Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bişey danışmak istiyorum benim bat 6 mart ancak p.tesi ve bugün anlık bi baş dönmesi yaşadım sersem gibiyim resmen 3 gündür artarak devam eden mide bulantım var salı günü iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm sabahları uyanmak da çok zor geliyor. Ben test yapsam çıkar mı sizce? Bekliyim mi? Ben psikolojik olabileceğini de düşünüyorum ama bilmiyorum
Canim daha cok erken yaptirma bosuna kanda bile cikmaz belkide. Yumurtlama lekesi bile olabilir o

Valla bende buay kesin hamileyim dedim hatta adet oldum acaba diilmi dedim . Kafana takma olacagina varir canim. Insallah nasip olur
Geçen aydan biliyorum insan hep acaba mı diyor geçen ay adet oldum pek üzülmedim o yüzden şimdide başka şeylerdir diyorum. Psikolojik olayını o yüzden düşünüyorum zaten neyse hayırlısı neyse o olsun. Rabbim zamanını bilir

Ben 5inde regl olcam demiştim ama şubatın kısalığını hesaba katamadım tabiii. 8inde olcam 1 hafta falan var ne regl belirtisi ne başka Bi belirti hiçbi şey yok. Histe yok kesin yine olmadı :( bu arada 5 gün sonra diye test var yapan var mı hiç? Yani ben her ay yapıyorum da hiç hamile kalamadığım için zaten tespit edemiyorum doğruluğunu

Ben 5inde regl olcam demiştim ama şubatın kısalığını hesaba katamadım tabiii. 8inde olcam 1 hafta falan var ne regl belirtisi ne başka Bi belirti hiçbi şey yok. Histe yok kesin yine olmadı :KK43: bu arada 5 gün sonra diye test var yapan var mı hiç? Yani ben her ay yapıyorum da hiç hamile kalamadığım için zaten tespit edemiyorum doğruluğunu
Yani doğruluğunu derken hamile olanlarda çıktığı oldu mu hiç acaba ilişkiden 5 gün sonra. Çok merak ediyorum

Netten regl ı otomatık hesapla dogru sonuc alırsın ne zaman olacagın tahmini cıkıyo bende hep çikiyor oyle oluyorum

Yani doğruluğunu derken hamile olanlarda çıktığı oldu mu hiç acaba ilişkiden 5 gün sonra. Çok merak ediyorum
İlişki ile çikmaz ne zaman yumurtladı isen ondan en az bir hafta sonra kanda çikar idrar geç sonuc verıyor bazılarında regl a 4 5 gun kala da idrarda belli oluyomuş

Merhaba kızlar bizde 5 aylık evliyiz 4 aydır istiyoruz doktora gittim ne olur ne olmaz biraz enfeksiyon var dedi fitil ve antibiotik verdi kullanıyorum birde maydanoz süt buharı deniyorum bugün 3. Günüm 😬 2 gün sonrada yumurtlama dönemim başlıyor inşallah bu ay yüzümüz güler😍

Back
X