- 24 Eylül 2011
- 867
- 2
Tam cikiyodum bunuda yazom dedim bagimlilikyapti burasi bende 5.gun yikandim hic silinti olmaz doktor sicakdeyil ililsuyla yikan dedi yani yikanabilirsin hepinize iii geceler canlarBen fitil kullanıyorum jel vermedi doktor bana...kızlar birde siz ne zaman banyo yaptınız ben 5 günü yaptım bide yarın yapmak istiyorum aceba sıkıntı yaratirmiki ???
Tam cikiyodum bunuda yazom dedim bagimlilikyapti burasi bende 5.gun yikandim hic silinti olmaz doktor sicakdeyil ililsuyla yikan dedi yani yikanabilirsin hepinize iii geceler canlar
benim transfer gunum dahil 8. gunum oglen dayanamadim idrar tahlili yaptim ikinci cizgi belirgin olmadi, silikten kasit pembemsi mi oluyor...simdi bi de bunu takar oldum kesin degil uzulmeyecegim diye yaptim ama oyle olmuyo sabretmek en guzeli...
İnşallah canım yaa:)) çok zor geçiyoo zman yaaa( nasıl gecicek 10 gün ( sabredemiyorum valla 5. Gün embriyosu oldugu için ben 1 nisanı beklemiycem sanırım dayanamayıp haftaya cuma test yapıcam:) sanki içim bomboş:) tutmadı gibi geliyo sonra saçmalama diyorum şimdiden belli olurmu sadece sabahları bacaklarım ve belim kopuyo sonra geçiyo sen nasıl hıssedıyosun kendinii
Dün gece saat 3 bucuk gibi uyandım wc ye gittim.. Bir anda ateş bastı ama nasıl ateş yandım sıcak sıcak terler aktı.. Başım döndü .. Vucudumu tutamadm klozetin üstünde kalktım su serptim yüzüme kollarımı ıslattım.. Banamısın demeni sarhoş gibi başımı tutamadım yatak odasına gittim eşime seslenirken hoopp kendimi yerde buldumçok kötüydü paldır küldür düştüm eşim uykudan fırladı ağladım çünlü çok kötü düştüm bacaklarımın altına yastık koydu eşim bira rahat ettim... Ama anlamadığım bu neydi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Düşmem embriyolara zarar verir mi? Bana yardımcı olun (
Dün gece saat 3 bucuk gibi uyandım wc ye gittim.. Bir anda ateş bastı ama nasıl ateş yandım sıcak sıcak terler aktı.. Başım döndü .. Vucudumu tutamadm klozetin üstünde kalktım su serptim yüzüme kollarımı ıslattım.. Banamısın demeni sarhoş gibi başımı tutamadım yatak odasına gittim eşime seslenirken hoopp kendimi yerde buldumçok kötüydü paldır küldür düştüm eşim uykudan fırladı ağladım çünlü çok kötü düştüm bacaklarımın altına yastık koydu eşim bira rahat ettim... Ama anlamadığım bu neydi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Düşmem embriyolara zarar verir mi? Bana yardımcı olun (
çok geçmiş olsun canım.bence doktorunla irtibata geç o sana daha iyi bir bilgi verebilir. umarım kötü birsey olmamıştır.transferin üzerinden kaç gün geçti?
Merhaba,bildiğim kadarıyla progestan baş dönmesine yol açıyor.Dün akşam yemeğinden sonra mutfak işlerinden sonra kendimi koltuğa zor attım,inanılmaz bi baş dönmesi vardı,çok sık olmamakla birlikte arada oluyor bende,ateş basması demişsin ki son bi kaç gündür onu da yaşıyorum...Önemli bişey olduğunu sanmam,yine de doktoruna danış kendini rahat hissetmeyeceksenBu arada bugün benim 9. günüm.
:))) tansiyon ve evet dediğin gibi ilaçlar..ben crınone jel kullanıyorum aslında oda yapar mı pek bilmiyorum ama cidden gece ölüyorum sandımsen ne güzel atlatmışsın çoğunu az kalmış :) hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum canm ne zaman yapıcaksın test ?
Evet çoğu gitti azı kaldı,26 mart salı günü benim kan testim.İş yerindeyim ve bunun yanısıra hergün ders çalışıyorum,çok fazla kafama takmamaya çalıştım,zaman daha kolay geçti.Yine de herkes gibi ben de dayanamayıp yarın idrar testi yapmayı planlıyorum :)
Evet çoğu gitti azı kaldı,26 mart salı günü benim kan testim.İş yerindeyim ve bunun yanısıra hergün ders çalışıyorum,çok fazla kafama takmamaya çalıştım,zaman daha kolay geçti.Yine de herkes gibi ben de dayanamayıp yarın idrar testi yapmayı planlıyorum :)
Canım çok geçmiş olsun bana tansiyon düşmesi gibi geldi ama çok dikkat et hatta doktorunla bi görüş kı için rahatlasin....
Çok dikkat et canım...Güzel haberlerini bekliyooorum inşallah bizede umut oll:)) hadi bakalım:))
Sağol canım benm ya baaya kötü oldum valla geceama crınone jelin yan etkilerini okudum o yaptı beni böyle kesin ..
Yavuz zeynep sende 9 gundesin sanırım benim düne kadar ağrılarım vardı bugün hiçbirşey yok sendede oylemi? bide sende lekelenme oldumu ?
Güzel haberlerini bekliyooorum inşallah bizede umut oll:)) hadi bakalım:))
Kizlar ben bujeli surdukten 20dk sonra lekelenmem oluyu basta bolebise yoktu sastim aradim hemsireyi sorunyok devam biralma sakindedi offf acaba bitanedaha idrar yapsammi diyorumyaa