- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız bu ay içindeayyy kesin, çünkü bu testler olanı olmuyor gibi gösteriyor yanılıyor ama daha olmayanı oldu gibi gösterine rastlamadım.. çok mutlu oldum bana da nasip et Allahım ve tüm isteyenlere
Amin insallah 3 gun gecemediRabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız bu ay içinde
ay sorma belirti diye diye kafamizdaki şeyleri birebir yaşıyoruz bence ya da hayal görüyoruzSanaha karsi bacak agrim kasik agrim felan oldu. Belirti olsun diye beklemekten agrimayan yerim kalmadii
Bence kafayi yemis olma ihtimalim varay sorma belirti diye diye kafamizdaki şeyleri birebir yaşıyoruz bence ya da hayal görüyoruz
ya aslinda eşim benim kafami karistirdi ne habire agliyon hamile misin diye kafalar pırıl pırılBence kafayi yemis olma ihtimalim vareşimede caktirmamaya calisiyorum daha erken cunku olmuyo demek için
Profesyonelce bi yaklasim ama ben adet oncesi donemdede zırlak bisi oluyorumya aslinda eşim benim kafami karistirdi ne habire agliyon hamile misin diye kafalar pırıl pırıl
senin belirtiler nasil miden bulaniyor muProfesyonelce bi yaklasim ama ben adet oncesi donemdede zırlak bisi oluyorum
Bat ne zamandı senin? Hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinRabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız bu ay içinde
Amin inşallah. 3mart tahmini adet tarihimBat ne zamandı senin? Hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen sonradan eski mesajınızda gördüm benim de 6 mart bakalımAmin inşallah. 3mart tahmini adet tarihim
Ben 2 gun erken adet oldum suan canim.senin belirtiler nasil miden bulaniyor mu
ben de dayanamadim test yaptim sonuc negatifBen 2 gun erken adet oldum suan canim.
Gecikmen var mi pekiben de dayanamadim test yaptim sonuc negatif
Idrar testlerinde cikmiyor unudunu yitirmeben de dayanamadim test yaptim sonuc negatif
normalde yarin bat ancak hic belirti yok. karnim agrimiyor. kasik agrim var. normalde karin sisliginden duramazdim. ondan test aldim zaten. silik cizgi bile yok anlayacagin canimIdrar testlerinde cikmiyor unudunu yitirme
canim biraz daha bekle 2 gun kala bakKızlar size bişey danışmak istiyorum benim bat 6 mart ancak p.tesi ve bugün anlık bi baş dönmesi yaşadım sersem gibiyim resmen 3 gündür artarak devam eden mide bulantım var salı günü iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm sabahları uyanmak da çok zor geliyor. Ben test yapsam çıkar mı sizce? Bekliyim mi? Ben psikolojik olabileceğini de düşünüyorum ama bilmiyorum
Hatta en iyisi ben adetim gecikirse test yapayım dimi en rahatı ocanim biraz daha bekle 2 gun kala bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?