- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
Sanirim adet gunumu beklicem. Hic gecikmem olmaz cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahOlacak bu ay gör bak :)
Insallah erken yaptigimiz icin boyledir canim. Umudum var cunku belirtiler felanBenimde 3 gün kala negatiffhadi beraber bekleyelim
![]()
Psikolojik olabilir kendini kaptırma derim canım sonra insan kocaman hayal kırıklığı yaşıyor daha 4. Ayındaymışsın erken daha inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınInsallah erken yaptigimiz icin boyledir canim. Umudum var cunku belirtiler felan
Olabilir bu aralar iyice kafama yerleşti cunku. Hakkimozda hayirlisiPsikolojik olabilir kendini kaptırma derim canım sonra insan kocaman hayal kırıklığı yaşıyor daha 4. Ayındaymışsın erken daha inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
canım benim de bir kürtajım war tahliilerde kan pıhtılaşması çıktı 2 dr da gösterdim gebe kalınca coraspiirn başlarız dedi öncesinde başlayayım dedim yok dediler
Az önce dayanamadım test yaptım böyle çıktı inşallah bu ay olur çok heyecanlandim
Yok erken gebelik testibu ovülasyon mu canım
Var gibi dueuyo canim hemen git kan ver benceAz önce dayanamadım test yaptım böyle çıktı inşallah bu ay olur çok heyecanlandim
İnşallah öyledir bir buçuk yıl oldu. Birkaç gün geçsin tekrar edecegim bakalım.
ayyy kesin, çünkü bu testler olanı olmuyor gibi gösteriyor yanılıyor ama daha olmayanı oldu gibi gösterine rastlamadım.. çok mutlu oldum bana da nasip et Allahım ve tüm isteyenlereAz önce dayanamadım test yaptım böyle çıktı inşallah bu ay olur çok heyecanlandim
Hadi hayırlısı canım inşallah olurÇatlatma iğ. 12.günündeyim ve idrar testim negatifti.
Şimdi kan vermeye gidiyorum inş bir umut
cok sevindimmmmm. Rabbim bizlere de nasip etsin. cok cok buyuk olasilikla hamilesinEşimi de heveslendirmek istemiyorum hemen bat a kadar bekleyeyim gecikirsem hemen gidip vericem