Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

iyi pazarlar herkeşlereeeeeee:KK3:

nasılsınız iyi misinizzzz:KK37:

ben iyiyim işte...
yarın zeynep kamile gideceğim, artık oraya gitmenin zamanı geldiii...:KK31:
smear testim de ufacıkk bir sorun çıktı ve ancak oradaki doktorlar tedavi edermiş..:KK53:.

bakalım sonra neler olacakkkkkk:KK37:

Canım selam,

Smearda çıkan sonucu googladım da oyle çok sıkıntılı gelmedi sonuçlar, hemen halledilecek birşeymiş gibi duruyor, hayırlısıyla hallolsun da, çok geçmiş olsun ayrıcana, gelince detaylı konuşuruz... Sıkmıyosun canını dimi?

Bende cuma regl oldum nihayet, belki hazirandaki regle başlar tüp bebek süreci diye umutlandım...

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

Canim iyiyiz insallah sende iyisindir testlerin sonunda insallah hayirli haberlerle gelirsin duam seninle pozitif. Ablamiz miamayadan habrr carmi nasil iyimi merak ediyorum onu

kuzum sağ ol..:KK19:
sen nasılsın onu de bir hele...:KK49:

miacım mayacım kuzucum , iyi bildiğim kadarı ile...
yarın minnak sıpaalrın ki birisi erkek , ense kalınlığı ölçümleri var...
inşallah güzel haberler verecek bize...:KK16:

Canım selam,

Smearda çıkan sonucu googladım da oyle çok sıkıntılı gelmedi sonuçlar, hemen halledilecek birşeymiş gibi duruyor, hayırlısıyla hallolsun da, çok geçmiş olsun ayrıcana, gelince detaylı konuşuruz... Sıkmıyosun canını dimi?

Bende cuma regl oldum nihayet, belki hazirandaki regle başlar tüp bebek süreci diye umutlandım...

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

kuzummm elfjem ,:KK19:

beni biliyorsun , kolay kolay sıkmam canımı...:KK31:
ben de okuduğum kadarı ile %70 i kendiliğinden geçiyor , hatta ilerlemiyor bile...kimi de tedavi gerektiriyor , 6 aylık aralarla yapılan smearle kontrol ediliyor.

süre kısa olunca ,ister istemez aklımda şu soru oluştu : tüp bebek transferinin negatif olmasında bir etkisi olmuş mudur ?:44:

hayırlısı kuzum , düşünmek ve fazla okumak istemiyorum bu konuda...yarın doktorla görüştükten sonra , neler olacağına bakacağım.:KK31:

regl olduysan demek ki vücudun toparlanıyor , buna çok sevindim..:KK49:
dilerim artık sorunsuzca regl olur ve tedavin için uygun hormon değerlerine dönersin.:KK31:

dilerim bundan sonra ki süreç hepimiz için çok güzel gelişmeler ve birbirimizle mutlu haberleri paylaşmayı getirir...:KK16:

gelmeni ve görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum kuzummm:KK19:

Valla ben cok sukur diyim bu ictigimiz haplar migdemi mahfetti reflu oldu migdem yaniyor benimde bu cuma ikili testim var insallah sorun cikmaz ayin 7 de çin ne yolculuk vvsr boyle be ablacim

Kızlar bişey danışcam size.bugün 12 de transferim oldu.yarım saat 40 dk yattıktan sona kalktım ilaçlarım yazıldı wc ye girdim ama çok dikkatli yaptım:)sona ewde yine tuvalete girdiğimde akıntım oldu baya:KK43:sizdede olmuşmuydu

Kızlar bişey danışcam size.bugün 12 de transferim oldu.yarım saat 40 dk yattıktan sona kalktım ilaçlarım yazıldı wc ye girdim ama çok dikkatli yaptım:)sona ewde yine tuvalete girdiğimde akıntım oldu baya:KK43:sizdede olmuşmuydu

Hayirlisi olsun tedavin ilk once canim ben transferden sonra 4 saate yakin yattim ve hastanede lazimlikverdiler ayaga kaldirmadilar ama benden akinti gelmedi belki digerarkadaslardan gelmistir yat dinlen canim cok kafana gamma bazen transfer esnasinda rahim icine ilacda verebiliyorlar

Hayirlisi olsun tedavin ilk once canim ben transferden sonra 4 saate yakin yattim ve hastanede lazimlikverdiler ayaga kaldirmadilar ama benden akinti gelmedi belki digerarkadaslardan gelmistir yat dinlen canim cok kafana gamma bazen transfer esnasinda rahim icine ilacda verebiliyorlar

