Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Evet bu Konuda çok haklısın bu soru işaretleri hiç bitmez ...ama işte içimdende atamıyorum malesef ... Canım inşallah hayırlı haberler getirirsin bize ... Dua edeceğim bol bol hepiniz için

amin inşallah canım, ben de herkese her daim dua ediyorum,

izmirdeyim ben, kent hastanesi, ve ilk transferim,

Canım benim ya inşallah ilk denemede yüzün güler :) yazdım ama görmedn sanırım ağrıları takma kafana bendede oldu ve çoğu kişide oluyor bende halada devam ediyor ara ara yanlış birşey yoktur yani bizimde izmire taşınma ihtimalimiz var inşallah olur diye dua ediyorum İzmir acayip güzel bir yer bayılıyorum .. Aslende oralımısın

Canım benim ya inşallah ilk denemede yüzün güler :) yazdım ama görmedn sanırım ağrıları takma kafana bendede oldu ve çoğu kişide oluyor bende halada devam ediyor ara ara yanlış birşey yoktur yani bizimde izmire taşınma ihtimalimiz var inşallah olur diye dua ediyorum İzmir acayip güzel bir yer bayılıyorum .. Aslende oralımısın

inşallah, gerçi ilk deneme diyorum ama, 1 yıldır uğraşıyorum, önce embriyo biriktirdik, 4 tane oldu, sonra myom ameliyatı oldum, sonra 4-5 ay dinlendim, sonra endometrium fazla kalınlaşmadı, iptal oldu, sonra ki ay da herşeyi göze alıp transfer yaptık, yani biraz zorlu bir süreç ve şu an mucize bekliyorum
evet izmirliyiz, gerçekten çok sakin ve düzenli bir şehir, bekleriz İzmir e ...... tayin vs ile mi geleceksiniz İzmire.

inşallah, gerçi ilk deneme diyorum ama, 1 yıldır uğraşıyorum, önce embriyo biriktirdik, 4 tane oldu, sonra myom ameliyatı oldum, sonra 4-5 ay dinlendim, sonra endometrium fazla kalınlaşmadı, iptal oldu, sonra ki ay da herşeyi göze alıp transfer yaptık, yani biraz zorlu bir süreç ve şu an mucize bekliyorum
evet izmirliyiz, gerçekten çok sakin ve düzenli bir şehir, bekleriz İzmir e ...... tayin vs ile mi geleceksiniz İzmire.

Yok canım eşim otomotiv sektörü üzerine bir yerde üretim müdürü .. İzmir torbalıda bir İtalyan şirketiyle görüşme sağlıyor % 80 oldu gibi ama benim adam anasından ayrılırda gelirmi onu bilmiyorum :))) inşallah oradan haber gelene kadar fikirleri değişir çünkü çocuklarımın İzmir gibi bir yerde büyümesini çok isterim .., hem siyasal şartlar için hemde yer statü falan bakımından .. İstanbulun B...U çıktı artık ..

Ve bebişinin mucize olduğunu düşünmen çok iyi ..çünkü mucizeler en ummadık zamanlarda gelirler ..benimde öyleydi ama bak şimdi herşey İçin gün saymaya başladım darısı senin başına inşallah ...

Yok canım eşim otomotiv sektörü üzerine bir yerde üretim müdürü .. İzmir torbalıda bir İtalyan şirketiyle görüşme sağlıyor % 80 oldu gibi ama benim adam anasından ayrılırda gelirmi onu bilmiyorum :))) inşallah oradan haber gelene kadar fikirleri değişir çünkü çocuklarımın İzmir gibi bir yerde büyümesini çok isterim .., hem siyasal şartlar için hemde yer statü falan bakımından .. İstanbulun B...U çıktı artık ..

Ve bebişinin mucize olduğunu düşünmen çok iyi ..çünkü mucizeler en ummadık zamanlarda gelirler ..benimde öyleydi ama bak şimdi herşey İçin gün saymaya başladım darısı senin başına inşallah ...

inşallah gelirsiniz o zaman, gerçekten oraların ......... çıkmıştır, ben üniversiteyi orada okumuş ve hemen dönmüştüm, , iyiki de dönmüşüm, .....
bu arada sen artık uyu canikom, bebişin uykusu gelmiştir, ben de yatayım, bir gün daha geçmiş olsun, yarın görüşürüz diyelim... öptüm seni çok çok, izmir sizi bekliyor ona göreeeee:KK54::KK54::KK54:

inşallah gelirsiniz o zaman, gerçekten oraların ......... çıkmıştır, ben üniversiteyi orada okumuş ve hemen dönmüştüm, , iyiki de dönmüşüm, .....
bu arada sen artık uyu canikom, bebişin uykusu gelmiştir, ben de yatayım, bir gün daha geçmiş olsun, yarın görüşürüz diyelim... öptüm seni çok çok, izmir sizi bekliyor ona göreeeee:KK54::KK54::KK54:

Canim benim bizde seni cok cok optuk teyzesi :) yataga gecmistik zaten hep uyuyoruz babayida attik yataktan iki bebis bir kedis bur hamis uyuyoruz :)) sigamiyoruzki yataga :)) kedim zaten adam gibi koca dötlü sigmiyor bi yere :) yarin gorusuruz sende iyi bak bebise annesi :) iyi geceler allah rahatlik versin

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ALISALIS,
Miamaya,
accessdenied

miamaya, uykusu kaçanlar çoğalıyor galiba,,, bu arada sol kasığımda 7 gündür sızı var, bugün yoktu, şimdi yine 2-3 saattir ara ara sızı oluyor,,, sen de oldumu, bu ne ki, niye solda, sağda hiçbirşey yok,,,, içimde birşey mi unuttular diyecem nerdeyse......

benim de çoğunlukla solumda olmuştu ağrı canım
inşallah bebeğinin tuttuğunun belirtileridir sen de hamişsindir inşallah.

