Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah erken yaptigimiz icin boyledir canim. Umudum var cunku belirtiler felan
Psikolojik olabilir kendini kaptırma derim canım sonra insan kocaman hayal kırıklığı yaşıyor daha 4. Ayındaymışsın erken daha inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Merhabalar ben de geldim Bir buçuk yıl oldu demiyoruz ama hala bir şey yok. Doktora da gittim defalarca bir problem cikmadi. Bu ay da olmazsa rahim filmi dedi Bat 3mart, test yapmaya bile korkuyorum tek çizgi görmekten biktim Dilerim bu ay her şey gonlumuzce olur

Kızlar ben de varım. Bu ay 2. Deneme konu sahibi gibi ben de yumurtlamanın 2.günü ve 4 gün öncesini değerlendirmiştim. Benim de pek ümidim yok aslında ama yine de ben de katılayım dedim. Bat 6 mart

Az önce dayanamadım test yaptım böyle çıktı inşallah bu ay olur çok heyecanlandim

Eklentiler

• IMG_20190228_083152.webp
    IMG_20190228_083152.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 62
Az önce dayanamadım test yaptım böyle çıktı inşallah bu ay olur çok heyecanlandim
ayyy kesin, çünkü bu testler olanı olmuyor gibi gösteriyor yanılıyor ama daha olmayanı oldu gibi gösterine rastlamadım.. çok mutlu oldum bana da nasip et Allahım ve tüm isteyenlere

Back
X