• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı hamilelik bekleyenler toplaşalım🌸

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar.. bugün ovulasyon testim pik yaptı çok şaşırdım, arada 5 günlük bir fark var çok erken yumurtladım bu ay.. inşallah bu ay nasip olur🤲🏻

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar.. bugün ovulasyon testim pik yaptı çok şaşırdım, arada 5 günlük bir fark var çok erken yumurtladım bu ay.. inşallah bu ay nasip olur🤲🏻
Bende bugün test almaya gidecektim adetime 3 gün var adet oldum 3 aydır olmuyo zaten düzenli ilişkide olmuyo galiba ondan 5 günde bir oluyo sürekli

adetin düzensiz mi canım?
Yani 2 3 gün farkla hep düzenli olur bazen 2 3 gün önce bazen günü gününe bazen 1 2 gün sonra normalde aşırı düzenliyor günü gününe ya 26 ya 27. Gün direk olurdum 3 aydır bebek istiyorum ve ilk ay 2 gün erken 2. Ay 4 gün geç 3. Ay 3 gün erken oldum

Yani 2 3 gün farkla hep düzenli olur bazen 2 3 gün önce bazen günü gününe bazen 1 2 gün sonra normalde aşırı düzenliyor günü gününe ya 26 ya 27. Gün direk olurdum 3 aydır bebek istiyorum ve ilk ay 2 gün erken 2. Ay 4 gün geç 3. Ay 3 gün erken oldum
Benim de aynı böyle canım hep 2-3 günlük bir fark oluyor o yüzden iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Mesela bu ay 8. Denememiz normalde benim hesabıma göre daha 5 gün varken ovulasyon testi pik yaptı ve yumurtam çatladı.. ovulasyon testi kullanmasaydım bu ay da kesin boş geçecekti

Back