- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
aynen öyle canımHatta en iyisi ben adetim gecikirse test yapayım dimi en rahatı o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canımHatta en iyisi ben adetim gecikirse test yapayım dimi en rahatı o
Belirti vermek zorunda degilki canim umutlanma da ama umitsizligede kapilmanormalde yarin bat ancak hic belirti yok. karnim agrimiyor. kasik agrim var. normalde karin sisliginden duramazdim. ondan test aldim zaten. silik cizgi bile yok anlayacagin canim
Canim daha cok erken yaptirma bosuna kanda bile cikmaz belkide. Yumurtlama lekesi bile olabilir oKızlar size bişey danışmak istiyorum benim bat 6 mart ancak p.tesi ve bugün anlık bi baş dönmesi yaşadım sersem gibiyim resmen 3 gündür artarak devam eden mide bulantım var salı günü iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm sabahları uyanmak da çok zor geliyor. Ben test yapsam çıkar mı sizce? Bekliyim mi? Ben psikolojik olabileceğini de düşünüyorum ama bilmiyorum
Yumurtlamam ayın 20sinde oldu ihtimal vermiyorum zaten ama olunca da bi acaba oluyor. Psikolojik de olabilir o yüzden adetimi beklicemCanim daha cok erken yaptirma bosuna kanda bile cikmaz belkide. Yumurtlama lekesi bile olabilir o
Valla bende buay kesin hamileyim dedim hatta adet oldum acaba diilmi dedim . Kafana takma olacagina varir canim. Insallah nasip olurYumurtlamam ayın 20sinde oldu ihtimal vermiyorum zaten ama olunca da bi acaba oluyor. Psikolojik de olabilir o yüzden adetimi beklicem
Geçen aydan biliyorum insan hep acaba mı diyor geçen ay adet oldum pek üzülmedim o yüzden şimdide başka şeylerdir diyorum. Psikolojik olayını o yüzden düşünüyorum zaten neyse hayırlısı neyse o olsun. Rabbim zamanını bilirValla bende buay kesin hamileyim dedim hatta adet oldum acaba diilmi dedim . Kafana takma olacagina varir canim. Insallah nasip olur
Aynen canim ne kadarlık evlisinizGeçen aydan biliyorum insan hep acaba mı diyor geçen ay adet oldum pek üzülmedim o yüzden şimdide başka şeylerdir diyorum. Psikolojik olayını o yüzden düşünüyorum zaten neyse hayırlısı neyse o olsun. Rabbim zamanını bilir
Insallah olmazsin canimBen yeniyım 5 gün kaldı regl a
Temmuzda 2 sene olucak. 2 aydır da deniyoruz bu 2. Deneme yaniAynen canim ne kadarlık evlisiniz
İlaçlarda etkiliyo canim. Hayirlisi insallahTemmuzda 2 sene olucak. 2 aydır da deniyoruz bu 2. Deneme yaniBu arada ben de agnucaston kullandım bu ay devam ediyorum hala 2 yıl doğum kontrol hapı kullandığım için önlem amaçlı
Benim iki çocugum var bunu da yaşimiz gençken olsun dedık iki aydır deniyoruz rabbım isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasıp etsınInsallah olmazsin canim![]()
Yani doğruluğunu derken hamile olanlarda çıktığı oldu mu hiç acaba ilişkiden 5 gün sonra. Çok merak ediyorumBen 5inde regl olcam demiştim ama şubatın kısalığını hesaba katamadım tabiii. 8inde olcam 1 hafta falan var ne regl belirtisi ne başka Bi belirti hiçbi şey yok. Histe yok kesin yine olmadıbu arada 5 gün sonra diye test var yapan var mı hiç? Yani ben her ay yapıyorum da hiç hamile kalamadığım için zaten tespit edemiyorum doğruluğunu
Yok canım regl günümü hesapladım o 8 i. 5 gün sonra diye Bi gebelik testi varda onun hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştumNetten regl ı otomatık hesapla dogru sonuc alırsın ne zaman olacagın tahmini cıkıyo bende hep çikiyor oyle oluyorum
İlişki ile çikmaz ne zaman yumurtladı isen ondan en az bir hafta sonra kanda çikar idrar geç sonuc verıyor bazılarında regl a 4 5 gun kala da idrarda belli oluyomuşYani doğruluğunu derken hamile olanlarda çıktığı oldu mu hiç acaba ilişkiden 5 gün sonra. Çok merak ediyorum
Insanlar stres yapinca gec olur ben erken oldum . Insallah bidahaki aya nasip oluradet oldum yine günü gününe
![]()