Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

benim transfer gunum dahil 8. gunum oglen dayanamadim idrar tahlili yaptim ikinci cizgi belirgin olmadi, silikten kasit pembemsi mi oluyor...simdi bi de bunu takar oldum kesin degil uzulmeyecegim diye yaptim ama oyle olmuyo sabretmek en guzeli...

Canimbwnimde seningibi silik olaral cikti ve transferle birlilte 8.gunumdu aksamda az kahverengi geldi jelle birlikte simdi beyaz geliyo insallah guzel olucak sabredelim burda yazisaral gecicek ins.zaman

eda senin kacinci gunun, belrtilerin var mi

Canım benim 8 günüm adet olcakmisim gibi ağrılarım var ama çok şiddetli değil bide karnımda şişlik ( sanki dünyaları yemisim o kadar yani :)))) ha bide başından beri goguslerim çok sert ve çok aciyo...sende sürüm nasıl?

Canım benim 8 günüm adet olcakmisim gibi ağrılarım var ama çok şiddetli değil bide karnımda şişlik ( sanki dünyaları yemisim o kadar yani :)))) ha bide başından beri goguslerim çok sert ve çok aciyo...sende sürüm nasıl?

Telefonun azizliğine uğradım sende durum nasıl

Valla bilmiyomki sizbaya biseler biliyosumuz inan hicbilgimyok kagitta yaziyo biselerde dikkat etmedim ama olsun seninki tutmus coksukur

Inan bende bu denemede herseyi ogrendim diyerllerinde dr agzinin icine bakiyordum tecrubeliyim simdi ama simdi korkular baska Kalp atisi felan filan.bana iki embriyo verdiler ama ikisimi tuttu mu bilmiyorum .benim 6. Gunu gece saat 3 civari kasigima oyle bir krap girdi uykudan uyandim sabahina adet sancim basladi Ben umudu kestim ama burda arkadaslar bana umut oldu ve guzel sonucu aldim.

Telefonun azizliğine uğradım sende durum nasıl

benim belim agriyo bazen kesiliyo, goguslerim ve bacaklarim akam ustu agriyo bugun de cok az yurudum kasiklrim agridi ...boyle surekli degisiyo bir gun agrim var tuttu diye sevinip ertesi gun kesilince husrana ugruyorum...nerde yaptirdiniz...

Inan bende bu denemede herseyi ogrendim diyerllerinde dr agzinin icine bakiyordum tecrubeliyim simdi ama simdi korkular baska Kalp atisi felan filan.bana iki embriyo verdiler ama ikisimi tuttu mu bilmiyorum .benim 6. Gunu gece saat 3 civari kasigima oyle bir krap girdi uykudan uyandim sabahina adet sancim basladi Ben umudu kestim ama burda arkadaslar bana umut oldu ve guzel sonucu aldim.

Benimde asiri agrim oldu 5.gunde basladi 2,3 gun siddetle bel ve bacak agrisi busabah 6 kalktim agladim baya sanki yokgibi agrim olsa aliyom olmasa agliyom sorada test yaptim azda olsa umit istd insallah kalp atislarini duyar ve kucana alirsin canim

benim belim agriyo bazen kesiliyo, goguslerim ve bacaklarim akam ustu agriyo bugun de cok az yurudum kasiklrim agridi ...boyle surekli degisiyo bir gun agrim var tuttu diye sevinip ertesi gun kesilince husrana ugruyorum...nerde yaptirdiniz...

Ben ank centrum' da recai pabuçcuya yaptırdım....sen nerde kine yaptirdin canım?

Canimbwnimde seningibi silik olaral cikti ve transferle birlilte 8.gunumdu aksamda az kahverengi geldi jelle birlikte simdi beyaz geliyo insallah guzel olucak sabredelim burda yazisaral gecicek ins.zaman

benim cok acik kahverengi 3 ve 4 gun cok az leke geldi sonra 5 ve 6 da kar beyAz leke geldi....bugunlerde iyice daraldim belirti aramaktan yoruldum:))

Canimhislerime tercuman oldun inan ayni bel bacak hatta kalca dun disari ciktim cok agrim oldu aladim tutmadi olcam keskd cikmasaydim goguslerde agrimiyo sabah kalktim gogusler ariyo sonrada test silik aksam leke az insallah guzel haberler veririzya kaderarkadaslariyiz biz:)

Canimhislerime tercuman oldun inan ayni bel bacak hatta kalca dun disari ciktim cok agrim oldu aladim tutmadi olcam keskd cikmasaydim goguslerde agrimiyo sabah kalktim gogusler ariyo sonrada test silik aksam leke az insallah guzel haberler veririzya kaderarkadaslariyiz biz:)

bu siteyi kesfettik cok sukur bunu yasamayanlar ne cektigimizi anlayamiyo, dualarim hepimize bebek kokusunu en kisa zamanda tadariz insallah :))

Ya kızlar bu lekelenme herkeste oluyomu ,bende olmadı aceba bebislerim tutunmadimi allah korusun :KK43:(((

Ya kızlar bu lekelenme herkeste oluyomu ,bende olmadı aceba bebislerim tutunmadimi allah korusun :KK43:(((

Hayircanim asli hamile ve olmadi mesela onu benhic takmadim sende takma zaten leke bende jelden sora geldi kisiye gore degisiyomus o yani insallah hepimiz burdan guzelhaberveririz

Allah korusun herkeste olmuyomus ben butun forumlari okudum bazisi da ben de hic leke olmadi ama hamileyim yazmis

Az önce çok afedersiniz idrariminda rengi dikkatimi çekti düne kadar sariydi bugün daha şeffaf sarı ...az kaldı kafayı yiyorum sanırım :)))

Hayircanim asli hamile ve olmadi mesela onu benhic takmadim sende takma zaten leke bende jelden sora geldi kisiye gore degisiyomus o yani insallah hepimiz burdan guzelhaberveririz

Ben fitil kullanıyorum jel vermedi doktor bana...kızlar birde siz ne zaman banyo yaptınız ben 5 günü yaptım bide yarın yapmak istiyorum aceba sıkıntı yaratirmiki ???

X