Ewet canım galiba içeri ilaç verdi bi şeyler sıktığını hissettim.yatıyorum ewde.wc yemek dışında kalkmıyorum.tuttumu senin tüp bebeğin allah hepimizin yüzünü güldürsün

şimdik kısaca benden haberler :KK37:

dün sabah aç karnına gittiğim kamil zeynepte saat 11'e kadar bekledim,kolpos olucam diye, tam beni çağırdılar, bir baktılar ki , gebelik testi istememişler...:KK50:
neysemm yaptılar ve haliyle öğleden sonraya kaldımmm kolpos kolposss:KK1:
hayatımda negatif çıkan gebelik testine bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi inanın:KK31::KK30:
öğleden sonrasını hastanede pinekleyerek geçirmeyeyim diye , miacım mayacımla , bebekleri erkenden dünyaya gelmiş bir arkadaşımızı ziyaret için , yattığı hastaneye gittik..:KK16:

meğersem benim , yatışımı yapmışlar kamil zeynepte , benim hastaneden hiç ayrılmamam gerekiyormuş..:KK9:
ama ben hastaneden ayrılmadım ki... o hastaneden başka hastaneye gittim yani , sonuçta hastane..:KK53::KK9:
tabii bizim ger dönüş biraz gecikince hastane fellik fellik beni aramış, anons yaptırmışlar:KK9::KK9::KK51:

neyse Allahtan kolposkop bana kızıp toptan rahimi almadı... neysem sıktı ilaçları falannn , iyice bir inceledi, Allahım yaaa , anlatımıma bak:KK9:
sonra saat 8 - 10 - 12 yönlerinden 3 parça aldı , patolojiden ne gelecek bekleyelim diye... ama gördüğü kadarı ile bir sorun çıkmayacakmış.. ee nasıl görmesinn , mikroskopla baktı :KK30:, yuhh yanii:KK9:

neysee netice deeeee , 15 gün koca yasak , 3 ay hamilelik yasak , 3 hafta sonra sonuç çıkacak , ona göre bakacağız işte..:KK31:

öpüyorummm hepinisiiiii:KK19::KK19::21::21::KK1:

Son düzenleme:
şimdik kısaca benden haberler :KK37:

dün sabah aç karnına gittiğim kamil zeynepte saat 11'e kadar bekledim,kolpos olucam diye, tam beni çağırdılar, bir baktılar ki , gebelik testi istememişler...:KK50:
neysemm yaptılar ve haliyle öğleden sonraya kaldımmm kolpos kolposss:KK1:
hayatımda negatif çıkan gebelik testine bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi inanın:KK31::KK30:
öğleden sonrasını hastanede pinekleyerek geçirmeyeyim diye , miacım mayacımla , bebekleri erkenden dünyaya gelmiş bir arkadaşımızı ziyaret için , yattığı hastaneye gittik..:KK16:

meğersem benim , yatışımı yapmışlar kamil zeynepte , benim hastaneden hiç ayrılmamam gerekiyormuş..:KK9:
ama ben hastaneden ayrılmadım ki... o hastaneden başka hastaneye gittim yani , sonuçta hastane..:KK53::KK9:
tabii bizim ger dönüş biraz gecikince hastane fellik fellik beni aramış, anons yaptırmışlar:KK9::KK9::KK51:

neyse Allahtan kolposkop bana kızıp toptan rahimi almadı... neysem sıktı ilaçları falannn , iyice bir inceledi, Allahım yaaa , anlatımıma bak:KK9:
sonra saat 8 - 10 - 12 yönlerinden 3 parça aldı , patolojiden ne gelecek bekleyelim diye... ama gördüğü kadarı ile bir sorun çıkmayacakmış.. ee nasıl görmesinn , mikroskopla baktı :KK30:, yuhh yanii:KK9:

neysee netice deeeee , 15 gün koca yasak , 3 ay hamilelik yasak , 3 hafta sonra sonuç çıkacak , ona göre bakacağız işte..:KK31:

öpüyorummm hepinisiiiii:KK19::KK19::21::21::KK1:

