Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Ben fitil kullanıyorum jel vermedi doktor bana...kızlar birde siz ne zaman banyo yaptınız ben 5 günü yaptım bide yarın yapmak istiyorum aceba sıkıntı yaratirmiki ???
Tam cikiyodum bunuda yazom dedim bagimlilikyapti burasi bende 5.gun yikandim hic silinti olmaz doktor sicakdeyil ililsuyla yikan dedi yani yikanabilirsin hepinize iii geceler canlar

Tam cikiyodum bunuda yazom dedim bagimlilikyapti burasi bende 5.gun yikandim hic silinti olmaz doktor sicakdeyil ililsuyla yikan dedi yani yikanabilirsin hepinize iii geceler canlar

Saol canım :))) iyigeceler yarın yine goruscez nasılsa uyuyalim enerji toplayalım :)))

benim transfer gunum dahil 8. gunum oglen dayanamadim idrar tahlili yaptim ikinci cizgi belirgin olmadi, silikten kasit pembemsi mi oluyor...simdi bi de bunu takar oldum kesin degil uzulmeyecegim diye yaptim ama oyle olmuyo sabretmek en guzeli...

Ben 7. Gün kan yaptım 111 çıktı. Dr 9. Günden öncesiyle ilgilenmediği için söyleyemedim kimseye))

benim 3.gün embriyosu 2 tane benim sadece nadir olarak hafif kasık ağrılarım var sen benden şanslısın 5. gün embriyolarının tutma şansı daha yüksek

Dün gece saat 3 bucuk gibi uyandım wc ye gittim.. Bir anda ateş bastı ama nasıl ateş yandım sıcak sıcak terler aktı.. Başım döndü .. Vucudumu tutamadm klozetin üstünde kalktım su serptim yüzüme kollarımı ıslattım.. Banamısın demeni sarhoş gibi başımı tutamadım yatak odasına gittim eşime seslenirken hoopp kendimi yerde buldum çok kötüydü paldır küldür düştüm eşim uykudan fırladı ağladım çünlü çok kötü düştüm bacaklarımın altına yastık koydu eşim bira rahat ettim... Ama anlamadığım bu neydi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Düşmem embriyolara zarar verir mi? Bana yardımcı olun(

çok geçmiş olsun canım.bence doktorunla irtibata geç o sana daha iyi bir bilgi verebilir. umarım kötü birsey olmamıştır.transferin üzerinden kaç gün geçti?

Merhaba,bildiğim kadarıyla progestan baş dönmesine yol açıyor.Dün akşam yemeğinden sonra mutfak işlerinden sonra kendimi koltuğa zor attım,inanılmaz bi baş dönmesi vardı,çok sık olmamakla birlikte arada oluyor bende,ateş basması demişsin ki son bi kaç gündür onu da yaşıyorum...Önemli bişey olduğunu sanmam,yine de doktoruna danış kendini rahat hissetmeyeceksen Bu arada bugün benim 9. günüm.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım.bence doktorunla irtibata geç o sana daha iyi bir bilgi verebilir. umarım kötü birsey olmamıştır.transferin üzerinden kaç gün geçti?

tansiyonun düşmüş olabilir bence bol bol sıvı al ve meyve sebze ye tabii her ihtimale karşı doktoruna da danış bence

kizlarrrr kullandigimiz ilaclar adet gecikmesi yapiyormu sizce....olmam gereken günde olmadim ama idrarda da negatif cikiyor(((

:))) tansiyon ve evet dediğin gibi ilaçlar..ben crınone jel kullanıyorum aslında oda yapar mı pek bilmiyorum ama cidden gece ölüyorum sandım sen ne güzel atlatmışsın çoğunu az kalmış :) hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum canm ne zaman yapıcaksın test ?

Evet çoğu gitti azı kaldı,26 mart salı günü benim kan testim.İş yerindeyim ve bunun yanısıra hergün ders çalışıyorum,çok fazla kafama takmamaya çalıştım,zaman daha kolay geçti.Yine de herkes gibi ben de dayanamayıp yarın idrar testi yapmayı planlıyorum :)

Canım çok geçmiş olsun bana tansiyon düşmesi gibi geldi ama çok dikkat et hatta doktorunla bi görüş kı için rahatlasin....

Yavuz zeynep sende 9 gundesin sanırım benim düne kadar ağrılarım vardı bugün hiçbirşey yok sendede oylemi? bide sende lekelenme oldumu ?

Güzel haberlerini bekliyooorum inşallah bizede umut oll:)) hadi bakalım:))

Canım çok geçmiş olsun bana tansiyon düşmesi gibi geldi ama çok dikkat et hatta doktorunla bi görüş kı için rahatlasin....

Sağol canım benm ya baaya kötü oldum valla gece ama crınone jelin yan etkilerini okudum o yaptı beni böyle kesin ..

Yavuz zeynep sende 9 gundesin sanırım benim düne kadar ağrılarım vardı bugün hiçbirşey yok sendede oylemi? bide sende lekelenme oldumu ?

Ağrılarım genelde akşamüstü başlayıp gece yatana kadar devam ediyor ama şiddetli değil,lekelenme bende yok,sadece günde 3 vakit tıktığım progestan kalıntıları o kadar :)

Güzel haberlerini bekliyooorum inşallah bizede umut oll:)) hadi bakalım:))

İnşallah bakalım,hepbirlikte göreceğiz.Ben elimden geleni yaptım,gerisini Allah bilir...

Kizlar ben bujeli surdukten 20dk sonra lekelenmem oluyu basta bolebise yoktu sastim aradim hemsireyi sorunyok devam biralma sakindedi offf acaba bitanedaha idrar yapsammi diyorumyaa

Kizlar ben bujeli surdukten 20dk sonra lekelenmem oluyu basta bolebise yoktu sastim aradim hemsireyi sorunyok devam biralma sakindedi offf acaba bitanedaha idrar yapsammi diyorumyaa

canim takam kafana okuyoruz bicogunda oluyormus lekelenmeler normalmis insallah hamissindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…