Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

İnşallah canım yaa:)) çok zor geçiyoo zman yaaa:KK43:( nasıl gecicek 10 gün:KK43:( sabredemiyorum valla 5. Gün embriyosu oldugu için ben 1 nisanı beklemiycem sanırım dayanamayıp haftaya cuma test yapıcam:) sanki içim bomboş:) tutmadı gibi geliyo sonra saçmalama diyorum şimdiden belli olurmu sadece sabahları bacaklarım ve belim kopuyo sonra geçiyo sen nasıl hıssedıyosun kendinii

İnş. olacak hepinize dua ediyorum yarın benimde opu var inş iyi olur sonumuz.

Kizlar kandada pozitif cikti... Uzun bir ugras sonucu bu 2 asilama 4 tup ama biri iptal yumurta gelismedi diye simdi Allah bana emegimin karsiligini verdi. Hic bir zaman pozitif sonucum olmadi Allah kucagima almayi nasip etsin...

hayiri olsun, Allahim tamamina erdirsin...bizlere de nasip olsun insallah...

Ne zormus beklemek kızlar ,içim bi olumsuz bi olumlu duygularım karmakarışık 8 gunumdeyim test yapmalımıyım lütfen bisiler söyleyin banaaaaaaaaa

benim transfer gunum dahil 8. gunum oglen dayanamadim idrar tahlili yaptim ikinci cizgi belirgin olmadi, silikten kasit pembemsi mi oluyor...simdi bi de bunu takar oldum kesin degil uzulmeyecegim diye yaptim ama oyle olmuyo sabretmek en guzeli...

bence yapmayin daha cok stres yaratiyo

Bu benim ikinci denemem neog ilkinde çok üzüldüm ama sanırım bu kez herşeye hazirlikliyim testi alamadım bile ne yapacağımı bilmiyorum varsada yoksada allahtan hayırlısı...özel değilse sizin sorun ne idi

Canım bu kadar beklemişsin en azından 10. Günü gör öyle .. Hatta en saglıklısı 12. Gün ama sabretmek zor hakkımızda hayırlısı gönlümüze göre versin rabbimmm

Bu benim ikinci denemem neog ilkinde çok üzüldüm ama sanırım bu kez herşeye hazirlikliyim testi alamadım bile ne yapacağımı bilmiyorum varsada yoksada allahtan hayırlısı...özel değilse sizin sorun ne idi

tedavi icin ramazanin gecmesini beklerken ben normal yolla hamile kaldim ama dusukle sonuclandi esimin sperm hareketliliginde cok fazla olmayan bir sorun var normal yolla olur dediler ama ikinci kez olmadi...ilk tecrubem cok zordu 8 hafta sonra kaybetmek cok aciydi ama buda kolay olmayacak cok emek harcaniyor Allahim hicbirimizi mahcupnetmez insallah...

Canım bu kadar beklemişsin en azından 10. Günü gör öyle .. Hatta en saglıklısı 12. Gün ama sabretmek zor hakkımızda hayırlısı gönlümüze göre versin rabbimmm

Canım hiçbirşeye benzemiyor bu duygu insan günü yaklaştıkça daha çok merak ediyor ...umarım bebislerim benimledir... :))))

tedavi icin ramazanin gecmesini beklerken ben normal yolla hamile kaldim ama dusukle sonuclandi esimin sperm hareketliliginde cok fazla olmayan bir sorun var normal yolla olur dediler ama ikinci kez olmadi...ilk tecrubem cok zordu 8 hafta sonra kaybetmek cok aciydi ama buda kolay olmayacak cok emek harcaniyor Allahim hicbirimizi mahcupnetmez insallah...

Amin canım allah emeklerimizi boşa cikarmasin ınş....bizdede bi sorun yok ama olmadı işte bu ikinci tüp ...

X