- 24 Mart 2013
- 520
- 0
Söyle canım sıkıntın ne kı ?
doğru aslında ilaçlarda çok etkiliyomşCanım ben daha önce hiç hamile kalmadım bide benim bu ilk denemem o yüzden hiç bilemiyorum. ama forumdan okuduğum kadarıyla senin yazdıkların gibi belirtileri olanlar var. bide dünya kadar hormon yükleniyo vücuda ondandır diye düşünüyorum ben.
Canım benimde 3 günden itibaren adet sancılarım oldu goguslerim acıdı şişti bunlar olabiliyor sakin kötü düşünme pozitif olki sonucun pozitif olsun ...
merhaba ben yeni katıldım. 15mart yumurtalarım toplandı ve nasipse tahlil günüm 27sinde çson günler dahada zor geçiyo.bide bu ağrılar beni dahada endişelendirio.transferimin 2.günündn beri adet sancılarm var acaba normalmi sizler neler yaşadınz durumunz nedir merak ediyorm çünkü bu benim ilk deneyimim...
elimdn geldiği kadar rahat davrandım ama son günlerde insan ister istemz heyecanlı oluyo.canım senin durumun nedir?
Ben bugün test yaptırdım 100.3 çıktı degerim umarım gitgide katlanır daha henüz tam sevinemiyorum....
birbirimizi tanımıyoruz ama gerçektn çok sevindim inş değerlern kat kat katlanırda beşini hayırlısıyla kucağına alırsnRabbim inş hepimize bu güze duyguyu tattırsn.senin kaçıncı günündü?
Canım ilk iki gün yat dinlen ama sonraki günlerde kendini yatağa bağlama ağır iş yapmamak şartıyla günlük hayatına devam et ,kabiz olmamaya çalış sabahları kayısı ve üzüm suyu karışımı iç,yada ılık su ve kürü kayısı,güzel beslen portakal suyunu ihmal etme ,bol bol çikolata ye mesela biliyosun mutluluk hormunu salgılar :)
rabbim dondurmalarıma kavuştursun inş çarşamba transfer umarım bebişlerim sağlıkla bana tutunur :)
Amin canım saol.benim 11. Günüm.
Saol çok teşekkür ederim neog,sen ne durumdasin?
merhaba ben yeni katıldım. 15mart yumurtalarım toplandı ve nasipse tahlil günüm 27sinde çson günler dahada zor geçiyo.bide bu ağrılar beni dahada endişelendirio.transferimin 2.günündn beri adet sancılarm var acaba normalmi sizler neler yaşadınz durumunz nedir merak ediyorm çünkü bu benim ilk deneyimim...
tuba belirtiler seni korkutmasin ayni seyleri biz de yasadik...ayni gun tarnsferimiz olmus...lavaboya her gidisimde adet olmus olmaktan odum patliyo bu boyle bir surec ama Allah isterse olacak inadallah hepimiz icin hayirlisi
desteğin için çok sağol canım. sende hamilesn galiba inş Rabbim tamamına erdirir.testi bugünmü yaptırdn acaba?
amin canim cumlemize...dayanamadim cumartesi ve pazar yaptirdim...bugunde kendime zor engel oldum :) kesin sonuc 12. gun carsamba insallah sorun cikmaz..Allahim hepimize yardim etsin...
amiiinn...inş çıkmaz sen içini ferah tut. ya bende son iki gündr sabırsızlandm ama biyandanda korktum eğer aksilik çıkarsa asıl test gününekadar kendi kendimi yerim die vazgeçtim eşimde istemedi zaten.ama en zor kısmı beklemekmiş.
Umarım güzel haberler verirsin bize canım :)))
evet haklisin, olumlu ciksa bile kaygilar azalmiyo artiyo..ben esinimi, annemi, babami evde atlatarak kactim yaptirdim, esim cok kizdi cunku 12 gunden onceki sonuclar yaniltici olabilyomus...ben yaptiran biri olarak sabret derim...zaten
inş canım. peki sen nerede yaptırdın kaç transfer ettiler?