Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür bir hayırlı haber de benden... Rabbim nasip etti...
kızlar bugün transferimin 14.günü değerim de 244
12.gün değerim 160 dı 2 ye katlamamış değerim
sizce nasıl bir sorun olmaz inşallah gebeliğim devam eder
değeri bu şekilde artıp sorunu olmayan var mı
değerim düşmemiş artmış ama yine de endişeleniyorum
canım neden endişeleniyorsunki ya ne güzel bak değerin iki katı olmaz allahın izniyle bir sorun yaşamazsın canım benim ..gözün aydın inşallah kucağına almayıda nasip etsin rabbim
kaç çıktı kuzum değerin haydi gözün aydın olsun :)
çok sevindimmm...sonuan kadar gitmeyi nasip etsin Rabbim , canımmm
hayırlısı olsun kuzum ... dilerim pozitif alan herkes gibi o da , sizler de hep mutluluk haberleri verirsiniz.
bana sorarsan , sormazsan da yazayım ben de , yüreğini ferah tut... sıkıntı yapma boşu boşuna kendine ve bebişine...
ben uyuz doktorun gazıyla 0,31 sonuca sevindim beee... Rabbim buna da şükür de ve hayırlısını iste... gam keder yapma kendine lütfen.
ablam haklı sen simdi sadece hamileliğin keyfini çıkar bacım :)
ablam inşallah bu sefer senin adınada güzel haberler alacagız :)
o 0,31 vakasını hiç söyleme yine sinirlenirim bak :)
aman kuzumm , amannn minnaklarımın annişi ... hele durr,hiddetlenme
Rabbim büyük kuzum... ben her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum...
Ama sen de haklısınn, hamileliğinizin tadını çıkarın.. bunun için de şunu yapınn..
Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler
çok sevindimmm...sonuan kadar gitmeyi nasip etsin Rabbim , canımmm
hayırlısı olsun kuzum ... dilerim pozitif alan herkes gibi o da , sizler de hep mutluluk haberleri verirsiniz.
bana sorarsan , sormazsan da yazayım ben de , yüreğini ferah tut... sıkıntı yapma boşu boşuna kendine ve bebişine...
ben uyuz doktorun gazıyla 0,31 sonuca sevindim beee... Rabbim buna da şükür de ve hayırlısını iste... gam keder yapma kendine lütfen.
Ne sıkıcı bir akşam ya karnım çok ağrıyordu geçti şükürki uykumda gelmiyor içimde kötü hisler var nedense
miamaya,
herkes uyuyor, bir ikimiz kalmışız, nasıl biraz daha iyimisin,
İyiyim cnm ya ne bilim böyle kalp atışını duyana kadar sanırım heyecanım stresim geçmiyecek gibi senin test günün ne zaman
evet çok haklısın , ama ben şunu anladım ki, tedavinin başından sonuna kadar her an, çok stresli, sonraki adım nedir, nasıl olacak, herşey yolunda gidecek mi diye geriliyoruz, fakat transferden sonra da kese, kalp atışı, devamı testler derken hiç bitmeyecek, çocuğu kucağımıza alana kadar devam edecek, o yüzden Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza versin diyelim ve sonraki adımları düşünmeyelim, bu stres de etki eder çocuğa sana,,,,
benim testim 15 nisan
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
ALISALIS,
Miamaya,
accessdenied
miamaya, uykusu kaçanlar çoğalıyor galiba,,, bu arada sol kasığımda 7 gündür sızı var, bugün yoktu, şimdi yine 2-3 saattir ara ara sızı oluyor,,, sen de oldumu, bu ne ki, niye solda, sağda hiçbirşey yok,,,, içimde birşey mi unuttular diyecem nerdeyse......