- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
ayy ben çatlardım gidip kan testi yaptırsana çıkıyormuş 1-2 gün kala.Şubatta en yüksek doğum şansı olan günden 2 gün önceden başlayıp 2 gün sonraya kadar toplam 5 gün düzenli şekilde birliktelik yaşadk.
Reglime 1-2 gün kaldı, yüreğim ağzımda.
İmşallah diyorum inşallah bu ay olmuştur, gerçi hiç belirti deyok ama
ya ben çok hayal kırıklığına uğradım, bekleyeceğim bu kez karar aldım. zaten regl belirtileri de çok fazlaayy ben çatlardım gidip kan testi yaptırsana çıkıyormuş 1-2 gün kala.
Offfya ben çok hayal kırıklığına uğradım, bekleyeceğim bu kez karar aldım. zaten regl belirtileri de çok fazla
İnşallaaaahhhhh , sağol canımOfffUmarım regl ile aynı olan gebelik belirtilerindendir.
canım idrarda yapsan eger varsa kesin çıkar 2 gün kalaŞubatta en yüksek doğum şansı olan günden 2 gün önceden başlayıp 2 gün sonraya kadar toplam 5 gün düzenli şekilde birliktelik yaşadk.
Reglime 1-2 gün kaldı, yüreğim ağzımda.
İmşallah diyorum inşallah bu ay olmuştur, gerçi hiç belirti deyok ama
regl oldumcanım idrarda yapsan eger varsa kesin çıkar 2 gün kala
kelimeler kifayetsiz ne denilebilirkiregl oldum(((((((((((((((((((
Allahtan ümit kesilmez, o istese her şey olur.kelimeler kifayetsiz ne denilebilirki
denemeye devam yavrucum günler torbaya mı girdikelimeler kifayetsiz ne denilebilirki
bende yumurtlama problemi var canim dr esliginde deneme gerek banadenemeye devam yavrucum günler torbaya mı girdi
anladım canimm. olsun biz gönlümüzü ferah tutalim hep...bende yumurtlama problemi var canim dr esliginde deneme gerek bana
belirtiler var mi canimmerhaba benimde bu ay 2. dememem 9 gün var regl tarihime bu ay çok umutluyum inşallah gönlümüzden geçen olur hepimiz için ama kendimi o kadar odakladım ki olmazsa büyük hayal kırıklığı olacak sanırım benim için
uyku halim çok oldu son dönemde birde çok sık idrara çıkmaya başladım sürekli susuzluk hissediyorum biraz baktım bunlar belirtiler arasına var ama yinede kendimi ümitlendirmek istemiyorumbelirtiler var mi canim
inşallahhhh istediğin olsun..uyku halim çok oldu son dönemde birde çok sık idrara çıkmaya başladım sürekli susuzluk hissediyorum biraz baktım bunlar belirtiler arasına var ama yinede kendimi ümitlendirmek istemiyorum
inşallahhhinşallahhhh istediğin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?