Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Allah razı olsun canım kurban olduğum allah hepimizin bebislerini kucaklarimiza almayı nasip etsin....benim 3 gün 8 hücreli ,1 kaliteydi ....açıkçası hiçbir belirti yoktu herkeste olduğu gibi kanama lekelenme olmadı bende sadece adet sancim oldu biraz ama rahatsız edecek kadar değildi halende devam ediyor,birde 3 gündür progestani kolayca yerlestiremedim vajina ağzı çok sertleşti bide idrarimda koku var bunlar belirtimidir bilmiyorum ama olanlar bunlar ....allah hepinize nasip etsin kızlar....benimde daha 11 günüm 2 gün sonra kontrole gitcez testi tekrarliycaz DUALARINIZI eksik etmeyin hersey yolunda gitsin kızlar...

Eda sende ki belirtilerin aynısı bendede vardı aynısı.benimde 3. Gün 8. Hücreliydi bendede 11. Gün 190 bu gün ise 590 olmuş Dr cuma kontrole gıficem.

,11.günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 100.3 çıktı degerim....dua edin kızlar giderek yukselsin :))) allah hepimizin kalbine göre versin burdaki bütün herkes tatsin ınş annelik duygusunu....

Cokk guzellll inşallah sonunuda görürüz ..:KK66:))ama olumsuz olan arkadaslar var onların duygularını çok iyi anlıyorum dua edelim bol bol.

kızlaaaarrrrrr yarın test günüm.bu ikinci denemem ama çok heyecanlıyım bu sefer.kalbim pır pır.......
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.lütfen dua edin..........

kızlaaaarrrrrr yarın test günüm.bu ikinci denemem ama çok heyecanlıyım bu sefer.kalbim pır pır.......
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.lütfen dua edin..........

polyanna seni hatırladım ocak topiğinden allah bebeğini nasip etsin bu sefer inşallah sevinmek nasip olcak...

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. gerçi siteyi uzun zamandır takip ediyodm ama aranıza katılmk bugüne nasipmş
. bende tüpbebek yaptırdm 15 martta transferm oldu şimdide son günlerimi bekliyorum.RAbbim cümle çocuk sahibi olmak isteyenlern kucaklarını hayırlısıyla tez zamanda bebişlerle doldursn. yalnız sizlere sorum olacak transfern 2.günündn beri adet sancısı gibi ağrılarm var karnım kasıklarım ve göğüslerim çok şiş daha doğrusu vücudum şişti sanki. dün gece yarısı kasıklarımın ağrısına uyandm resmen kesin adet oldum dedim ama şükür bişey yok en çok hareket edince çoğalıyo.bu gibi belirtiler normalmi sizler neler yaşadınz yardımcı olursanz çok sevinirm...

Allahım ne güzel haberler okudum yine burda şükürler olsun... İnşallah pozitifleri alan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alırlar bebişlerini. Bu arada bize dua etmeyi unutmayın hamişlerin duaları kabul olurmuş öyle derler.

Benim cumartesi 23 martta toplandı yumurtalar. 5 folikül vardı en son o kadar ilaç ve yüksek dozda iğneye rağmen. Ama olsun şükür dedik. 4 yumurta toplamış. 4 ü de döllenmiş. şu ana kadar hepsi süpermiş doktor öyle dedi. aklım hep onlarda :KK1: acaba üşüyolarmı laboratuarda filan diye yavrucaklarım. ya bölünmezlerse diye ödüm patladı valla. nihayetinde bugün aradılar hastaneden yarın transfer var. inşallah yarına kadar da güçlü bir şekilde dayanırlar oralarda. kolay değil sonuçta dimi ama benim rahmimde değiller. yalnız benim kafama takılan bişey var. adetimin 20. günü transferim gerçekleşmiş olacak ve ben 23-24 günde bir adet olurum. ya bi kaç gün sonra bende kanama başlarsa hemen. çünkü benim adetten 4-5 gün önce midemin alt kısmında acayip bir ağrı olur ve o şimdiden başladı. bir fikri olan varmıııı??????

saol canimm allhim hepimize bu zor sürecte güc kuvvet sabir versin cok zor bi durum gercekten:KK43:( canim dr aramadim normal adet kanamasi cünkü biraz gecikince umutlanmistim olmadim diye ama ilaclarin etkisindenmis demekki gecikmesi...yarin test günüm yinede gidip konusacam...

