Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlar bugün transferimin 14.günü değerim de 244
12.gün değerim 160 dı 2 ye katlamamış değerim
sizce nasıl bir sorun olmaz inşallah gebeliğim devam eder
değeri bu şekilde artıp sorunu olmayan var mı
değerim düşmemiş artmış ama yine de endişeleniyorum :KK43:

canım neden endişeleniyorsunki ya ne güzel bak değerin iki katı olmaz allahın izniyle bir sorun yaşamazsın canım benim ..gözün aydın inşallah kucağına almayıda nasip etsin rabbim

canım neden endişeleniyorsunki ya ne güzel bak değerin iki katı olmaz allahın izniyle bir sorun yaşamazsın canım benim ..gözün aydın inşallah kucağına almayıda nasip etsin rabbim

inşallah dediğin gibi bi sorun olmaz canım
amin inşallah cümlemizinkini

çok şükür bir hayırlı haber de benden... Rabbim nasip etti...

çok sevindimmm...sonuan kadar gitmeyi nasip etsin Rabbim , canımmm:KK19:

kaç çıktı kuzum değerin haydi gözün aydın olsun :)

hayırlısı olsun kuzum ...:KK37: dilerim pozitif alan herkes gibi o da , sizler de hep mutluluk haberleri verirsiniz.

bana sorarsan , sormazsan da yazayım ben de , yüreğini ferah tut...:KK37: sıkıntı yapma boşu boşuna kendine ve bebişine...:KK19:

ben uyuz doktorun gazıyla 0,31 sonuca sevindim beee...:KK53: Rabbim buna da şükür de ve hayırlısını iste... gam keder yapma kendine lütfen.:KK19:

hayırlısı olsun kuzum ...:KK37: dilerim pozitif alan herkes gibi o da , sizler de hep mutluluk haberleri verirsiniz.

bana sorarsan , sormazsan da yazayım ben de , yüreğini ferah tut...:KK37: sıkıntı yapma boşu boşuna kendine ve bebişine...:KK19:

ben uyuz doktorun gazıyla 0,31 sonuca sevindim beee...:KK53: Rabbim buna da şükür de ve hayırlısını iste... gam keder yapma kendine lütfen.:KK19:

ablam haklı sen simdi sadece hamileliğin keyfini çıkar bacım :)

ablam inşallah bu sefer senin adınada güzel haberler alacagız :)

o 0,31 vakasını hiç söyleme yine sinirlenirim bak :)

ablam haklı sen simdi sadece hamileliğin keyfini çıkar bacım :)
ablam inşallah bu sefer senin adınada güzel haberler alacagız :)
o 0,31 vakasını hiç söyleme yine sinirlenirim bak :)

aman kuzumm , amannn minnaklarımın annişi ... :KK19:hele durr,hiddetlenme:KK20:
Rabbim büyük kuzum... ben her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum... :KK16:

Ama sen de haklısınn, hamileliğinizin tadını çıkarın.. bunun için de şunu yapınn..:KK37:
Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

aman kuzumm , amannn minnaklarımın annişi ... :KK19:hele durr,hiddetlenme:KK20:
Rabbim büyük kuzum... ben her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum... :KK16:

Ama sen de haklısınn, hamileliğinizin tadını çıkarın.. bunun için de şunu yapınn..:KK37:
Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ovalıyoruz ablam merak etme sen :) her ovaladığımdada yüzümde bir gülümseme hemen sen geliyorsun aklıma canım benim :) bencede bu sefer cok cok güzel seyler olacak senin adına bende inanıyorum ..

:)) sağol canım inşallah benimle olur daima bebeğim
senin dr.da o ne öyle gerçekten
Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
tamam canım sağol desteğin için.

Canim niye kafana takiyorsunnhamileligin tadini cikar hayirlisi olsun

Ne sıkıcı bir akşam ya :KK43: karnım çok ağrıyordu geçti şükürki :KK43: uykumda gelmiyor içimde kötü hisler var nedense :KK43:

Ne sıkıcı bir akşam ya :KK43: karnım çok ağrıyordu geçti şükürki :KK43: uykumda gelmiyor içimde kötü hisler var nedense :KK43:

canım, kötü şeyler düşünme lütfen, hamileliyğin keyfini çıkar , bak benim transferimin 7 . günü ben bile kötü şeyler düşünmüyorum, pozitif olalım pozitif yaşayalım değil mi ama,,, hadi dağıt kafanı , unut kötü hisleri, boşverrrr gitsinnnnnn

İyiyim cnm ya :KK43: ne bilim böyle kalp atışını duyana kadar sanırım heyecanım stresim geçmiyecek gibi senin test günün ne zaman

evet çok haklısın , ama ben şunu anladım ki, tedavinin başından sonuna kadar her an, çok stresli, sonraki adım nedir, nasıl olacak, herşey yolunda gidecek mi diye geriliyoruz, fakat transferden sonra da kese, kalp atışı, devamı testler derken hiç bitmeyecek, çocuğu kucağımıza alana kadar devam edecek, o yüzden Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza versin diyelim ve sonraki adımları düşünmeyelim, bu stres de etki eder çocuğa sana,,,,
benim testim 15 nisan

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ALISALIS,
Miamaya,
accessdenied

miamaya, uykusu kaçanlar çoğalıyor galiba,,, bu arada sol kasığımda 7 gündür sızı var, bugün yoktu, şimdi yine 2-3 saattir ara ara sızı oluyor,,, sen de oldumu, bu ne ki, niye solda, sağda hiçbirşey yok,,,, içimde birşey mi unuttular diyecem nerdeyse......

evet çok haklısın , ama ben şunu anladım ki, tedavinin başından sonuna kadar her an, çok stresli, sonraki adım nedir, nasıl olacak, herşey yolunda gidecek mi diye geriliyoruz, fakat transferden sonra da kese, kalp atışı, devamı testler derken hiç bitmeyecek, çocuğu kucağımıza alana kadar devam edecek, o yüzden Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza versin diyelim ve sonraki adımları düşünmeyelim, bu stres de etki eder çocuğa sana,,,,
benim testim 15 nisan

Evet bu Konuda çok haklısın bu soru işaretleri hiç bitmez ...ama işte içimdende atamıyorum malesef ... Canım inşallah hayırlı haberler getirirsin bize ... Dua edeceğim bol bol hepiniz için

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ALISALIS,
Miamaya,
accessdenied

miamaya, uykusu kaçanlar çoğalıyor galiba,,, bu arada sol kasığımda 7 gündür sızı var, bugün yoktu, şimdi yine 2-3 saattir ara ara sızı oluyor,,, sen de oldumu, bu ne ki, niye solda, sağda hiçbirşey yok,,,, içimde birşey mi unuttular diyecem nerdeyse......

Evet sanırım bizler gibi heyecanlı anne adayları takipte :) canım o ağrıları takma istersen fazla bendede oldu .. Bazen sağda bazen solda şimdi bile ara ara yine devam ediyor

X