Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kizlarr ya cok moralim bozuk bugun 12.günümdeyim idara testi yaptim cikmadi napcam bilmiyorumm((

Canımmmm hemen üzme kendiiniii!!
Benim ablamında idrarda çıkmadı kanda çıktı hatta 3 aylıkken benim evdeki test stogumdan alıp bi tane bakalım çıkıcakmı dedik ve şok olduk 3 . Ayındayken çıkmadı idrarda panik yapma sakin ol ve kana baktır canım inşallah hamişsindiirr

elifinie canim insallah benimde öyle olur cok kötüyüm hic umudum kalmadi artik kan testimede var daha insallh ordan alirim mutlu haberi(

bugunde idrar testi negatif cikti buna dayanmak cok zor gittim kan yaptirdim sonucu bekliyorum...

Canim s'en daha once silik cikti dememismiydin.keske bu gun kanda baksaydin.kafan rahatlardi.benim gibi yapma canini sikmak Icin erken.

evet canim 10.gün yapmistim ilk ordada ayniydi ama simdi belki biraz daha belirgin olur diye düsündüm ve yaptim ama hic bi gelisme yok halen cok hafif bi pempe var sok oldum basim catliyor sabahtandir esim daha fazla üzülmesin diye aglayamiyorum bile(( kan tahlilinede var daha sali günüydü erkenden yapmazlardi diye gitmedim....ama artik umudumda kalmadi zaten olsaydi bugun 12.gün net bisekilde cikmasi gerekirdi(((

Kızlar evde çok bunaldım.. Yarın beşinci günüm.. Ve yarın biraz işe ugramak istiyorum kuaforum.. Ve yarın dükkanımız yoğun biraz yardım ederim hemde kendime gelirim diye düşünüyorum napıyum sizce?? Zaten tuttuysa ilk üç günde tutuyo.. Boyadan ve fönü bacagımın arasına almaktan kaçınıcam ..bişey söyleyn bana

canim bence kendini cok yormamaya dikkat et yeter...tutmayacagi varsa bi ayda yttan boss....agir ve ani hareketler yapma yeter...

canım ben sordum doktor tabıkı gunluk hayatınıza devam edın hıçbıse yokmuş gıbı sadece hareketlerımıze dıkkat edıcez arkadas hastanede yanımdaydı ona arba kullanabılırsın 2 saatlık araba yolculugu yapabılırsın aynen eskısıgıbı devam dedı bence sende artık yavas yavas gunluk hayatına don

kizlar ben kendime yeni geldim sonuc pozitif cikti idrar tahlilini hic guvenmeyin kafayi yemek uzereydim tek cizgileri gordukce...Allahim hepimize hayirli sonuclar almayi nasip etsin..Allahim tamamina erdirsin, insallah bir gunluk degil bir omur seviniriz...korkuyorum ama Allahima emanet devami gelirse de Allahtan Gelmezse de Allahtan......bugun transfer gunu dahil 9 gunum hala hersey degisebilir dualarinizi eksik etmeyin ben hepimize burdakilere ve bu tedaviyi yapan herkese hayirlsini diliyorum...carsamba gunu kendi doktoruma gidip insallah ondan da gusel haber alirim.....

ben 9 gundur yatiyorum bir kac gundur hafif ayaklandim oda igneye disari cikiyorum baska hic bisey yapmadim annem yanimda kaldirmadi bence dinlenmenin etkisi vardir ...drlar yatmanin faydasi yok desede dinlanin diyolar..

cokkk sevindim canim tebrikler....banada umut oldun biraz senin kacinci gündü bugun idrarda cikmadi...saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah

bende cok kötü durumdayim simdi basim catliyor.esimide üzmemek icin aglayamiyorum bile rahar rahat....(((

cokkk sevindim canim tebrikler....banada umut oldun biraz senin kacinci gündü bugun idrarda cikmadi...saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah

tarnsfer gunu dahil bugun 9..Allahim hepimize tattirsin...bu arada belirgin bas agrim vardi sikintidan mi bilmiyorum

tarnsfer gunu dahil bugun 9..Allahim hepimize tattirsin...bu arada belirgin bas agrim vardi sikintidan mi bilmiyorum

Canıııımmmm tebrikl edermmmm :))) allahım kucagına almayı nasip etsinnnn darısı başımıza inşallaaaahhh:)) ayy :)) çok güzel bi haber kaç çıktı canım değerin buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…