- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Insallah canim her belirtini dinleme 1 yil muhleti var zaten . Insallah bekletmez seni bebeisinMerhaba kızlar bizde 5 aylık evliyiz 4 aydır istiyoruz doktora gittim ne olur ne olmaz biraz enfeksiyon var dedi fitil ve antibiotik verdi kullanıyorum birde maydanoz süt buharı deniyorum bugün 3. Günüm2 gün sonrada yumurtlama dönemim başlıyor inşallah bu ay yüzümüz güler
İnşallah canımInsallah canim her belirtini dinleme 1 yil muhleti var zaten . Insallah bekletmez seni bebeisin
Kesinlikle iyle. Bizde yeni evli sayiliriz 7 ay oldu. Rabbim hemen nasip eder insallah.İnşallah canımgeçen düşünmekten 5 gün geciktim normalde olmaz gecikmem herşeyden etkileniyor vücudumuz☺
İnşallah özellikle yaptığın birşey varmıKesinlikle iyle. Bizde yeni evli sayiliriz 7 ay oldu. Rabbim hemen nasip eder insallah.
Sen test yaptın mı canımBen yeniyım 5 gün kaldı regl a
Hic bisey yapmadim canim. Sali günu doktora gidicem kontrol amacli. Ama doktoruma hayit otunu danisicam cok faydali diyorlarİnşallah özellikle yaptığın birşey varmı☺
Tamam canım bizede söylersinHic bisey yapmadim canim. Sali günu doktora gidicem kontrol amacli. Ama doktoruma hayit otunu danisicam cok faydali diyorlar
Bebek yağı olarak duymadım ama kayganlaştırıcı tükürük bile etkiliyormuş bebek yağındada parfüm var illaki etkilerKızlar bebeyağı kullanmak spermleri öldürür mü bir yerde okudum doğruluk payı var mıdır
Tabiki canim. Senin varmi ozellikle yaptigin kullandigin biseyTamam canım bizede söylersin ☺
Bizde ilk zamanlar kullandık bıraktık etkisini duyunca kuruluk sıkıntım vardı zamanla geçtiÇok şaşırdım hiç tahmin etmezdim hep kullanıyordum
Yok cnmSen test yaptın mı canım
bu ay çatır çatır inşallahMerhaba kızlar bizde 5 aylık evliyiz 4 aydır istiyoruz doktora gittim ne olur ne olmaz biraz enfeksiyon var dedi fitil ve antibiotik verdi kullanıyorum birde maydanoz süt buharı deniyorum bugün 3. Günüm2 gün sonrada yumurtlama dönemim başlıyor inşallah bu ay yüzümüz güler
Ahh keşke ya çok istiyoruzzbu ay çatır çatır inşallah
Bende biraz enfeksiyon çıkı yeni evlilerde olur dedi fitil ve antibiyotik kullanıyorum bide şimdi süt maydanoz buharı yapıyorum bakalımTabiki canim. Senin varmi ozellikle yaptigin kullandigin bisey
Buhar nasil oluyorBende biraz enfeksiyon çıkı yeni evlilerde olur dedi fitil ve antibiyotik kullanıyorum bide şimdi süt maydanoz buharı yapıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?