Ovulasyon için sıcaklık ölçümü?

Canım bende bu sabah test yaptım tertemiz hiç gölge bile belirmedi. Muhtemelen bende bir iki güne regl olurum. Isım hala düşmedi yüksek ama bu ay da olmadı hissediyorum yarın veya salı düşer yüksek ihtimalle
İnşallah senin düşmez canım 🌸

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-10-17-34-57-650_com.popularapp.periodcalendar.webp
    Screenshot_2025-03-10-17-34-57-650_com.popularapp.periodcalendar.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 26
Merhabalar, bende bu ısı takibi işine yeni başlayanlardanım. Geçen ay regl günümde başladım takip yapmaya. Ovulasyon gününe kadar vücut ısısı belli bir düzeyde seyrediyor. Yumurta çatlarken bugün yaşadığınız gibi dip ısıya düşüyor. Ertesi gün yükselmeye başlıyorsa çatlamış demek oluyor. Gebelik düşünüyorsanız bugünü mutlaka değerlendirin derim. Yumurta çatladıktan sonra ısınız hep yüksek seyredecek gebelik oluşursa çatlamadan 14-16 gün sonrasına kadar. Regl günü genelde aniden düşüyor benim geçen ayki döngümde öyle oldu. 36,8 lerde seyreden ısım çatlamanın 14. Günü 36,3 e düştü sabah ve öğlen regl oldum. Eğer gebelik oluştuysa ısı yüksek kalmaya devam ediyor
Nasıl ölçüm yapıyorsunuz

H husedaa B BEYZAC kızlar gece çok fena ishal oldum. Regl günüm bir daha test yapayım dedim sonuç böyle.

Eklentiler

• IMG_20250311_104810.webp
    IMG_20250311_104810.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 22
Bu kadar düştükten sonra tekrar yükselir mi ki
Canım bazen yerleşme düşüşü diye bişey oluyormuş sonra ateş tekrardan yükseliyormuş belki sende de öyle bişey olmuştur☘️
H husedaa B BEYZAC kızlar gece çok fena ishal oldum. Regl günüm bir daha test yapayım dedim sonuç böyle.
ayyy testin markası ne bilmiyorum ama ben görüyorum çok silik bi çizgi var canım bi kaç gün sonra tekrar et veya bugün gidebilirsen bi kan ver 😍

Nasıl ölçüm yapıyorsunuz
Merhabalar, ateşölçerim hep yatağımın dibindeki komodinimde durur sabahları saat 8 buçuğa alarm kurup yataktan kalkmadan dil altından ölçüm yapıyoruz. Sonrasında bazı uygulamalar var takip için Kindara, Premom gibi onlara vücut ısısını ekleyebiliyoruz bize bir grafik oluşturuyor. Ölçümlere göre ovulasyonu ve regli tahmin edebiliyoruz✨

Canım bazen yerleşme düşüşü diye bişey oluyormuş sonra ateş tekrardan yükseliyormuş belki sende de öyle bişey olmuştur☘️

ayyy testin markası ne bilmiyorum ama ben görüyorum çok silik bi çizgi var canım bi kaç gün sonra tekrar et veya bugün gidebilirsen bi kan ver 😍
Lapoqucik testin markası canım. Valla bende hiç beklemiyordum. 15 gün önce yarın için randevu almıştım kadın doğuma reglin 2. Günü horman testi yaptırım diye dengesizlik var mı bakalım diye. Artık yarın gidince kanda belli olur diye umuyorum. 🥰

Merhabalar, ateşölçerim hep yatağımın dibindeki komodinimde durur sabahları saat 8 buçuğa alarm kurup yataktan kalkmadan dil altından ölçüm yapıyoruz. Sonrasında bazı uygulamalar var takip için Kindara, Premom gibi onlara vücut ısısını ekleyebiliyoruz bize bir grafik oluşturuyor. Ölçümlere göre ovulasyonu ve regli tahmin edebiliyoruz✨
Tesekkür ederim

Lapoqucik testin markası canım. Valla bende hiç beklemiyordum. 15 gün önce yarın için randevu almıştım kadın doğuma reglin 2. Günü horman testi yaptırım diye dengesizlik var mı bakalım diye. Artık yarın gidince kanda belli olur diye umuyorum. 🥰
ay hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah 🌼 bizi de haberdar et mutlaka 🤭

Ay hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin çok sevindim senin adına darısı isteyen tüm kadınlara 🥰
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah isteyen herkese verir allahım. Sen 4 gün önce yaptığım teste görmüştün ben o kadar umutsuzdum ama 🥰

Canım bende iki gün kala yaptım iki tane bir tane ince bi çizgi çıktı diğeri negatif gecikmeyi bekliyorum bana da dua et umarım bende güzel haberler alırım senin için çok sevindim 🥰

Canım bende iki gün kala yaptım iki tane bir tane ince bi çizgi çıktı diğeri negatif gecikmeyi bekliyorum bana da dua et umarım bende güzel haberler alırım senin için çok sevindim 🥰
Amin canım. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz 🤲🌷

Back
X