merhaba arkadaşlar bende 2 martta transferim yapıldı perşembe günü hayırlı sonucu almayı bekliyorum hepimiz icin hayırlısı olsun insalllah hepinizin kucakları dolu olsun
canım benim de asıl testim yarın ama dayanamayıp idrar testi yaptım hayal meyal 2.çizgi çıkınca kan testi yaptırdım sonucu alırken heyecandan ölecek gibiydim ama şükür 6.gün olmasına rağmen 11 çıktı değerim:)))bugün yine idrar testi yaptım artık daha belli oluyo yarın kan kaç çıkacak merak ediyorum inşallah iyi bir değer çıkar..bu arada benimde dondurulmuş 5 .gün embriyosuydu.benim eşimde de morfoloji ve hareket azlığı var ve bende heterezigot'um(tek alelde taşıyıcı kan pıhtılaşmasıİ)
canım senin 5.gün emriyosu oldugu için daha önce ögrenmişşin benim 2. gün emriyosu tam gününde cıkar diye düşünüyorum
kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben günde 3 kez progestan 3 estrofem 1 tane bemiks 1 tane aspirin günde bir kezde kan pıhtılaşmasından 0.8 clexane kulanıyorum birde ilk dört gün pretnol 16 mg kullandım
doğru canım ama ben 6.günde sonucu aldığıma göre senin de 9.gün çıkar kanda az değer de olsacanım senin 5.gün emriyosu oldugu için daha önce ögrenmişşin benim 2. gün emriyosu tam gününde cıkar diye düşünüyorum
canım cok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagına alırsın insalllah degerlerin kat kat katlar
esila cevap sanaydı kendi yazdıgıma olmuş oldu biraz teknoloji özürlüyüm forum pek güzel kullanamıyorum yavaş yavaş insallah
Amin canım inşallahsen benden önce öğreneceksin sonucu inşallah iyi haberler verirsin bizlere de umut olur....
Bana da 2tane yapıldı.ikisi de 8hücreli 3.gün embriyosukızlar kaç transfer yapıldı bana 2 tane 1. birinci kalite 4 hücreli 2. si 2. kalite 4 hücreli dediler
kızlar kaç transfer yapıldı bana 2 tane 1. birinci kalite 4 hücreli 2. si 2. kalite 4 hücreli dediler
kızlar benim transferden beri sol kasığımda ağrı var son 2 gün daha da arttı sizin oldu mu
merhaba kızlar,benimde 6 martta transferim oldu.Bizimkisi dondurulmuş embriyoydu, ikinci denemem bu arada
canım benim de asıl testim yarın ama dayanamayıp idrar testi yaptım hayal meyal 2.çizgi çıkınca kan testi yaptırdım sonucu alırken heyecandan ölecek gibiydim ama şükür 6.gün olmasına rağmen 11 çıktı değerim:)))bugün yine idrar testi yaptım artık daha belli oluyo yarın kan kaç çıkacak merak ediyorum inşallah iyi bir değer çıkar..bu arada benimde dondurulmuş 5 .gün embriyosuydu.benim eşimde de morfoloji ve hareket azlığı var ve bende heterezigot'um(tek alelde taşıyıcı kan pıhtılaşmasıİ)
Canım insallah güzel haberlerini alırız.Allah yardımcn olsun.benim de perşembe belli olacakslm kızlar benim de 1 martta transferim yapıldı.kısmetse yarın sonucu öğreneceğim.bu benim 3.denemem ve 2 embiryo transfer edildi.inş.sonucum poziitif olur.çoookkk heyecanlıyım.rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inş.