Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar.. bugün ovulasyon testim pik yaptı çok şaşırdım, arada 5 günlük bir fark var çok erken yumurtladım bu ay.. inşallah bu ay nasip olur
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar.. bugün ovulasyon testim pik yaptı çok şaşırdım, arada 5 günlük bir fark var çok erken yumurtladım bu ay.. inşallah bu ay nasip olur
Yani 2 3 gün farkla hep düzenli olur bazen 2 3 gün önce bazen günü gününe bazen 1 2 gün sonra normalde aşırı düzenliyor günü gününe ya 26 ya 27. Gün direk olurdum 3 aydır bebek istiyorum ve ilk ay 2 gün erken 2. Ay 4 gün geç 3. Ay 3 gün erken oldum
Yani 2 3 gün farkla hep düzenli olur bazen 2 3 gün önce bazen günü gününe bazen 1 2 gün sonra normalde aşırı düzenliyor günü gününe ya 26 ya 27. Gün direk olurdum 3 aydır bebek istiyorum ve ilk ay 2 gün erken 2. Ay 4 gün geç 3. Ay 3 gün erken oldum
Benim de aynı böyle canım hep 2-3 günlük bir fark oluyor o yüzden iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Mesela bu ay 8. Denememiz normalde benim hesabıma göre daha 5 gün varken ovulasyon testi pik yaptı ve yumurtam çatladı.. ovulasyon testi kullanmasaydım bu ay da kesin boş geçecekti