Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Bende aranıza katılayım
Sizler gibi bende günler sayıyorum.Benim 18 Pazartesi günü transfer oldu cumartesi günü test günüm beklemek deyim ama testi cuma günüde yapabilir miyim ki???? Ben sanki adet olacakmiş gibi hisediyorum kendimi bugünlerde. Hiç bi belirti veya sıkıntım yok bakalım sonum ne olacak. Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun tüp bebek tedaviside olmak kolay degil allah hepimizin yardımcısı olsun.

mrb snnle transfer günlerimz aynı:)) snn kaçıncı gün embriyosu 3 galiba ptesi test günü olduğuna göre.. bana doktor gün snra gel test için dedi. perşmbe oluyo ama ben cuma gtcem eşim izinli o gün. bnmde bgn arada adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı bakalım hayırlısı...

kelebek üzülme demicem ağla üzül ama isyan etme vardır zamanı çok üzüldm:KK43: ama gt tahlil yaptr günün gelince belki kimyasal gebelik falan olmuştr Rabbim sabrımızı arttırsın en kısa zamanda gelir inşaAllah bebeğin..

Herkese Merhaba :)

Ben 42 yaşındayım.:KK37:

40 yaş üstü bebek sahibi olmaya çalışanlardanım yani :KK49:

23 martta transferim yapıldı. Test tarihim 7 nisan. Umutla bekliyorum.:KK16:

Çok şükür her şey yolunda şu an...:nazar:

Benim gibi olan herkesin ve olmak için tedavi olanların Rabbim yardımcısı olsun.:emir_bebek:

selam kızlar .. benim tedavim başlıyalı bu 2. ay.. dr um uzun protokol uyguladığı için mart ayına denk geldi .. bu zamana kadar epey bi ilaç iğne kullandım.. çok sükür yumurtacıklarım epey büyüdüler.. artık hasat zamanı :KK1: çarşamba 11 buçukta opum var .. bakalım hayırlısı artık.. epey sona yaklaştık çok sükürr.. Rabbim herkesim meleğini hayırlısınla, sağlıklan kucağına kondursun insaAllahhh :nazar::nazar::nazar: bu topiğe ilk giriyorum Mart ayına sarktığı için tedavim .. sizlerde ne var ne yok bakalım.. herkese hayırlı tedavi sonuçları almaları dileğiyle :nazar:

slm kizlar test bile yaptiramadan adet oldum:KK43:(((( dünderdir perisanimm demekki vakri zamani gelmemis herseyin hayirlisi nasibimizde yokmus demek:KK43:(( hamile olan bitin arkadaslarin allh yardimcisi olsun insallh saglikli bisekilde kucaklarina almak nasip olur....insallh bigun rabbim bizede nasip eder....

Canim ya kanaman cok mu oldu.ne desemki bilirim o duyguyu hic bir sey tesselli olmuyo bilirim. pès etmek yok:KK43:((.

mrb snnle transfer günlerimz aynı:)) snn kaçıncı gün embriyosu 3 galiba ptesi test günü olduğuna göre.. bana doktor gün snra gel test için dedi. perşmbe oluyo ama ben cuma gtcem eşim izinli o gün. bnmde bgn arada adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı bakalım hayırlısı...

kelebek üzülme demicem ağla üzül ama isyan etme vardır zamanı çok üzüldm:KK43: ama gt tahlil yaptr günün gelince belki kimyasal gebelik falan olmuştr Rabbim sabrımızı arttırsın en kısa zamanda gelir inşaAllah bebeğin..

saol canim...evet beitde öyle teslli oluyoruz vardir bundada bir hayir deyip....rabbim sizlere hayirli haberler almayi nasip etsin ...güzel haberlerinizi bekliyoruz allah yardimciniz olsun canim...

Canim ya kanaman cok mu oldu.ne desemki bilirim o duyguyu hic bir sey tesselli olmuyo bilirim. pès etmek yok:KK43:((.

evet canim normal adet kanamasi....allah kimseye yasatmasin gercekten cokk zorr:KK43:(( bidahakine insallah nediyelim....canim insallah sen sag salim bebegini kucagina alirsin...benim icinde dua edin cooook ihtiyacim var:KK43:(

Aslican ,dilerim bi an önce bebeğini kucağına alırsın :) çok özel değilse probleminiz neydi sizin birde transferden sonra neler yaptın yattinmi oturdunmu neler yedin :)))) birde embriyo kaliten neydi 1 tanemi verildi ???' çok soru sordum biliyorum umarım bende yarın senin gibi pozitif sonuç alirim .....

