Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 7.günü..Hamile arkadaşları tebrik ediyorum,sonucu olumsuz olanların üzüntüleri canı gönülden anlıyorum Allahım en kısa zamanda evlatlarımıza kavustursun bizleri..

Aynen cnmm bende o moddayim herkes sanki tlfnu hamile oluo olmadimi ogrenmek icin aciyo ve konu hep ora geliyo.bende bi gelisme olursa hber veririm her acista o guzel nefesinizi bosa harcamayin diyorumm..;-);-)

Kizlart burda kimsenin morelini bozmak istememm ama bu tup bebekte on kisiden dortu ancak hamile kaliyo bi kendimce istatistik cikarttim.yani tupte oyle aman aman bitedavi dgll...haksizmiyim???

Formlari cok dolastim ordan cikardim bu sonucuu

Haklısın canım. Banada doktorum %30-35 şansın var demişti. Üstelik bizde hiç bir problem yok. Ama sanırım pcos lularda ve eşinde sperm sorunu olanlarda başarı şansı daha yüksek.

slm kızlar bugün test günümdü ve testimi yaptım. sonuç: 580. allahım cok güzel bir duygu. şuan cok mutluyum. bu duyguyu yaşamayı allahım herkese nasip etsin . inşallah bebeğimi kucağıma alacağım günde gelir))))::::::

slm kızlar bugün test günümdü ve testimi yaptım. sonuç: 580. allahım cok güzel bir duygu. şuan cok mutluyum. bu duyguyu yaşamayı allahım herkese nasip etsin . inşallah bebeğimi kucağıma alacağım günde gelir))))::::::

allh tamamına erdirsin cnm ilk denemen mi dondurulmuş lan mı sorun neydi çok sordum ama bnmde az kaldı nasipse transfere merak ediyorum

Haklısın canım. Banada doktorum %30-35 şansın var demişti. Üstelik bizde hiç bir problem yok. Ama sanırım pcos lularda ve eşinde sperm sorunu olanlarda başarı şansı daha yüksek.
canım bana da dokorum ilk transfer zamanı şansın en fazla o kadar olacağını söylemişti dün de bir uzman tvde öyle dedi.

Bana da aynı transfer yapıldı 2 embrıyon 8 hucreli.11 marta ama benden kotu haber adet olcam gibi. Senden yarin iyi haberler bekliyoruz.

benimde adet olucam gibiydi canım hatta korkm uştum lekelenme bile gelmişti ama hamişmişim:)inşallah senin de öyle olur olumsuz düşünme

Oleyyyy ya simdi yanimda arkadasim var ona bagirarak arkadas hamileymis dedim. Kedim olmus kadar sevidim inan.

benimde adet olucam gibiydi canım hatta korkm uştum lekelenme bile gelmişti ama hamişmişim:)inşallah senin de öyle olur olumsuz düşünme

Canimmm ya hic umudum kalmadi ilaclari almadim bugun.adet agrim ve kasiklarimda herzamanki gibi guruldamalar var. Bize dua edin..

Sahinñnn cokkk mutluuuu oldumm darisii burdakilerinnnn hepimizin basinaa bi anlattt bakalimmmmm ne belirtin vardi sende umutsuzdun dimii.bende umutsusuzmm.
Kendimden cokk esime uzulcem

Kızlar kan verdim umutsuz bir şekilde sonucu bekliyorum.
Dua edin kızlar:18:
Bi de ben östrojen hormon bant kullanıyorum. Acaba adetimi geciktirir mi?

Canimmm ya hic umudum kalmadi ilaclari almadim bugun.adet agrim ve kasiklarimda herzamanki gibi guruldamalar var. Bize dua edin..

Tüp bebekte adet gecikmesi olmuyor mu canım? Ben yumurtalarımın toplandığı günden 14 gün sonra adet olacağımı hesaplamıştım.
İnşallah bu ay adet olmazsın ve bebeğin seninledir

Ayy canım benim acaba şuanda kaç kişisiniz, 2 mi yoksa 3 müüüü:KK1::nazar::nazar:

tebrik ederim ,ilk seferde güzel haber almak çok güzel bir duygu olsa gerek .

bende bu ay sonu başlıyorum tedaviye .5 yıllık evliyim ,2 yıldır olmuyor .Eşimde sorun.Sayı az .

atlanta inşallah bir güzel haberde sen verirsin .:KK31:

Tüp bebekte adet gecikmesi olmuyor mu canım? Ben yumurtalarımın toplandığı günden 14 gün sonra adet olacağımı hesaplamıştım.
İnşallah bu ay adet olmazsın ve bebeğin seninledir

Daha once kisa protokol uyguladim onda da zamaninda geldi.uzun prokotolde gecikti 2 hafta bu gun cokk agrim var.

tebrik ederim ,ilk seferde güzel haber almak çok güzel bir duygu olsa gerek .

bende bu ay sonu başlıyorum tedaviye .5 yıllık evliyim ,2 yıldır olmuyor .Eşimde sorun.Sayı az .

atlanta inşallah bir güzel haberde sen verirsin .:KK31:
. Mrh sperm azligi onemli degil bence tup bebekte bir tane saglikli yeter senin yumoslar kaliteli olsun seni de ilk te tutar insallahhh.:)))

X