Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah. Benim de yüksek seyrediyor bakalım bat 11 martMerhaba canıımhala ısım yüksek gidiyor benim bata 3 kaldı bakalım yarın nasıl olacak belki pazar gününe kadar düşmezse pazar günü bir erken gebelik testi yaparım veya bilemiyorum batı da bekleyebilirim. Çok belirgin bir şekilde belirti diyebileceğim bişey de yok sadece dün sanki regl olduğum zamanki gibi bir ağrı yaşadım fakat gelen giden olmadı
![]()
Canım sen regllerinde gecikme yaşıyor muydun? Senin grafiğe göre belki reglinde bu ay gecikme olabilir ama luteal faz kişiden kişiye de değişen bişey tabi kesin net bişey diyemiyorum da tahmin ediyorumAy hadi inşallah. Benim de yüksek seyrediyor bakalım bat 11 mart
İlaç kullanmadan önce yaşıyordum canım. Bugün de böyle bir düşüyor gibi tekrar yükseliyor anlamadım birşy.Canım sen regllerinde gecikme yaşıyor muydun? Senin grafiğe göre belki reglinde bu ay gecikme olabilir ama luteal faz kişiden kişiye de değişen bişey tabi kesin net bişey diyemiyorum da tahmin ediyorum
Yumurtlamanın olduğunu vücut ısısı en az 0,5 derecelik bi artış yaşadığı zaman anlıyoruz muhtemelen senin çatlama 26-28 şubat arası 35,8 de oldu ısın düşse de önemli olan yumurtlama öncesi ısıya düşmemesi o zaman regl habercisi oluyor mesela senin ısı 35,9-36 falana düşerse regl olabilirsin bir kaç gün sonraİlaç kullanmadan önce yaşıyordum canım. Bugün de böyle bir düşüyor gibi tekrar yükseliyor anlamadım birşy.
Anladım canım. İçimde hiç bir his yok. Sanki bu ayda olmadıYumurtlamanın olduğunu vücut ısısı en az 0,5 derecelik bi artış yaşadığı zaman anlıyoruz muhtemelen senin çatlama 26-28 şubat arası 35,8 de oldu ısın düşse de önemli olan yumurtlama öncesi ısıya düşmemesi o zaman regl habercisi oluyor mesela senin ısı 35,9-36 falana düşerse regl olabilirsin bir kaç gün sonra
Aslında benimde bu aydan pek bi ümidim yoktu çünkü tam çatlama gördüğümde eşim seyahatteydi değerlendiremedik yani öncesinde ve sonrasında oldu sadece ama geçen aya göre işte yaşadığım farklı belirti olarak regl olmuşum gibi karın ağrısı ve bugün sabaha karşı böyle soğuk soğuk terledim sanki hasta olmuşum gibi bi yarın test yapacağım bakalım ne çıkacakAnladım canım. İçimde hiç bir his yok. Sanki bu ayda olmadı
Ben yaptım negatif çıktıAslında benimde bu aydan pek bi ümidim yoktu çünkü tam çatlama gördüğümde eşim seyahatteydi değerlendiremedik yani öncesinde ve sonrasında oldu sadece ama geçen aya göre işte yaşadığım farklı belirti olarak regl olmuşum gibi karın ağrısı ve bugün sabaha karşı böyle soğuk soğuk terledim sanki hasta olmuşum gibi bi yarın test yapacağım bakalım ne çıkacak![]()
Bazal vücut sıcaklığını ölçmen gerek canım. Onun için uyanır uyanmaz ölçmen daha sağlıklı sonuç veriyor.Sadece sabah kalkınca mı ölçüm doğru oluyor mesela şu an baksak yüksek çıksa olmuyor mu
Senin bat 11 marttı sanırım daha 3 gün var canım hatta eğer yumurtlamanın üstüne 14 gün eklersek daha da fazla var belki de pozitife dönerBen yaptım negatif çıktı
Evet genelde 2-3 saatlik bir uykudan uyanınca yataktan kalkmadan her gün aynı saatte dil altından yapılan ölçümler daha doğru sonuç veriyorSadece sabah kalkınca mı ölçüm doğru oluyor mesela şu an baksak yüksek çıksa olmuyor mu
Ya heveslendirmek istemem ama ben çok silik görüyorum gibiBen yaptım negatif çıktı
İnşallah yaSenin bat 11 marttı sanırım daha 3 gün var canım hatta eğer yumurtlamanın üstüne 14 gün eklersek daha da fazla var belki de pozitife döner![]()
Gerçekten mi ya.Ya heveslendirmek istemem ama ben çok silik görüyorum gibi
Ben direk negatif diye yorumladım attım testi. Siz diyince fotoya baktım gölge var gibi ama bilemiyorum. Bir kaç gün sonra tekrarlıcam testi. Varsa netleşirAynen tekrarlayın çıplak gözle sizinki daha sağlıklıdır görünüyor mu
Merhaba bir over pco görünümündeyse diğer over normalse hangi overden yumurtlama oluyor?Canım günlerdir yani hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bu konulara bakıyorum evet pco olduğu için bizde pik gibi görüntüler çıkıyor ama asıl hormonlarımıza baktığımızda bizim lh hormonumuz düşük aslında 12-15 gibi lh hormonları olanlara göre internettende işte geçen baktım lh hormonu kaç olursa yumurtlama var demektir falan diye 20-80 deyince demek ki en az 20lere ulaştı ki testim pik oldu diye düşündüm birde biraz araştırma yaparsan pcos olanlarda hep geç yumurtlama olduğu için geç döllenme oluyordiğer gebeliğimde 6+5 di öğrendiğimde doktorla ortalama bir hesap yaptığımızda 20 veya 23 günler arasında bir ilişkiden olmuş olduğunu çıkardık bu bir doktor daha var mfk diye duymuşsundur o da sanırım polikistik varsa yumurtlama 20. Günlerden sonra gibi bir şey demişti
hatta bir ovulasyon sayfasına baktım yumurtlamayı çok geç görenler var
Canım bende bu sabah test yaptım tertemiz hiç gölge bile belirmedi. Muhtemelen bende bir iki güne regl olurum. Isım hala düşmedi yüksek ama bu ay da olmadı hissediyorum yarın veya salı düşer yüksek ihtimalleKızlar hiç test yapmama gerek kalmadı. Regl geliyor. Bu ani düşüşün başka açıklaması olamaz.