Canim iyiyiz insallah sende iyisindir testlerin sonunda insallah hayirli haberlerle gelirsin duam seninle pozitif. Ablamiz miamayadan habrr carmi nasil iyimi merak ediyorum onu
kuzum sağ ol..
sen nasılsın onu de bir hele...
miacım mayacım kuzucum , iyi bildiğim kadarı ile...
yarın minnak sıpaalrın ki birisi erkek , ense kalınlığı ölçümleri var...
inşallah güzel haberler verecek bize...
Canım selam,
Smearda çıkan sonucu googladım da oyle çok sıkıntılı gelmedi sonuçlar, hemen halledilecek birşeymiş gibi duruyor, hayırlısıyla hallolsun da, çok geçmiş olsun ayrıcana, gelince detaylı konuşuruz... Sıkmıyosun canını dimi?
Bende cuma regl oldum nihayet, belki hazirandaki regle başlar tüp bebek süreci diye umutlandım...
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
kuzummm elfjem ,
beni biliyorsun , kolay kolay sıkmam canımı...
ben de okuduğum kadarı ile %70 i kendiliğinden geçiyor , hatta ilerlemiyor bile...kimi de tedavi gerektiriyor , 6 aylık aralarla yapılan smearle kontrol ediliyor.
süre kısa olunca ,ister istemez aklımda şu soru oluştu : tüp bebek transferinin negatif olmasında bir etkisi olmuş mudur ?:44:
hayırlısı kuzum , düşünmek ve fazla okumak istemiyorum bu konuda...yarın doktorla görüştükten sonra , neler olacağına bakacağım.
regl olduysan demek ki vücudun toparlanıyor , buna çok sevindim..
dilerim artık sorunsuzca regl olur ve tedavin için uygun hormon değerlerine dönersin.
dilerim bundan sonra ki süreç hepimiz için çok güzel gelişmeler ve birbirimizle mutlu haberleri paylaşmayı getirir...
gelmeni ve görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum kuzummm