Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canim senin bugun kacinci günündü....bide transferin ilk günü sayiliyormu yoksa ertesi günden mi sayiliyor

Canimmmm cokk saol Allah herkese vericek evlat hep buna inandim.cnm bu gun 11. Gun normal yarindi ama bu gun yaptik pazartesi tekrar yapicam.soktayim cunku o kadar olumsuz dum ki saskinim...

Canimmmm cokk saol Allah herkese vericek evlat hep buna inandim.cnm bu gun 11. Gun normal yarindi ama bu gun yaptik pazartesi tekrar yapicam.soktayim cunku o kadar olumsuz dum ki saskinim...

olunmazmii kucagina almayana kadarda rahatlayamazsin zaten yani bizim sikintilarimiz bitmeyecek:))) sizleri duyunca bende umutlaniyorum insallah hüsrana ugramam...

olunmazmii kucagina almayana kadarda rahatlayamazsin zaten yani bizim sikintilarimiz bitmeyecek:))) sizleri duyunca bende umutlaniyorum insallah hüsrana ugramam...
Cansu nun da olmasini isterdim.sen ne zaman bakican.kimse benim kadar umutsuz olamazdi.aslinda cok belirti verdi ama Ben okadar ki olumsuz dusunuyor dum.

Cansu nun da olmasini isterdim.sen ne zaman bakican.kimse benim kadar umutsuz olamazdi.aslinda cok belirti verdi ama Ben okadar ki olumsuz dusunuyor dum.

evet cnm ona bende cok üzüldüm kismet iste hersey....benim kan testime 26 da ama yarin yine bi idrar testi yapmayi düsünüyom bakayim bi degisiklik olacakmi....ikinci cizgiyi net görmeyene kadar rahatlamayacam...

kızlar size sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.tüp bebek aşamalarının günlerini yazarmısınız.başlamak için 2. gün gidildiğini biliyorum sonra kaç günde bir gidiliyor.eşim yurtdışına gidecek ama her aşamada yanımda olsun istiyorum hesaplama yapıcam.saolun şimdiden :KK54:

kızlar size sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.tüp bebek aşamalarının günlerini yazarmısınız.başlamak için 2. gün gidildiğini biliyorum sonra kaç günde bir gidiliyor.eşim yurtdışına gidecek ama her aşamada yanımda olsun istiyorum hesaplama yapıcam.saolun şimdiden :KK54:

hayırlı olsun şimdiden tedavn inşaAllah. iki günde bir gidiyosun cnm genelde bazı durumlarda hergünde çağırılıyo ama seyrek

Insallah allah emegîni bosa cikarmaz.Benim protokole gore hep dégisti bu son da yanliz 2 kez gittim diyerlerinde 2 gunde bir .

Canım çoooookk çokkk sevindim Allahım saglıklı bir şekilde yavrunu kucgına almayı nasip etsinn :)) bizede nasip etsin .. Bikaç bişey sorcam kaçıncı gün embriyosuydu bide belirtin oldumuuuu

arkadaşlar sizleri takipteyim.negatif alanlara allahtan sabır ve tekrar denemeleri için güç kuvvet diliyorum pozitif alanlaraysa allah kucaklarına aldırsın diyorum.bende transfere gün sayıyorum inşalllah herşey yolunda gidicek ve bebişim gelicek...

Kizlar kandada pozitif cikti... Uzun bir ugras sonucu bu 2 asilama 4 tup ama biri iptal yumurta gelismedi diye simdi Allah bana emegimin karsiligini verdi. Hic bir zaman pozitif sonucum olmadi Allah kucagima almayi nasip etsin...

aslıcım tebrik ederim çok sevindimmmmmm hayırlı olsunnn...bak boşu boşuna kendini üzdün olmayacak diye allah ol deyince oldu işte....vakti gelince herşey oluyor.....inşallah kucağımıza da alacağımız günler gelir....kan sonucun kaç çıktı?

Salı günü transferm yapıldı.. En erken ne zman belli olur yahu bu belirtilerr?? Tüp tedavisinin en zor kısmıymış bu bekleme olayıııı!!!! Bende hiç bişey yok sanki im bomboş:)) napıcazzz yaaa rabbim sabır ve ferahlık versin bize .. Nisan 1 tahlil günüm bekleyebilecegimi hiççç sanmıyorm:)

elifine seninle aynı gün transfer olmuşuz inşallah güzel haberler veririz ikimizde

Kizlar kandada pozitif cikti... Uzun bir ugras sonucu bu 2 asilama 4 tup ama biri iptal yumurta gelismedi diye simdi Allah bana emegimin karsiligini verdi. Hic bir zaman pozitif sonucum olmadi Allah kucagima almayi nasip etsin...

Aslicannnnnn tebriklerrrr canimmm arkadasimmm yaaa cok mutlu oldum..senin bide 3tup deneme bi iptal oldunu biliyodum o yuzden girip girip ciktim sonuc icinn.aman dikkatt ett kendinee hayirli olsunn

elifine seninle aynı gün transfer olmuşuz inşallah güzel haberler veririz ikimizde

İnşallah canım yaa:)) çok zor geçiyoo zman yaaa:KK43:( nasıl gecicek 10 gün:KK43:( sabredemiyorum valla 5. Gün embriyosu oldugu için ben 1 nisanı beklemiycem sanırım dayanamayıp haftaya cuma test yapıcam:) sanki içim bomboş:) tutmadı gibi geliyo sonra saçmalama diyorum şimdiden belli olurmu sadece sabahları bacaklarım ve belim kopuyo sonra geçiyo sen nasıl hıssedıyosun kendinii

aslıcım tebrik ederim çok sevindimmmmmm hayırlı olsunnn...bak boşu boşuna kendini üzdün olmayacak diye allah ol deyince oldu işte....vakti gelince herşey oluyor.....inşallah kucağımıza da alacağımız günler gelir....kan sonucun kaç çıktı?

Cok saol canimm Kan degeri 190 pazartesi tekrar yapicam.

Aslicannnnnn tebriklerrrr canimmm arkadasimmm yaaa cok mutlu oldum..senin bide 3tup deneme bi iptal oldunu biliyodum o yuzden girip girip ciktim sonuc icinn.aman dikkatt ett kendinee hayirli olsunn

Cok saol senin Icin inan suan dua ediyorum .hep hamilerden dua almak benim Icin onemliydi.inatci ol ve inan inan seninleyiz.tanimasakta senin yanindayiz.

X