Saol benim bu 3. Denememdi biri de iptal ONU saymiyorum.bızde hiç sorun yok dediler ama ben 4 yıl ugrastım.sonunda gecen yaz kamerayla rahme baktılar karın boşluğunda endometrıyoz vardı aldılar 6 ay bekle normal gebelik olabilir dediler ama olmadı.bu ay 3. Tedaviye başlandım 3 tane yumurta elde edıldı 2 si döllendi ve 8 hücreli 2 side transfer edıldi. Hiç umudum yoktu fazla yatmadım ama evdeydim televizyon izledim.sonuc pozitif ama korkularım var kanamam yok ama yınede.

evet canim normal adet kanamasi....allah kimseye yasatmasin gercekten cokk zorr:KK43:(( bidahakine insallah nediyelim....canim insallah sen sag salim bebegini kucagina alirsin...benim icinde dua edin cooook ihtiyacim var:KK43:(

Duam hep sıze daha önce de dedim kimse evlatsız kalmayacak yeter ki hayırlı ve sağlıklı olsun.

yok benim cumartesi toplandı pazartesi transfer oldu yani 2gün bile değil galiba:KK19::KK19: kalite 2 bakalım ben pek ümitli değilim ya aynı sen gibi adet sancısı cekiyom bende arada

Herkese Merhaba :)

Ben 42 yaşındayım.:KK37:

40 yaş üstü bebek sahibi olmaya çalışanlardanım yani :KK49:

23 martta transferim yapıldı. Test tarihim 7 nisan. Umutla bekliyorum.:KK16:

Çok şükür her şey yolunda şu an...:nazar:

Benim gibi olan herkesin ve olmak için tedavi olanların Rabbim yardımcısı olsun.:emir_bebek:
maşallah barekAllah Rabbim bebeklerine kavuştrsun seni inşaAllahh:KK49:
selam kızlar .. benim tedavim başlıyalı bu 2. ay.. dr um uzun protokol uyguladığı için mart ayına denk geldi .. bu zamana kadar epey bi ilaç iğne kullandım.. çok sükür yumurtacıklarım epey büyüdüler.. artık hasat zamanı :KK1: çarşamba 11 buçukta opum var .. bakalım hayırlısı artık.. epey sona yaklaştık çok sükürr.. Rabbim herkesim meleğini hayırlısınla, sağlıklan kucağına kondursun insaAllahhh :nazar::nazar::nazar: bu topiğe ilk giriyorum Mart ayına sarktığı için tedavim .. sizlerde ne var ne yok bakalım.. herkese hayırlı tedavi sonuçları almaları dileğiyle :nazar:
bnada uzun protokol uygulandı.. gt geller daha fazla yoruyo uzunda kısada hemn bitiveriyor. inşaAllah sıkıntılarımızı güzel bi bebişle unuturuz hayırlısı olsun hepimz içinn:KK49:

yok benim cumartesi toplandı pazartesi transfer oldu yani 2gün bile değil galiba:KK19::KK19: kalite 2 bakalım ben pek ümitli değilim ya aynı sen gibi adet sancısı cekiyom bende arada

kalitesi veya hangi gün olduğu önemli değilki aslında. eğer kaderimzde varsa şimdi bu bebek olucak yoksa ağzımızla kuşta tutsak boş. Rabbim ol der ve oluverir inşaAllah

Sveh senin durum nasıl???
kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.. kalitesini falan söylediler mi??? benim hatda 1 yumoş vardı bölünen sonradan pazartesi günü biri dahabölünmüş onuda transfer ettiler. senin ilk tüp bebek mi

kalitesi veya hangi gün olduğu önemli değilki aslında. eğer kaderimzde varsa şimdi bu bebek olucak yoksa ağzımızla kuşta tutsak boş. Rabbim ol der ve oluverir inşaAllah

cok doğru söylüyorsun canım ama sonucta insanız işte kendimizce herseyi olumlu veya olumsuz hale getirebiliyoruz kafamızdakura kura

