Gebelik şüphesii

sevcan5500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
1
0
1
29
Kızlar selam aranıza yeni katıldım, sat 4 mart 30 martta reglim başlamalıydı sadece kahverengi leke geldi Peçeteye sildiğimde, şuan 9 günlük gecikmem var dün gebelik testi yaptım negatif çıktı:( Çarşamba günü kan testi vericem gebelik belirtileri var sık idrar kasık ağrısı kramplar baş ağrısı iştah kaybı ve göğüs ağrısı bu durumu yaşayan birisi var mı 8 günlük gecikmede idrarda hcg negatif çıkıpta hamile kalan

İdrar testleriyle ilgili çok şikayet var bu ara, en doğrusu kanda çıkar

Kızlar selam aranıza yeni katıldım, sat 4 mart 30 martta reglim başlamalıydı sadece kahverengi leke geldi Peçeteye sildiğimde, şuan 9 günlük gecikmem var dün gebelik testi yaptım negatif çıktı:( Çarşamba günü kan testi vericem gebelik belirtileri var sık idrar kasık ağrısı kramplar baş ağrısı iştah kaybı ve göğüs ağrısı bu durumu yaşayan birisi var mı 8 günlük gecikmede idrarda hcg negatif çıkıpta hamile kalan
Gebelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzer hatta birebir aynı. O yüzden o belirtiler gebelik diyemeyiz ama yerleşme kanaması olabilir tabiki
İnşallah gebesinizdir. Benim 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde de 15. Gün gecikmemde öğrenmiştim, şuankinide o şekilde
Olabilir ama olmayadabilir

Ay bu ay bunu yaşayan ne kadar çok insan var.
Bende aynı durumdayım negatif malesef 7 gün gecikmem var.
Oruçlardan oldu heralde

Back
X