Canım ilaçlarını bırakma sende benim gibi hataya düşme bende transferin 9. günü adet oldum kendimi mahvettim ağladım deli gibi iş yaptım ilaçları bıraktım. doktorumu aradım ilaçlara devam dedi test günü testini yaptır kendini bırakma dedi doğruymuş test günü sonucum pozitif oldu ama daha sonra düşük yaptım onun için kendine dikkat et derim bunları yaşamış biri olarak söylüyorum.

Allahım ne güzel haberler okudum yine burda şükürler olsun... İnşallah pozitifleri alan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alırlar bebişlerini. Bu arada bize dua etmeyi unutmayın hamişlerin duaları kabul olurmuş öyle derler.

Benim cumartesi 23 martta toplandı yumurtalar. 5 folikül vardı en son o kadar ilaç ve yüksek dozda iğneye rağmen. Ama olsun şükür dedik. 4 yumurta toplamış. 4 ü de döllenmiş. şu ana kadar hepsi süpermiş doktor öyle dedi. aklım hep onlarda :KK1: acaba üşüyolarmı laboratuarda filan diye yavrucaklarım. ya bölünmezlerse diye ödüm patladı valla. nihayetinde bugün aradılar hastaneden yarın transfer var. inşallah yarına kadar da güçlü bir şekilde dayanırlar oralarda. kolay değil sonuçta dimi ama benim rahmimde değiller. yalnız benim kafama takılan bişey var. adetimin 20. günü transferim gerçekleşmiş olacak ve ben 23-24 günde bir adet olurum. ya bi kaç gün sonra bende kanama başlarsa hemen. çünkü benim adetten 4-5 gün önce midemin alt kısmında acayip bir ağrı olur ve o şimdiden başladı. bir fikri olan varmıııı??????

Cnım benim yumurtalar da cumartesi toplandı beni de bugün aradılar yarn transferim var bende senin gibi aklım embriyolarda allah yardımcımız olsun sen nerde yaptırıyosun?

Eda sende ki belirtilerin aynısı bendede vardı aynısı.benimde 3. Gün 8. Hücreliydi bendede 11. Gün 190 bu gün ise 590 olmuş Dr cuma kontrole gıficem.

Zaten senin kanamanın olmaması bana moral olmuştu aslican senin 11 degerin daha yuksekmis ben şimdilik çok sevinemiyorum inanamiyorum hala bakalım perşembeye gel dedi doktor hakkimizda hayırlısı...

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. gerçi siteyi uzun zamandır takip ediyodm ama aranıza katılmk bugüne nasipmş
. bende tüpbebek yaptırdm 15 martta transferm oldu şimdide son günlerimi bekliyorum.RAbbim cümle çocuk sahibi olmak isteyenlern kucaklarını hayırlısıyla tez zamanda bebişlerle doldursn. yalnız sizlere sorum olacak transfern 2.günündn beri adet sancısı gibi ağrılarm var karnım kasıklarım ve göğüslerim çok şiş daha doğrusu vücudum şişti sanki. dün gece yarısı kasıklarımın ağrısına uyandm resmen kesin adet oldum dedim ama şükür bişey yok en çok hareket edince çoğalıyo.bu gibi belirtiler normalmi sizler neler yaşadınz yardımcı olursanz çok sevinirm...

Canım ben daha önce hiç hamile kalmadım bide benim bu ilk denemem o yüzden hiç bilemiyorum. ama forumdan okuduğum kadarıyla senin yazdıkların gibi belirtileri olanlar var. bide dünya kadar hormon yükleniyo vücuda ondandır diye düşünüyorum ben.

Canım benimde 3 günden itibaren adet sancılarım oldu goguslerim acıdı şişti bunlar olabiliyor sakin kötü düşünme pozitif olki sonucun pozitif olsun ...

X