Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun şimdiden tedavn inşaAllah. iki günde bir gidiyosun cnm genelde bazı durumlarda hergünde çağırılıyo ama seyrek
Insallah allah emegîni bosa cikarmaz.Benim protokole gore hep dégisti bu son da yanliz 2 kez gittim diyerlerinde 2 gunde bir .
aslıcan84 senin durumun n eoldu merak ettim hamile kalabildinmi?
sanada teşekkürler canım ama biraz ayrıntılı yazarmısın?toplamda kaç gün sürüyor.2.gün-5.gün çağırılıyor peki başka hangi günler ve uzun kısa protokol neye göre değişiyor.ben 2. gün gitmiştim doktor hemen ilaç tedavisine başlamak istedi.
Benim 3 denememde dégisti mesela kisada adetin 3 gunu ignelere basladim 9 gunu kana baktilar ve birgun arayla tekrar gittim 14 gun yumurtalar alindi.uzunda ise adetten 10gun once igneye basladim onda 2 gunde bir gittim 25 gun surdu surec yani ona dr karar veriyo oncesinde bana bir plan veriyorlardi o yuzden hersey planliydi.
Canim kanda pozitif cikti yarin tekrarliycam sen nasilsin birde dr ne zaman cagiriyor.
Canım tebrik ederm :))) darısıbaşımızaaaa inşallaah peki kaçıncı gün yaptın testi sen ve kaç çıktıı
Canim kanda pozitif cikti yarin tekrarliycam sen nasilsin birde dr ne zaman cagiriyor.
transfer sonrası ne yapıcaz peki bnm bebişlerimi göbüşe almama günler kaldı ne yapmalıyım sizce :)
canım şimdiden hayirlı olsun.benim de ilk denemem.doktorlar ilk 3gün yat diyolar ama ben ne olur ne olmaz diye transferden beri yatıyorum.2-3 gündür biraz hareketlendim :)
Okadar çokk belirtisi olmayıp hamile kalan var ki.. Sakın kötüye yorma rabbim rüyanı hayra çevirsin inşallah pozitifi görüceen:) bende öyle bir rüya bekliyorum ama tık yok:) 10. Güne kadar sabretmişsin kan tahlilini bekle canım bence hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoooruzzz
slm kizlar test bile yaptiramadan adet oldum(((( dünderdir perisanimm demekki vakri zamani gelmemis herseyin hayirlisi nasibimizde yokmus demek(( hamile olan bitin arkadaslarin allh yardimcisi olsun insallh saglikli bisekilde kucaklarina almak nasip olur....insallh bigun rabbim bizede nasip eder....
Bende aranıza katılayım
Sizler gibi bende günler sayıyorum.Benim 18 Pazartesi günü transfer oldu cumartesi günü test günüm beklemek deyim ama testi cuma günüde yapabilir miyim ki???? Ben sanki adet olacakmiş gibi hisediyorum kendimi bugünlerde. Hiç bi belirti veya sıkıntım yok bakalım sonum ne olacak. Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun tüp bebek tedaviside olmak kolay degil allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kaçıncı günündü canım? Hemen öyle yapma belki tutunma kanamasıdır.. Drunu aradınmı((
slm kizlar test bile yaptiramadan adet oldum(((( dünderdir perisanimm demekki vakri zamani gelmemis herseyin hayirlisi nasibimizde yokmus demek(( hamile olan bitin arkadaslarin allh yardimcisi olsun insallh saglikli bisekilde kucaklarina almak nasip olur....insallh bigun rabbim bizede nasip eder....
canım doktorunu aradın mı neyin nesiymiş bu kanama ?? Allah yardımcımız olsun arkadaşım güçlü ol lütfen (