- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
inşallah canim.. benim de kasık ağrım oldu.. göğüs hassaslasmasi oldu ama geçti. ota b.ka agliyorum bi de afedersiniz. eşim dedi hamile misin yoksa kız diye hattauyku halim çok oldu son dönemde birde çok sık idrara çıkmaya başladım sürekli susuzluk hissediyorum biraz baktım bunlar belirtiler arasına var ama yinede kendimi ümitlendirmek istemiyorum
ben o kadar dikkatli takip ettim ki bu ay :) 09/02de ragl oldum 13/02de bittim 14/02 itibari ile o kadar sıkı çalıştım kiinşallah canim.. benim de kasık ağrım oldu.. göğüs hassaslasmasi oldu ama geçti. ota b.ka agliyorum bi de afedersiniz. eşim dedi hamile misin yoksa kız diye hattaama inanin ben hamile olduğumu düşünmüyorum. tek seferde hem de yumurtlamadan iki gun sonra imkansiz gibi geliyor
ayyy inşallah canim o zaman ya. ben bile ikna oldum şu anben o kadar dikkatli takip ettim ki bu ay :) 09/02de ragl oldum 13/02de bittim 14/02 itibari ile o kadar sıkı çalıştım kio yüzden çok ümitlendim erken gebelik testi alayım dedim sonra dedim kendime durrrr bekle bi regl tarihn gelsin zor tutuyorum yani kendimi
:) az kaldı biraz daha sabır :) yazıcam size sonucuayyy inşallah canim o zaman ya. ben bile ikna oldum şu an
bekliyoruz canimmm.:) az kaldı biraz daha sabır :) yazıcam size sonucu
tek gün değerlendirmiş biri ve konu sahibi olarak bat 1 mart yurek yedim herhalde
inşallah canim.. benim de kasık ağrım oldu.. göğüs hassaslasmasi oldu ama geçti. ota b.ka agliyorum bi de afedersiniz. eşim dedi hamile misin yoksa kız diye hattaama inanin ben hamile olduğumu düşünmüyorum. tek seferde hem de yumurtlamadan iki gun sonra imkansiz gibi geliyor
aminnnn canim benim. Rabbim en iyisini en guzel zamanda verecektir. . biz dua edelim yeter ki.11 mart benim de bat tarihim. 1.5 yıldan fazladır deniyoruz olmuyor. Eşim tedavi görüyor. Bu ay da olmazsa aşılamaya geçeceğiz. Dua edelim birbirimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize. Çok yıprandım artık
ciddi misinnnnn merakla bekliyoruz canımmm....Dayanamadim test yaptim yaklasik 2 saat sonra cok silik bir cizgi çıktı 1 hafta sonra bir tane daha yapicam
Hepimizden guzel haberler aliriz insallahciddi misinnnnn merakla bekliyoruz canımmm....
Yumurtlama gününü biliyosan ve üzerinden 10 gün geçtiyse erken sayılmaz. Yumurtlama geç olduysa adete yakın gerçekleştiyse erkendir.Ya benim adetime 3 gun var test yaptim kocaman bi tek cizgi acaba erken mi yaptim
Ayin 17si felan olmasi lazimYumurtlama gününü biliyosan ve üzerinden 10 gün geçtiyse erken sayılmaz. Yumurtlama geç olduysa adete yakın gerçekleştiyse erkendir.
Benimde 3 gün kala negatiffYa benim adetime 3 gun var test yaptim kocaman bi tek cizgi acaba erken mi yaptim
Ayin 17si felan
bence 2 gün sonra tekrarla. İdrara yeni geçtiği dönemdesin.
Olacak bu ay gör bak :)Insallah olur canim bu ay. Bizimde 4 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?