Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten :KK43:( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et :KK43:(

güzel sonuçlarla gel inşaAllah çok zor bi bekleyiş ve büyük günn:18:

güzel sonuçlarla gel inşaAllah çok zor bi bekleyiş ve büyük günn:18:

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten :KK43:( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et :KK43:(

stresini yenip , hatta boş yere streslenmişim , HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM dediğin mesajını bekliyorum. :KK49:

Rabbim yardımcın olsun cnm.. bol bol Ayetel Kürsi okumaya çalış.. bu seni rahatlatıcaktır inşallah
bn sanırım adet olucam karnım ağrıyo adet sancısı gibi:KK43:(((

sveh.. senin transfer bitti mi, burada yeniyim ya kimsenin durumun bilmiyorum o yüzden sordum :)

Rabbim yardımcın olsun cnm.. bol bol Ayetel Kürsi okumaya çalış.. bu seni rahatlatıcaktır inşallah

sveh.. senin transfer bitti mi, burada yeniyim ya kimsenin durumun bilmiyorum o yüzden sordum :)

transfern 7. günündeym cnm ama tutmadı galiba..

,11.günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 100.3 çıktı degerim....dua edin kızlar giderek yukselsin :))) allah hepimizin kalbine göre versin burdaki bütün herkes tatsin ınş annelik duygusunu....

mesajı yazdığın günden bugüne neler oldu bilmiyorum,dilerim herşey yolundadır sevgili ayseeeem :)

Bugün okuduğum sorularına yine de cevap vermek istedim.

1 - eğer E2 ve prolaktin bakılmayacaksa diğer testler için aç olmana gerek yok.sen hagi testler için kan verdin ?
2 - spermiyogram için en az 3 gün perhiz yapmak gerekiyor. Bunu size sordular mı , sormadılarsa sanırım acele etmişler.
3 - 1 saat bence anlatmaya çalıştığım testler için kısa ama belki de gittiğin merkezin süper hızlı test kitleri vardır.
Ben sadece E2 testi için bile 2 saat beklediğim zamanları bilirim. spermiyogramı ise ertesi gün almıştık.

Doğum kontrol hapı tedavi öncesi kistleri tedavi etmek için veriliyor genelde,muayenede kist görmüş olabilir.Bence kullansan iyi olur.

Sevgilerimle:KK39:

teşekkürler canım.pek bişey olmadı aslında.eşim yurtdışına çıkacağı için birkaç ay ertelemeye karar verdik.E2 testleri sanırım çünkü daha önce prolaktin vb. baktırmıştım.perhiz eşime sormuşlar 6 demiş.1 saat sonra da sonuçları aldık.kist yok dedi ama garanti olsun diye kullan dedi ama ben daha almadım.kafam çok karışık çalıştığım için ve eşimin işlerinden dolayı yaza erteleyebiliriz....:44:

,11.günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 100.3 çıktı degerim....dua edin kızlar giderek yukselsin :))) allah hepimizin kalbine göre versin burdaki bütün herkes tatsin ınş annelik duygusunu....

Ayyyu ne güzelll bir haber buu:)) inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın minnak kuzuyu:)) şimdi hemen bize yaz kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtin var mıydı? Birdee tazecik anne olarak dua et bizeleree:))

karnım ağrıyo adet olacakmışım gibi.. sen güzel hbrler verirsin inşaAllah..

