Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

merhaba arkadaşlar bende 2 martta transferim yapıldı perşembe günü hayırlı sonucu almayı bekliyorum hepimiz icin hayırlısı olsun insalllah hepinizin kucakları dolu olsun

senin de hayırlı olsun canım az kalmış sonucu öğrenmeye inşallah iyi haberlerle bizleri de sevindirisin....amin canım hepimizin yuvası bebek sesiyle dolsun inşallah...

kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben günde 3 kez progestan 3 estrofem 1 tane bemiks 1 tane aspirin günde bir kezde kan pıhtılaşmasından 0.8 clexane kulanıyorum birde ilk dört gün pretnol 16 mg kullandım

canım senin 5.gün emriyosu oldugu için daha önce ögrenmişşin benim 2. gün emriyosu tam gününde cıkar diye düşünüyorum

canım senin 5.gün emriyosu oldugu için daha önce ögrenmişşin benim 2. gün emriyosu tam gününde cıkar diye düşünüyorum

canım cok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagına alırsın insalllah degerlerin kat kat katlar

kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben günde 3 kez progestan 3 estrofem 1 tane bemiks 1 tane aspirin günde bir kezde kan pıhtılaşmasından 0.8 clexane kulanıyorum birde ilk dört gün pretnol 16 mg kullandım

canım ben de günde üç tane progestan fitil,2 estrofem,birer tane de coraspin ve prednol kullanıyorum ...

doğru canım ama ben 6.günde sonucu aldığıma göre senin de 9.gün çıkar kanda az değer de olsa

esila cevap sanaydı kendi yazdıgıma olmuş oldu biraz teknoloji özürlüyüm forum pek güzel kullanamıyorum yavaş yavaş insallah

benim daha önceki hamileliklerimde hep düşük cıkıyordu sonuç ondan sonra yükselmiyordu bu beni çok üzüyordu şimdi gününü bekleyeyim bakalım ne olacak

kızlar kaç transfer yapıldı bana 2 tane 1. birinci kalite 4 hücreli 2. si 2. kalite 4 hücreli dediler

kızlar benim transferden beri sol kasığımda ağrı var son 2 gün daha da arttı sizin oldu mu

kızlar benim transferden beri sol kasığımda ağrı var son 2 gün daha da arttı sizin oldu mu

tatlım ilk başlarda benimde ağrım vardı kasıklarımda hani çişin gelmişde sıkışmışsın gibi bir ağrıydı ama artık geçti şimdilik bir şey yok

merhaba kızlar,benimde 6 martta transferim oldu.Bizimkisi dondurulmuş embriyoydu, ikinci denemem bu arada

merhaba benimde 5 martta transferim oldu.Benimkiside dondurulmuş embriyoydu. Nasıl hissediyorsun bir değişiklik var mı gerçi bişeyler hissetmek için çok erken ama yinede insan kendini dinliyor işte.

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. belirtilerin varmıydı

slm kızlar benim de 1 martta transferim yapıldı.kısmetse yarın sonucu öğreneceğim.bu benim 3.denemem ve 2 embiryo transfer edildi.inş.sonucum poziitif olur.çoookkk heyecanlıyım.rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inş.

Canım insallah güzel haberlerini alırız.Allah yardımcn olsun.benim de perşembe belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…