- 5 Mart 2011
- 817
- 16
tebrik ederim arkadaşımm ben baktım 5 ve üstü değerler hamile kabul ediliyomuşş allah kucağına almayı nasip etsin.. inşş çok sevindimm.
canım teşekkür ederim evet 5 üstü hamile demekmiş bakalım 2 gün sonra nolcak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim arkadaşımm ben baktım 5 ve üstü değerler hamile kabul ediliyomuşş allah kucağına almayı nasip etsin.. inşş çok sevindimm.
canim gecmis olsun ne yapalim bende bugün negatifi aldim inan her negatifte dahada gücleniyorum Rabbim öyle bir sabir veriyorki ben bile sasiriyorum hic aglamadim Rabbime sigindim sende öyle yap birgün insallah bunlari unutacagiz.
negatif olmaması guzel birsey , doktorunla konustun mu canım? Bnce daha da yukselir pozitiffff dusun
Canim gec tutunmadir belki inşallah degerin.katlanir
keseyi gören annişler doktoruz karından mı baktı vajinal mı. bnm karından baktı 5+3 çookk küçük bi tane kesecik gördk cuma tüp bebek doktoruma gidicem 6+4 olucaz alttan bakarsa kalp atışını duyarmıyızkii
bence doktoruna sormalısın
0-5 arası için iyi bir değer ama transferinin kaçıncı günü , kullandığın ilaçlar, embriyolarının durumuyla ilgili en sağlıklı bilgi doktorunda ve bu test sonucunu onlara göre , en sağlıklı olarak değerlendirecek kişi doktorun...
Dilerim katlanmış pozitiflerini de görürsün canım
inşallah canım
gonal-f 300'le başladım menogon 1 toz 1 su,lucrine de 3 adet (menogonun sularından)su karıştırarak 10 ünite sabah akşam kullandım canım sonradan gonal-f i 225 e düşürdü dr.
canım hakkımızda hayırlısı ben de bugün sonucumu öğrenicem
heyecanla bekliyorum Allahım sana da bir dahaki denemende nasip eder inşallah
canım üzüldüm negatif almana inşallah bir dahaki sefere bebeğin seninle olur ve hiç bırakmaz seni
canım idrar testine pek takılma
kiminin kanda pozitif çıksa bile idrarda negatif çıkıyo
inşallah yarın kanda pozitif sonucu alırsın
canım galiba hamilesin
5 ten başlıyo değerler yine de emin olabilmek için dr.una sor derim.
evet ama ilk duyunca şok oldum çok düşük geldi bi anda...inşallah canım teşekkür ederim...
Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
Merhaba kızlar,olumsuz sonuç alan herkese allahım kuvvet versin.benim 12.gün değerim 25ti bugün 141çıktı.dr um iyi dedi.cumaya yine kan vercem.cumarteside kese görcezzz.inşallah bi terslik olmadan herşey olması gerektiği gibi normal olur.allahım hepimize güç versin.
inşallah degerin kat kat artar arkadaşım tebrikler şimdidenn
canim sakin üzülme bence degerin güzel insallah kat kat katlanir moralini bozma bak bana benim degerim 3.50di seninkisi masallah güzel bence.
benim oktorum bana söyledigi su tutunmus ama sonra düsmüs ve o yüzden hamilelik testindede silikte olsa vardi gerci doktorum eger adet olmazsam tekrar test yapicagiz dedi ama tabiki adet olurum.
herseyin hayirlisi insallah sen hamilesin takma kafana bu sayiyi.
Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
gökçebuket tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin değere takılma dediğim gibi ocak topiğinde 22 ile başlayıp kalp sesini duyanlar oldu...tadını çıkar...
ve muhteşem pazartesi sonuç negatif çıktı...değer yine düştü ...5 sonuç dr nin deyimiyle tutunma başladı ve bebekler veya bebeği vücut kabul etmedi....ilk deneme için sonuç kötü deil.gidiş hat ve yumurta rezervi güzeldi....arkadaşlar anlıyacağınız bir teselli verdiler:) kısmet şuan deilmiş...ben sizleri takip etmeye devam edeceğim...allah hepimizin gönlüne göre versin...Allah sağlık bakanlığına artık tüp bebek konusunda iyileştirme olanağı versin....inanınki çok zor bir süreçti...
ve muhteşem pazartesi sonuç negatif çıktı...değer yine düştü ...5 sonuç dr nin deyimiyle tutunma başladı ve bebekler veya bebeği vücut kabul etmedi....ilk deneme için sonuç kötü deil.gidiş hat ve yumurta rezervi güzeldi....arkadaşlar anlıyacağınız bir teselli verdiler:) kısmet şuan deilmiş...ben sizleri takip etmeye devam edeceğim...allah hepimizin gönlüne göre versin...Allah sağlık bakanlığına artık tüp bebek konusunda iyileştirme olanağı versin....inanınki çok zor bir süreçti...
aysinnnn canımm, ne hissediyorsan şu an onu paylaşıyorum seninle
ama hiç olmazsa benden iyi bir sonuç almışsın...gün geçtikçe kendime dair öğrendiklerim , acımı daha da hafifletiyor...
Bugün test yaptırdığım hastanenin Kadın doğum doktorlarından birine gittim...dedim ki ben tüp bebek denemesi yaptım ama tutunamadı ve regl oldum... rahimde herhangi bir şey kalmış mı bir bakar mısınız diye... tüp bebek doktoruma gıcık oldum çünkü benm 0.31 kan sonucuyla yarına kadar umutlandırmıştı... oysa bugün gittiğim doktor dede ki 0.31 demek hiç tutunma olmamış demektir dedi, tutunma azıcık bile olsaydı kan değeri hala düşmemiş olurdu yani en azından 3 olurdu dedi...
bizim gibi insanların zaaflarından yararlanarak , mesleklerini sürdürenlerden nefret ediyorum...
senin ki yine teselli vermiş... benimki resmen umut verdi yaaa... hatta regl başladı diye aradığımda , tutunamayan düşüyordur, regl artmazsa jeli kullan dedi... tutunan hiç olmamış ki...
Rabbim hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın kuzum... Dilerim hayırlı hamilelik haberlerini alırız buradan...
Sevgilerimle
canım çok üzüldüm allah sabır versin nedesek boşşş lütfen fazla yıpratmayın kendinizi çok iyi anlıyorum sizi iki negatifim var benimde canım senin ilk değerin kaçtı da 5 e düştü bide kaçıncı gün düştü ((((
canım bütün testlerde var ama hep silik değerimde tıpkı testlerim gibi silik 28 küsür...ama doktorum hiç olumsuz konuşmadı beni çok rahatlattı tebrikler hamilesin dedin 14. gün artar daha çok erken dedi...bakalım gelsin çarşamba....