öncelikle tadaviye başlayanlar için şimdiden hayırlısını diliyorum.benim sizlere sorularım var.ilk defa bugün tüp bebek merkezine bilgi almak için gittik.hemen muayene ettiler,benden ve eşimden hormon testi için kan aldılar ve eşimin sperm sayısını ölçtüler.
1.kan açken alınmıyormu?
2.sperm için gün önemli değil mi?
3.bunların hepsi 1 saat içinde oldu sonuçlar çıktı,çok kısa bir süre değilmi?
benim adetin 2.günüydü ve hemen ilaç verip tedaviye başlamak istediler.biz eşim yurtdışına gidecek diye 1-2 ay ertelemek istedik.biz de sorun eşimde varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce.sonuçları hep kötü çıkıyor du.bugün de 1 milyon çıktı.kararsızım ne yapalım akıl verin.ayrıca doktor doğum kontrol hapı verdi rahim hazırlansın kist falan olmasın diye sizce kullanmalımıyım.....

mesajı yazdığın günden bugüne neler oldu bilmiyorum,dilerim herşey yolundadır sevgili ayseeeem :)

Bugün okuduğum sorularına yine de cevap vermek istedim.

1 - eğer E2 ve prolaktin bakılmayacaksa diğer testler için aç olmana gerek yok.sen hagi testler için kan verdin ?
2 - spermiyogram için en az 3 gün perhiz yapmak gerekiyor. Bunu size sordular mı , sormadılarsa sanırım acele etmişler.
3 - 1 saat bence anlatmaya çalıştığım testler için kısa ama belki de gittiğin merkezin süper hızlı test kitleri vardır.
Ben sadece E2 testi için bile 2 saat beklediğim zamanları bilirim. spermiyogramı ise ertesi gün almıştık.

Doğum kontrol hapı tedavi öncesi kistleri tedavi etmek için veriliyor genelde,muayenede kist görmüş olabilir.Bence kullansan iyi olur.

Sevgilerimle:KK39:

Sveh senin durum nasıl???
kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.. kalitesini falan söylediler mi??? benim hatda 1 yumoş vardı bölünen sonradan pazartesi günü biri dahabölünmüş onuda transfer ettiler. senin ilk tüp bebek mi

5.gün embriyosu cnm 2 tane koydular ikisinede gayet kaliteli dediler ayrıntılı bişi demediler bende sormadm. bgn 7 günüm yrn idrar testi yapmayı düşünüyorum cesaret edebilirsem. evet ilk denemem son olur inşaAllah.. bnm 12 yumurta toplandı 9u döllendi 2si 5. güne kalmış diğerleri gtmiş hiçç dondurulmadı yani aslında çok istiyodm dondurumaya kalsın ama kısmet..

5.gün embriyosu cnm 2 tane koydular ikisinede gayet kaliteli dediler ayrıntılı bişi demediler bende sormadm. bgn 7 günüm yrn idrar testi yapmayı düşünüyorum cesaret edebilirsem. evet ilk denemem son olur inşaAllah.. bnm 12 yumurta toplandı 9u döllendi 2si 5. güne kalmış diğerleri gtmiş hiçç dondurulmadı yani aslında çok istiyodm dondurumaya kalsın ama kısmet..

Maşallah cok güzel gitmiş herşey bence senin ki tutar çünkü 5.günde ki transferin tutma olasılığı cok cok daha yüksek. benim tedavim cok zor geçti. bedenim iğnelere ilaclara cevap vermiyor 14 yumoş toplandı olgun olan 3tü geriye kalan 1 di sonra 2 oldu öyle işte...

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten :KK43:( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et :KK43:(

Maşallah cok güzel gitmiş herşey bence senin ki tutar çünkü 5.günde ki transferin tutma olasılığı cok cok daha yüksek. benim tedavim cok zor geçti. bedenim iğnelere ilaclara cevap vermiyor 14 yumoş toplandı olgun olan 3tü geriye kalan 1 di sonra 2 oldu öyle işte...

kötü düşünme cnm iyi düşün iyi olsun bi bakarsın bnmki tutmamış sennki tutmuş kaderde ne yazıyosa onu yaşıcaz işte..

X