İnşallah senin düşmez canımCanım bende bu sabah test yaptım tertemiz hiç gölge bile belirmedi. Muhtemelen bende bir iki güne regl olurum. Isım hala düşmedi yüksek ama bu ay da olmadı hissediyorum yarın veya salı düşer yüksek ihtimalle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah senin düşmez canımCanım bende bu sabah test yaptım tertemiz hiç gölge bile belirmedi. Muhtemelen bende bir iki güne regl olurum. Isım hala düşmedi yüksek ama bu ay da olmadı hissediyorum yarın veya salı düşer yüksek ihtimalle
Canım naptın nasıl durumlar? Benim bu sabah ısım düştü maalesef bugün veya yarın kesin regl olurumİnşallah senin düşmez canım![]()
Bende bugün yarın bekliyorum canım.Canım naptın nasıl durumlar? Benim bu sabah ısım düştü maalesef bugün veya yarın kesin regl olurum![]()
Ben 2 saat önce regl oldum canım. İnşallah senin ısın yükselmeye devam ederBende bugün yarın bekliyorum canım.
Bu kadar düştükten sonra tekrar yükselir mi kiBen 2 saat önce regl oldum canım. İnşallah senin ısın yükselmeye devam eder![]()
Canım sabah karın ağrısıyla uyandım. Afedersin ishal oldum çok fena. Sabah ateşim 36.7. Hastalıktan mı yükseldi acabaBen 2 saat önce regl oldum canım. İnşallah senin ısın yükselmeye devam eder![]()
Nasıl ölçüm yapıyorsunuzMerhabalar, bende bu ısı takibi işine yeni başlayanlardanım. Geçen ay regl günümde başladım takip yapmaya. Ovulasyon gününe kadar vücut ısısı belli bir düzeyde seyrediyor. Yumurta çatlarken bugün yaşadığınız gibi dip ısıya düşüyor. Ertesi gün yükselmeye başlıyorsa çatlamış demek oluyor. Gebelik düşünüyorsanız bugünü mutlaka değerlendirin derim. Yumurta çatladıktan sonra ısınız hep yüksek seyredecek gebelik oluşursa çatlamadan 14-16 gün sonrasına kadar. Regl günü genelde aniden düşüyor benim geçen ayki döngümde öyle oldu. 36,8 lerde seyreden ısım çatlamanın 14. Günü 36,3 e düştü sabah ve öğlen regl oldum. Eğer gebelik oluştuysa ısı yüksek kalmaya devam ediyor
Canım bazen yerleşme düşüşü diye bişey oluyormuş sonra ateş tekrardan yükseliyormuş belki sende de öyle bişey olmuşturBu kadar düştükten sonra tekrar yükselir mi ki
ayyy testin markası ne bilmiyorum ama ben görüyorum çok silik bi çizgi var canım bi kaç gün sonra tekrar et veya bugün gidebilirsen bi kan ver
Merhabalar, ateşölçerim hep yatağımın dibindeki komodinimde durur sabahları saat 8 buçuğa alarm kurup yataktan kalkmadan dil altından ölçüm yapıyoruz. Sonrasında bazı uygulamalar var takip için Kindara, Premom gibi onlara vücut ısısını ekleyebiliyoruz bize bir grafik oluşturuyor. Ölçümlere göre ovulasyonu ve regli tahmin edebiliyoruzNasıl ölçüm yapıyorsunuz
Lapoqucik testin markası canım. Valla bende hiç beklemiyordum. 15 gün önce yarın için randevu almıştım kadın doğuma reglin 2. Günü horman testi yaptırım diye dengesizlik var mı bakalım diye. Artık yarın gidince kanda belli olur diye umuyorum.Canım bazen yerleşme düşüşü diye bişey oluyormuş sonra ateş tekrardan yükseliyormuş belki sende de öyle bişey olmuştur
ayyy testin markası ne bilmiyorum ama ben görüyorum çok silik bi çizgi var canım bi kaç gün sonra tekrar et veya bugün gidebilirsen bi kan ver![]()
Tesekkür ederimMerhabalar, ateşölçerim hep yatağımın dibindeki komodinimde durur sabahları saat 8 buçuğa alarm kurup yataktan kalkmadan dil altından ölçüm yapıyoruz. Sonrasında bazı uygulamalar var takip için Kindara, Premom gibi onlara vücut ısısını ekleyebiliyoruz bize bir grafik oluşturuyor. Ölçümlere göre ovulasyonu ve regli tahmin edebiliyoruz![]()
ay hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallahLapoqucik testin markası canım. Valla bende hiç beklemiyordum. 15 gün önce yarın için randevu almıştım kadın doğuma reglin 2. Günü horman testi yaptırım diye dengesizlik var mı bakalım diye. Artık yarın gidince kanda belli olur diye umuyorum.![]()
Tamam canımay hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallahbizi de haberdar et mutlaka
![]()
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah isteyen herkese verir allahım. Sen 4 gün önce yaptığım teste görmüştün ben o kadar umutsuzdum amaAy hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin çok sevindim senin adına darısı isteyen tüm kadınlara![]()
Amin canım. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzCanım bende iki gün kala yaptım iki tane bir tane ince bi çizgi çıktı diğeri negatif gecikmeyi bekliyorum bana da dua et umarım bende güzel haberler alırım senin için çok sevindim![]()
Yaaa hayırlı olsunnn canıım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah