- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 26
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Benim bat 2 gün önceydi test yaptım negatif çıktı yumurtalıklarım ağrıyor gögüslerim iki üç gün çok şişti ağırdı ama bugün hassas değiller ama kasık ağrım varGunaydin bugun test yapacak olan yada bati bugun olan var mi skintidan bari sizlerinkini haber alayim naptnz
Bende bu sabah yaptım negatıf 6 gun oldu heride gecıkelı sende bıraz bekle tekrarla bakalım belki gec dollnmedırBenim bat 2 gün önceydi test yaptım negatif çıktı yumurtalıklarım ağrıyor gögüslerim iki üç gün çok şişti ağırdı ama bugün hassas değiller ama kasık ağrım var
Kanıda boşa yaptrmaktan usandım ya ne bılım agrımda belli olmuokı bıan hasta olmuşum gbı artıo bıanda kayboluoBi kan tahlili mi yaptırsanagrin falan var mi
Kanıda boşa yaptrmaktan usandım ya ne bılım agrımda belli olmuokı bıan hasta olmuşum gbı artıo bıanda kayboluo
Ne düşüneceğimi bilmiyorum artık bekliyorum vallaBende bu sabah yaptım negatıf 6 gun oldu heride gecıkelı sende bıraz bekle tekrarla bakalım belki gec dollnmedır
Zaten daha hamıle oldgmu dsunmuorum başka sebepten olmuomdrBiraz daha bekle canım o zamankafanı dağıt düşünmemeye çalış bari insan beklerken stres oluyo iyice
Zaten daha hamıle oldgmu dsunmuorum başka sebepten olmuomdr
Yok canm ya o zor artık sanmıorumda senın ne kadar gcmıstıBende bugün gördüm kırmızıyı iyi ki hemen gecikti diye bi hamle yapmamışım. İnsallah sen hamissindir canım
Yok canm ya o zor artık sanmıorumda senın ne kadar gcmıstı
Hala olmadım ben 10 gun olduBiraz daha bekle canım o zamankafanı dağıt düşünmemeye çalış bari insan beklerken stres oluyo iyice
Hala olmadım ben 10 gun oldu
Kan yapmadım .idrarda en son salı yaptm negatftı hamıle oldgmu sanmıorum ya olsaydm o idrarda ckardı hrldeTest falan yapmadın mi canım hala?
Adetin ne zaman ilaç hakknda bir bilgim yok canm benfe adet olursam soğan kürü denyecegm hayrlısı olsn hkkmzdaMerhaba kızlar bende bu ay incir kürü ve hayıt otu tohumu çayı kullandım doktorun önerisiyle bütün günleri değerlendirdık ama hiç belirtim Yok . Bir de dostınex diye bir ilaç verdi kullanan var mı yan etkisi oldumu çok fazla yan etkisi vardı kullanmadım çalışıyorum diye baş dönmesi yapıyormuş araba kullanmada sıkıntı yaratıyormuş omuza doktoruma sorup kullanırım
Adete 9 gün var ama hiç bir belirtim Yok kesin olmadı gözüyle bakıyorum kontrol için gidecem bakalım adet bittiği gün soğan kürünü de denemek istiyorum ama incir kürüyle birlikte yapılmadığını duydumAdetin ne zaman ilaç hakknda bir bilgim yok canm benfe adet olursam soğan kürü denyecegm hayrlısı olsn hkkmzda
Hayrlısı olsun canım bekle bakalımAdete 9 gün var ama hiç bir belirtim Yok kesin olmadı gözüyle bakıyorum kontrol için gidecem bakalım adet bittiği gün soğan kürünü de denemek istiyorum ama incir kürüyle birlikte yapılmadığını duydum
Olurkızlar benim çok mide bulantım var. adetime de 6 gün var. bebek olduysa bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
Saol cnm me zamandır düşünüyorsunuz bebek soğan küründen başka yaptığımı seyler varmıHayrlısı olsun canım bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?