaneye canım inşallah müjdeli haberini bekliyorum senden
İnşallah bı sorun çıkmaz canım hayırlısıyla hugüz haberleri alirsinYa aslinda biliyomusun hic gitmek istemiyorum iki hafta falan ama haftaya carsambaya randevu aldim insallah bi sorun cikmaz iki dusugum oldu da birazda ondan tedirginim muska yaptirdim hocaya bugun taktim şifa olur insallah
Insallah canim sende haber ver guzel haberlerini :))İnşallah bı sorun çıkmaz canım hayırlısıyla hugüz haberleri alirsin
Adet oldum cnm ovulasyon testi yapicam bu ay gun sayiyorum artik hayirlisi cnm
InshAllah kuzum:)Adet oldum cnm ovulasyon testi yapicam bu ay gun sayiyorum artik hayirlisi cnm
Adet oldum cnm ovulasyon testi yapicam bu ay gun sayiyorum artik hayirlisi cnm