Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

amin cnm inş.hepimizin sonucu pozitif olur.bu bekleme süreci çok sıkıntılı.aslında sakindim bu güne kadar ama bugün stres bastı
Ewet.en kötü tarafı da beklemekmiş bu işin. Senin bitmiş günün.darısı bize artık:) streslenmemek elde değil malesef

Merhabalar kızlar,
Öncelikle hepinizin transferi hayırlı olur güzel haberler alırız inşallah.benimde 7 martta 9 hücreli tek embriyo transferim oldu 19 mart test tarihim ama beklemek inanılmaz zor geliyor sanırım bebeğim benimleyse haftaya pazar falan yaptirsamda çıkar diye umut ediyorum...

Merhaba kızlar benimde perşembe günü transferim olacak çok heyecanlıyım ve stresliyim. Benim 2. tüp bebek denemem umarım bu son olur ben çok hassas biriyim çok yıprandım psikolojik olarak. bazen okuyorum 10. denemesi olanlar falan var Allah herkesin yardımcısı olsun dayanması zor bi süreç gerçekten...

kızlar sonucumu aldım pozitif.22,20 çıktı 10.gün sonucum.ama sevinemiyorum şu an.daha önce bi kimyasal gebelik yaşamıştım çünkü.çarşamba günü tekrar test yapacağım.inş.değerim yükselir de herşey yolunda gider

Canım o kadar sevindim ki kalbim acayip çarpıyo.sanki benim pozitif çıkmış gibi sevindim.Rabbim kat kat yükseltir inşallah sonuçlarını.bugün daha 10.gününmüş ondan düşük çıkmıstr.üzülme.kalbini ferah tut

senin adına çok sevindim olumlu düşün olumlu olsun allah insallah kucagına almayı nasip etsin bende perşembeyi bekliyorum beklemek cok zor

Embriyon kaçıncı gün transferiydi canım? Bence hiiç kötü şeyler aklına getirme. 2 gün sonraki değerini gördüğünde inşallah mutluluğun kat kat artacak. Bizle paylaşırsan bizimde artacak tabi

İnşallah canım. Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun bizi.
Psikolojik olarak güçlü olmalısın canım. Kafanı başka şeylerle meşgul et, oyala zihnini

Kızlar ya bugün karnımda adet sancısı gibi 3 kez ağrım oldu!
Sizde de oldu mu böyle bişey??

banada 2 tane transfer yapıldı. biri 6 diğerei 8 hücreli 3. gün emriyosu

Canım ya bana kalitesini bile söylemediler, işlerini iyi yapıyorlar ama hemşirelerle görüşebiliyorum rahatça. Bilgi vermiyorlar özellikle doktorum. Embriyolog bi derece daha iyi
Tek embriyo transferim oldu

Teşekkürler atlanta elimden geleni yapıyorum ama panik bi insanım maalesef herşeyi kafama takar dururum bu arada sizler nerelerde tedavi görüyosunuz merak ettim..

tebrik ederim sizi. benim de ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelik oldu ikincisine başladık dondurulmuş embriyo 16 mart da transferim yapılacak. kimyasalın arkası gebelik derler senin öyle olmuş inşallah benim de öyle olur.

canım çok sevindim aklına kötü şeyler getirme inşallah katlanarak yükselir değerlerinnn hadi ayağını sürümüş olda arkandan bizler gelelim artık...

canım benim de 6 martta yapıldı tansferim ben de bu cuma yaptımayı düşünüyorum aslında 18 i test tarihim ama dayanayıcam bu beklemeye...çoğu arkadaş 9.de öğrenmiş inşallah biz de öğrnebiliriz....

hayırlı olsun canım zor dönemleri atlatmışsın yine de geride sadece merakla beklemek kaldı. rabbim inşallah tez zamanda hepimizin dualarını kabul eder bu sefer hamile kalırız hepimiz de....

Canım ya bana kalitesini bile söylemediler, işlerini iyi yapıyorlar ama hemşirelerle görüşebiliyorum rahatça. Bilgi vermiyorlar özellikle doktorum. Embriyolog bi derece daha iyi
Tek embriyo transferim oldu

canım sen nerede yaptırdın ben ankara üniver.de yaptırdım ben doktorun yüzünü 2 kez gördüm desem yeridir hep hemşireler yaptı herşeyi ..hepsi de çok iyiydi hiç kötü muameleyle karşılaşmadım ama dediğin gibi çok ayrıntılı bilgi alamadım ben de tansfer aşamasında...
canım tek embriyo yapıldı diye moralini bozma veren allah tekte de verir çiftte de yeter ki ol desin...

canım hayırlı olsun.darısı bize inşallah.benim de bugun transferimin 10.günü ama testi perşembe yaptırcam.hamilelern duası kabul olurmuş.bize dua et olur mu? :)
ALLAHIM inşallahhh darısı senin ve bekleyen herkezin olsun canım benim.hemen dua ettim bide ayetel kürsi okudum transferde de hep okumuştum senin için de özellikle okudum inşallah hamilesindir dikat et kendine ama sürekli de yatma olur mu

canım hayırlı olsun.darısı bize inşallah.benim de bugun transferimin 10.günü ama testi perşembe yaptırcam.hamilelern duası kabul olurmuş.bize dua et olur mu? :)

seninle aynı gün ögrenecegiz insalllah esila gibi güzel sonuçlar alırız allah insallah tamamına erdirsin cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…