Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kısmett kuzum kısmettt...elbette buluşacağız... sesini de şarkını da severim seninnn
mesajı attım , artık numaram var... kaybetme sakınnn bir daha vermemm

inan koptum gulmekten sen burda okadar pozitifsinkinherkeze moral depoluyorsun cok sagol Buarada nereden yazisiyoruz kizlar ben istanbul merter

napiim canım yaaa... bilim adamlarını mı kızdırayım .. adamlar yırtınıyorlar , gülmek için 3 kas , somurtmak için 33 kas diyee..
kolay olanı seçiyorum ben de

siz de sağ olun var olunnnn

İstanbul Pendik :)

İstanbul Ümraniyeeeeee ( çoooooook uzakk )

o mesajı aldı o sen merak etmee...
bundan sonra peşinde koşacak kaynanacım kaynanacımm diyee

Numarayı aldım ablacım kaydettim :) tmm yazdım cevabı işte hep bunlar yoksa kimseyle alıp veremediğim yok :)))

Numarayı aldım ablacım kaydettim :) tmm yazdım cevabı işte hep bunlar yoksa kimseyle alıp veremediğim yok :)))

tamam canımmm benim , tamamm kuzum benimm

su akar yolunu bulur , su akar deli bakar ay neydii o yaaa

hahhh herkes ektiğini biçer yokk bu da değildi... ekin ektim tarlayadaaaa

tamam canımmm benim , tamamm kuzum benimm

su akar yolunu bulur , su akar deli bakar ay neydii o yaaa

hahhh herkes ektiğini biçer yokk bu da değildi... ekin ektim tarlayadaaaa

Ekin ektim ellere de yoldurmadım ellerimiydi :)) boler ablam ya öyle işte ben artık minnaklara odaklı yaşıyorum :)

selam güzel Anne ve Anne adayları umarım sizler ve bebekleriniz sağlıklı ve sihatlisiniz
benim test günüm yarın inşallah güzel haberle gelirim

selam güzel Anne ve Anne adayları umarım sizler ve bebekleriniz sağlıklı ve sihatlisiniz

geleceksin tabiii...

ben hastanenin kapısına kamp kurmayı düşünmüştüm ama neyse ki beni tuttular...
ama bu sefer başarırsam eğer , kesin kurarım o kampı o zaman beni kimse tutamazzz

Canım benim hayırlısı olsun senin adına inşallah çok güzel sonuçlarla dönersin haber etmeyi unutma :)

kizlar ben bugün bebegimin kalp atislarini duydumm. boyu 3 mm ama kalpi pit pit atiyor.
öyle güzel bir duyguymuski.. yasamayan anlayamazmis sahiden rabbim her isteyene nasip etsin

kizlar ben bugün bebegimin kalp atislarini duydumm. boyu 3 mm ama kalpi pit pit atiyor.
öyle güzel bir duyguymuski.. yasamayan anlayamazmis sahiden rabbim her isteyene nasip etsin

Canım benim ya bende Pazartesi ağladım o sesi duyunca :)) çok güzel bir duygu gercekten :)

pıt pıt larını sevsinler annesi... Maşallah Subhanallah

Sonuna kadar mutlulukla gidin, sağlıkla huzurla kucağına alırsın dilerim,hayırlı evlat olsun sana kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…