Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Söyle canım sıkıntın ne kı ?

merhaba ben yeni katıldım. 15mart yumurtalarım toplandı ve nasipse tahlil günüm 27sinde çson günler dahada zor geçiyo.bide bu ağrılar beni dahada endişelendirio.transferimin 2.günündn beri adet sancılarm var acaba normalmi sizler neler yaşadınz durumunz nedir merak ediyorm çünkü bu benim ilk deneyimim...

doğru aslında ilaçlarda çok etkiliyomş

Canım benimde 3 günden itibaren adet sancılarım oldu goguslerim acıdı şişti bunlar olabiliyor sakin kötü düşünme pozitif olki sonucun pozitif olsun ...

elimdn geldiği kadar rahat davrandım ama son günlerde insan ister istemz heyecanlı oluyo.canım senin durumun nedir?

Canım kendini hiç sıkıntıya sokma bu bahsettiklerin bendede oldu hatta çoğu kişide aynı normal yani...

Ben bugün test yaptırdım 100.3 çıktı degerim umarım gitgide katlanır daha henüz tam sevinemiyorum....

birbirimizi tanımıyoruz ama gerçektn çok sevindim inş değerlern kat kat katlanırda beşini hayırlısıyla kucağına alırsnRabbim inş hepimize bu güze duyguyu tattırsn.senin kaçıncı günündü?

rabbim dondurmalarıma kavuştursun inş çarşamba transfer umarım bebişlerim sağlıkla bana tutunur :)

Saol çok teşekkür ederim neog,sen ne durumdasin?

testi ikiledim yukselmis simdilik sorun yok insallah....biraz korktum ama cok sukur iyiyim kahverengi akinti oldu iki gundur, corapsini kestiler bu aksam bisey yok carsamba kendi doktoruma gidince icim daha rahatlar insallah...

tuba belirtiler seni korkutmasin ayni seyleri biz de yasadik...ayni gun tarnsferimiz olmus...lavaboya her gidisimde adet olmus olmaktan odum patliyo bu boyle bir surec ama Allah isterse olacak inadallah hepimiz icin hayirlisi

tuba belirtiler seni korkutmasin ayni seyleri biz de yasadik...ayni gun tarnsferimiz olmus...lavaboya her gidisimde adet olmus olmaktan odum patliyo bu boyle bir surec ama Allah isterse olacak inadallah hepimiz icin hayirlisi

desteğin için çok sağol canım. sende hamilesn galiba inş Rabbim tamamına erdirir.testi bugünmü yaptırdn acaba?

desteğin için çok sağol canım. sende hamilesn galiba inş Rabbim tamamına erdirir.testi bugünmü yaptırdn acaba?

amin canim cumlemize...dayanamadim cumartesi ve pazar yaptirdim...bugunde kendime zor engel oldum :) kesin sonuc 12. gun carsamba insallah sorun cikmaz..Allahim hepimize yardim etsin...

15 Mart'ta transferim olmuştu normalde Çarşamba günüydü tahlil günüm ama özel bi durumdan dolayı az önce yaptırdım 1.03 çıktı kaskatı kesildim ilk Micro denememdi 13 yumurta toplandı 12 döllenen hepsi 5. Güne gitti 7tanesi blast embriyo oldu 1 tane transfer edildi 6 tane blast donduruldu.. Diğerleri istendiği gibi olmadığından imha edildi ....

amin canim cumlemize...dayanamadim cumartesi ve pazar yaptirdim...bugunde kendime zor engel oldum :) kesin sonuc 12. gun carsamba insallah sorun cikmaz..Allahim hepimize yardim etsin...

amiiinn...inş çıkmaz sen içini ferah tut. ya bende son iki gündr sabırsızlandm ama biyandanda korktum eğer aksilik çıkarsa asıl test gününekadar kendi kendimi yerim die vazgeçtim eşimde istemedi zaten.ama en zor kısmı beklemekmiş.

evet haklisin, olumlu ciksa bile kaygilar azalmiyo artiyo..ben esinimi, annemi, babami evde atlatarak kactim yaptirdim, esim cok kizdi cunku 12 gunden onceki sonuclar yaniltici olabilyomus...ben yaptiran biri olarak sabret derim...zaten iyi olacak :)

kızlar bn gün geçtikçe daha fazla heyecan yapmaya başladım... uyku uyuyamıyorum doğru düzgün on kere uyanıyorum eskiden 11e kadar deliksiz uyurdum.. bgn blast embriyoda 8. gündeyim idrar testi yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı varsa silikte olsa çıkar dimi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…