Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlar sonucumu aldım pozitif.22,20 çıktı 10.gün sonucum.ama sevinemiyorum şu an.daha önce bi kimyasal gebelik yaşamıştım çünkü.çarşamba günü tekrar test yapacağım.inş.değerim yükselir de herşey yolunda gider

canım bi arkadaşım da senin değerine yakın başladı sanırım 23 dü değeri..şimdi 3 yaşında bi oğluşu var geç döllenme olmuştur inşallah olumlu düşün olumlu olsun.inşallah meleğine kavuşursun..ağrıların filan var mı?lekelenme oldu mu?

ALLAHIM inşallahhh darısı senin ve bekleyen herkezin olsun canım benim.hemen dua ettim bide ayetel kürsi okudum transferde de hep okumuştum senin için de özellikle okudum inşallah hamilesindir dikat et kendine ama sürekli de yatma olur mu
Tamam canım Allah razı olsun.Rabbim bebişine sağ salim kavuşmayı nasip etsin :)

canım sen nerede yaptırdın ben ankara üniver.de yaptırdım ben doktorun yüzünü 2 kez gördüm desem yeridir hep hemşireler yaptı herşeyi ..hepsi de çok iyiydi hiç kötü muameleyle karşılaşmadım ama dediğin gibi çok ayrıntılı bilgi alamadım ben de tansfer aşamasında...
canım tek embriyo yapıldı diye moralini bozma veren allah tekte de verir çiftte de yeter ki ol desin...

bende izmirde yaptırdım doktoru ancak muayenelerde ada 5 dakika ancak görebiliyorsun genelde herseyi hemşireler yapıyor bize transferden önce emriyologlar bize bilgi verdi kaç hücreli oldugunu ve döllenen yumurtanın fotografını verdiler

Tamam canım Allah razı olsun.Rabbim bebişine sağ salim kavuşmayı nasip etsin :)

senden de Allah razı olsun canım inşallah yaa o kdr acı eziyet çekiyoruz inşallah hepimiz mükafatını alırız..bugün 3 iğne oldum bide kan aldılar 4 kere delindim yani:KK43:artık çok acıyo valla:KK43:

hepinizin transferi hayırlı olur inşallah..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın..benim transferim yarın yapılcak.embriologun bana sölediği 2 tane çok iyi embrio elde ettik dedi..bugün gebelik aşısı yapıldı..yarında transfr..bakalım vakit nasıl geçcek..hepimiz sonuçlarımızı yaşadıklarımızı belirtileri anlatalım birbirimize

seninle aynı gün ögrenecegiz insalllah esila gibi güzel sonuçlar alırız allah insallah tamamına erdirsin cok sevindim

çok teşekkür ederim canım benim darısı başına başınıza inşallahhhh r abbim yüzünü güldürsün inşallah.var mı belirti?

hepinizin transferi hayırlı olur inşallah..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın..benim transferim yarın yapılcak.embriologun bana sölediği 2 tane çok iyi embrio elde ettik dedi..bugün gebelik aşısı yapıldı..yarında transfr..bakalım vakit nasıl geçcek..hepimiz sonuçlarımızı yaşadıklarımızı belirtileri anlatalım birbirimize

canım gebelik aşısı ne ki?tutunmayı kolaylaştıran bişey mi_?

senden de Allah razı olsun canım inşallah yaa o kdr acı eziyet çekiyoruz inşallah hepimiz mükafatını alırız..bugün 3 iğne oldum bide kan aldılar 4 kere delindim yani:KK43:artık çok acıyo valla:KK43:
Ewet canım yaa benim de öyle.tedavinin başından beri yediğim iğne 38 oldu.transferden beri de her gün 2tane vurulmaya devam ediyorum.iğne batacak yer kalmadı :)

canım gebelik aşısı ne ki?tutunmayı kolaylaştıran bişey mi_?

evet..kendi kanından aşı yapılıo..toplama işlemi sırasında senden kan alıolr.o kanda embrionun rahme daha kolay gömülmesini sağlayan hücreler varmış..bu hücrelerden aşı yapıolar ve rahmin içine yapıolar..bu embrionun tutunmasını yüzde 10 artırıomuş.bugün yapıldı bana siz böle bişiyin oldunu bilmiomuydunuz etkisi kanıtlanmış bi aşıymış

canım sana da şimdiden hayırlı olsun.inş.tutunur embriyocanların :)

kızlar benim tedavimi yapan dr yurtdışında bir grup drla bu aşıyı bulmuş.dünyada kabullenilmiş bi aşı ve türkiyeyede ilk getiren oymuş.ben özelde gördüm tedaviyi devlet hastanesinde yapmıo olabilirler belki

evet..kendi kanından aşı yapılıo..toplama işlemi sırasında senden kan alıolr.o kanda embrionun rahme daha kolay gömülmesini sağlayan hücreler varmış..bu hücrelerden aşı yapıolar ve rahmin içine yapıolar..bu embrionun tutunmasını yüzde 10 artırıomuş.bugün yapıldı bana siz böle bişiyin oldunu bilmiomuydunuz etkisi kanıtlanmış bi aşıymış
Benim de haberim yok böyle bişeyden

kızlar benim tedavimi yapan dr yurtdışında bir grup drla bu aşıyı bulmuş.dünyada kabullenilmiş bi aşı ve türkiyeyede ilk getiren oymuş.ben özelde gördüm tedaviyi devlet hastanesinde yapmıo olabilirler belki
Ben de özel klinikte yaptırdım ama böyle bi aşı yapmadılar

bende özel klinikte yaptırdım bana da öyle birsey yapılmadı ama aşı olayını televizyondan duymuştum özellikle cok düşügü olan bayanlarda yapıldıgını hatırlıyorum

canım benim başlangıçtan beri oldu sonraları fazlalaştı böyle cız cız diye batıyor özellikle sol kasığıma vuruyor

Canım benimki tam rahim bölgesinde ve adet sancısı gibi. O yüzden korktum. Batma şeklinde değil yani:KK5:
İnşallah kötü bişey deildir
Seninde hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah:emir_bebek::nazar:

X