Canım çok geçmiş olsun... Ben de mucize bekliyorum bebiş:nazar: 1 hafta geriden geliyo doktor düşer mucize olmazsa dedi.. Gel beraber bekleyelim :13:

Benim eşim de izmirli, her sene geliyoruz izmire.. Gerçekten Türkiyede yaşanabilecek şehirlerden birtanesi...

İnşallah pozitif haberlerini alırız...

Canım çok geçmiş olsun... Ben de mucize bekliyorum bebiş:nazar: 1 hafta geriden geliyo doktor düşer mucize olmazsa dedi.. Gel beraber bekleyelim :13:

Benim eşim de izmirli, her sene geliyoruz izmire.. Gerçekten Türkiyede yaşanabilecek şehirlerden birtanesi...

gunaydin Elifcim, nasilsin canim? akintin var mi hala?

Ne sıkıcı bir akşam ya :KK43: karnım çok ağrıyordu geçti şükürki :KK43: uykumda gelmiyor içimde kötü hisler var nedense :KK43:

İyiyim cnm ya :KK43: ne bilim böyle kalp atışını duyana kadar sanırım heyecanım stresim geçmiyecek gibi senin test günün ne zaman

telaş yok kuzum , umutsuzluk yok... büyüyor minnaklar...sıkma canını ... evet heyecanlarımız bitmeyecek ama hep içimiz kıpır kıpır bekleyeceğiz bu süreleri...üzüntüye yer yokkk...bebişler var göbüşünde kuzummm:KK19:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ALISALIS,
Miamaya,
accessdenied

miamaya, uykusu kaçanlar çoğalıyor galiba,,, bu arada sol kasığımda 7 gündür sızı var, bugün yoktu, şimdi yine 2-3 saattir ara ara sızı oluyor,,, sen de oldumu, bu ne ki, niye solda, sağda hiçbirşey yok,,,, içimde birşey mi unuttular diyecem nerdeyse......

Evet bu Konuda çok haklısın bu soru işaretleri hiç bitmez ...ama işte içimdende atamıyorum malesef ... Canım inşallah hayırlı haberler getirirsin bize ... Dua edeceğim bol bol hepiniz için

Evet sanırım bizler gibi heyecanlı anne adayları takipte :) canım o ağrıları takma istersen fazla bendede oldu .. Bazen sağda bazen solda şimdi bile ara ara yine devam ediyor

Ağrılarınızı sızılarınızı takmayın kafanızaaaaaa...beni dellendirmeyinnnn....:KK52:Rabbim hayırlısını versin hepinize...sevincinizi daim etsin. Sağlıkıl ve huzurla büyütün göbüşleri sonra da bebişleri, hadi bakim:KK37:

İzmir miiiiii... miacım mayacımm o zaman bayağı yakın olursun bana heee:KK37:

bekleyen topikdaşlarım , sabır ve pozitif enerji sizinle olsun... :KK16:Ne olur kalbinizi ferah tutun...:KK19:

kızlar ya ben öğretmenım ıkı haftalıkta iznim var...bitmek üzere...ama gel bana sor kadın programı ızlemekten beynım uyustu...alışmısım çalışmaya boş boş gelıyo şimdi zaman bana:KK43:((ama bebişle evdeyız o yeterkı yerını sağlama alsın dıye sabırla oturuyorum popomun üstüne:))))

gunaydin Elifcim, nasilsin canim? akintin var mi hala?

Günaydın canım, akıntım 2 gündür yok çok sükür, elimdeki az miktardaki gebelik belirtisi de aynen devam ediyor... Tuvalete korka korka giriyom bir kana başlayacak diye.. Doktor evde ağrı kesici bulundur dedi, canım çok mu acıyacak acaba :KK43:

Günaydın canım, akıntım 2 gündür yok çok sükür, elimdeki az miktardaki gebelik belirtisi de aynen devam ediyor... Tuvalete korka korka giriyom bir kana başlayacak diye.. Doktor evde ağrı kesici bulundur dedi, canım çok mu acıyacak acaba :KK43:

:KK43:( kiyamam sana ben ya..Allahim insallah biseycikler olmaz insallah. icini ferat tut demek isterdim canim ama biliyorum ki bu cok zor.

Ne sıkıcı bir akşam ya :KK43: karnım çok ağrıyordu geçti şükürki :KK43: uykumda gelmiyor içimde kötü hisler var nedense :KK43:

Ah miyamayacım,

Geceler, katran karası geceler ... Gece olunca herşey olduğundan daha kotu geliyo insanın gozune, sıkıntı yaratma kendine boşuna, ben çok sıkılırsam bilgisayardan çizgi film izliyom:KK53::KK53:, eski redkitleri falan... çok eğlenceli oluyo kafam dağılıyo, çocukluğuma donuyorum.. tavsiye ederim

:KK43:( kiyamam sana ben ya..Allahim insallah biseycikler olmaz insallah. icini ferat tut demek isterdim canim ama biliyorum ki bu cok zor.

Beklemek, şimdi hiç duymayan birine,
Dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.
Peki ya umut?
Umut, şimdi hiç görmeyen birine,
Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız...

Beklemek, şimdi hiç duymayan birine,
Dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.
Peki ya umut?
Umut, şimdi hiç görmeyen birine,
Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız...

:KK43:( diycek bisy bulamiyorum ki ben canim..neden boyle oldugu konusunda doktor o gun bisey soylemedi mi?

X