Aaaaa!! Ben belirtim olsun diye bi taraflarımı yırtıyorum datlum yaa:)) sakin oll bebişler annelerine yer yapıyorlarr :) inşallah benimde başlar gibi bu akşam üstü ağrılarım ..içten içe bi sızı var bende sadece.. Yarın kan tahlili yapıcam valla tadını çıkartıam cumada yapıcam ama dikkate almıycam:) sakin ol panik yok dua et hamiş olucazz inşallahhh yarabbiiimmmm!! Dualarım seninleee

Ayyyu ne güzelll bir haber buu:)) inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın minnak kuzuyu:)) şimdi hemen bize yaz kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtin var mıydı? Birdee tazecik anne olarak dua et bizeleree:))

Aaaaa!! Ben belirtim olsun diye bi taraflarımı yırtıyorum datlum yaa:)) sakin oll bebişler annelerine yer yapıyorlarr :) inşallah benimde başlar gibi bu akşam üstü ağrılarım ..içten içe bi sızı var bende sadece.. Yarın kan tahlili yapıcam valla tadını çıkartıam cumada yapıcam ama dikkate almıycam:) sakin ol panik yok dua et hamiş olucazz inşallahhh yarabbiiimmmm!! Dualarım seninleee

bilmiyorm cnm yaa korkuyorm okadar çok ümitlenipte ağlama krizlerine girdiğim olduki. şimdide ümitlenmeye korkuyorum.. biliyorm iyi düşünmem lazım ama... bilmiyorum yaa ne yazılmışsa o olacak işte...

Arkadaşım sakin kötü düşünme hep pozitif ol iyi düşün iyi olsun...güzel haberlerini alalım ınş :))

çalışıcam cnm iyi düşümmeye.. eee bu adet sancısı nee sennde olmuşmuydu.. bide ayaklarım hçç ısınmıyo ondan mı ağrıyoki..

Allah razı olsun canım kurban olduğum allah hepimizin bebislerini kucaklarimiza almayı nasip etsin....benim 3 gün 8 hücreli ,1 kaliteydi ....açıkçası hiçbir belirti yoktu herkeste olduğu gibi kanama lekelenme olmadı bende sadece adet sancim oldu biraz ama rahatsız edecek kadar değildi halende devam ediyor,birde 3 gündür progestani kolayca yerlestiremedim vajina ağzı çok sertleşti bide idrarimda koku var bunlar belirtimidir bilmiyorum ama olanlar bunlar ....allah hepinize nasip etsin kızlar....benimde daha 11 günüm 2 gün sonra kontrole gitcez testi tekrarliycaz DUALARINIZI eksik etmeyin hersey yolunda gitsin kızlar...

Allah razı olsun canım kurban olduğum allah hepimizin bebislerini kucaklarimiza almayı nasip etsin....benim 3 gün 8 hücreli ,1 kaliteydi ....açıkçası hiçbir belirti yoktu herkeste olduğu gibi kanama lekelenme olmadı bende sadece adet sancim oldu biraz ama rahatsız edecek kadar değildi halende devam ediyor,birde 3 gündür progestani kolayca yerlestiremedim vajina ağzı çok sertleşti bide idrarimda koku var bunlar belirtimidir bilmiyorum ama olanlar bunlar ....allah hepinize nasip etsin kızlar....benimde daha 11 günüm 2 gün sonra kontrole gitcez testi tekrarliycaz DUALARINIZI eksik etmeyin hersey yolunda gitsin kızlar...

bnde 2 3 gündr zor koyuyorm progeatanı ama bn uzun zamandr ilişkiye girmediğimz içindr diyorum

çalışıcam cnm iyi düşümmeye.. eee bu adet sancısı nee sennde olmuşmuydu.. bide ayaklarım hçç ısınmıyo ondan mı ağrıyoki..

Bende halen adet sancısı devam ediyor ama rahatsız edici değil bugün 11 günüm kan testinde 100.3 çıktı ama bugüne kadar hep pozitif oldum....allahın izniyle seninde güzel haberlerini alalım canım..

Bende halen adet sancısı devam ediyor ama rahatsız edici değil bugün 11 günüm kan testinde 100.3 çıktı ama bugüne kadar hep pozitif oldum....allahın izniyle seninde güzel haberlerini alalım canım..

bnde polyannacılık oynayaym bari azcık:))

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah buda bize moral olsun :)

ya konu sahibesi nerelerde testin sonucunuda yazmamış sanırım yada ben görmedm.. inşaAllah güzel sonuç almıştır...

X