Anlatimina bitiyorum yaa :)) neyse bosver sen onemli olan sonuclarim hayirli olmasi dualarim
Seninle insallah hayirli haberlerinle yazarsin buraya ablacim

nasılsınız kızlar geçmişi okudum okadar kötu gunler geçırdımkı lavobada sabahladım kusmaktan zehır oldu ama çok şukur artık baya azaldı merak ettım baktım naptınız düşünüyorumda bunları okurken gozlerım doldu o günlere gidip geldım vaybee negunler dedım rabbıme sonsuz şukurler olsun ısteyen herkese nasıb etsın olanlarada sağlıklı kucagına almayı nasıb etsın bızde artık 15.haftamıza gırdık şukur ıkı hafta önce erkek gıbı dedı yarın kesınleşıcek ınşallah hepınızı öpuyorum canlarım herşey gönlunuzce olsun..

evettt oğluşum kendını kabak gıbı hemen gösterdı prensım oluyo çok mutluyum rabbım herkese sağlıklı hayırlı ve gonlunde olanı nasıb etsın ınşallah....

Canlar bişey sorcam progesteron jel kullanıyozya.o idrar testinin pozitif çıkmasına sebep olmaz demi.hevesledim bi yapıyım:))bu zamana kadar hiç yapmadım idrar testi nasıl bişey merakım gştsin:)

evettt oğluşum kendını kabak gıbı hemen gösterdı prensım oluyo çok mutluyum rabbım herkese sağlıklı hayırlı ve gonlunde olanı nasıb etsın ınşallah....

tüm hamilelik sürecini , hep bugünkü mutluluğunda ve sevincinde geçirmeni dilerim.:KK19:

hep güzel haberler verirsin bize umarım...:KK16:

Canlar bişey sorcam progesteron jel kullanıyozya.o idrar testinin pozitif çıkmasına sebep olmaz demi.hevesledim bi yapıyım:))bu zamana kadar hiç yapmadım idrar testi nasıl bişey merakım gştsin:)

tüp bebek transferi sonrası idrar testi hemen pozitif göstermez sevgili arkadaşım , bence henüz çok erken. yaparsan negatif çıkarsa üzülme lütfen.
transferden 10 gün sonra falan yaparsan , o da erken tutunduysa belki pozitif olur ama öncesinde zor.
bence testlere ve sonuçlara kafayı takmadan , doktorunun verdiği test gününde kanda gebeliğe baktır.:KK49:

dilerim senin ve bebeğin için her şey yolunda gider:KK16:

tüp bebek transferi sonrası idrar testi hemen pozitif göstermez sevgili arkadaşım , bence henüz çok erken. yaparsan negatif çıkarsa üzülme lütfen.
transferden 10 gün sonra falan yaparsan , o da erken tutunduysa belki pozitif olur ama öncesinde zor.
bence testlere ve sonuçlara kafayı takmadan , doktorunun verdiği test gününde kanda gebeliğe baktır.:KK49:

dilerim senin ve bebeğin için her şey yolunda gider:KK16:

İnş canım yapmıycam vazgeçtim.beklemek çok zor ama bekliycem

Sevgili topikdaşlarımmm ,

şu anda aldığımız bir haberi sizlerle paylaşıyorumm:KK51::KK31:

yarın öğleden sonra saatlerinde kk forumundan bazı arkadaşların bizim evde toplanacağı bilgisine ulaştımm:KK9::KK9:

sanırım kısır partisi yapacağız:KK56::21:

doktor hazır kocayı bana yasaklamışken bari arkadaşlarla vakit geçireyim didim ben de:KK37::KK1:

selcanım kuzum ve diğer kuzular , üzülmeyin sakın. bir gün sizinle de kısır partisi yaparıss..:KK31::KK51:
Miranda kuzum , miacım mayacım kuzum ve elfjem kuzumla yarın bisdeyisss:21::21::21:

inşallahhhh:KK16:

Kandiliniz mübarek olsunnnnnn:KK19:

topikkkkk merhabaaaa:KK3:

Miacım Mayacım kuzumla buluştuk bugün.:KK19::21:
çay içtik sohbet ettik , yemek yedik. ben her zaman ki gibi kumpir yedim.:KK51::KK34:
çok güzel oldu...:KK16:
keşke bir daha olsaa:KK16:

bize afiyet şeker bal oldu yani:KK31:

hadi topik hoççakallllll:KK3::KK37:

Kizlarr kizlarrrr nasilsiniz yahu kimse kalmadi oksuz kaldi ben cindeyim yazamiyrum cok fazla buarada 13 hafta kizin olacak dedi degismeZse bakalim bir kizim var ikinci prenses geliyor saglikla gelsin hos gelsin seca getirsin. Sizleri opuyorumm brezeyy

X